چی کار کنم که دیگه موقع نصب پچ ارور نده؟
کمک
help
Справка
چی کار کنم که دیگه موقع نصب پچ ارور نده؟
کمک
help
Справка
دو صفحه ی قبل رو نگاه کنید دقیقا یکی از بچه ها مشکل شمارو داشت، که با پست زیر خوشبختانه برطرف شد.
خواهش می کنم قبل پست دادن یه جستجویی بکنید، اگه هم نمی کنید لااقل 2، 3 تا صفحه قبل رو ببینید!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوشحالمون کردی... D:
سلام به همه دوستان ...
عزیزان ، سی پی یوی من dual core هست رم هم 2 ، یک جایی خوندم که که بهتره رم برای ویتچر 4 باشه به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟.میخوام cpu هم over کنم تاثیر چندانی میزاره تو فریم یا نه؟
دوستان من این بازی رو خریدم..
ولی موقع نصب وقتی به dvd چهارم میرسه no responding میده و از نصب خارج میشه..
یه بار دیگه هم خریدم ولی باز همین مشکلو داشتم..:(
سلام به همگی خدا قوت ....
دوستان CPU من dual core هست میخواستم بپرسم اگه over کنمش تو چه قسمت های تنظیمات گرافیک میتونم افزایش بدم ?
راستی رم من 2 هست برای این بازی گفتن 4 مناسب تره مشکلی پیش نمیاد؟
با سلام دوستان.گرافيك من 5870 هست و سي پي يو intel quad core 9550 و رم هم 4 gb ميباشد.سيستم من رو config.exe رو low ميشناسه درايورام هم همه بروزند وقتي گزينه هاي گرافيكي رو حتي يكيشو از low مثلا ميكنم medium گرافيك بازي كلي مياد پايين.مشكل چيه؟ممنون
من وقتي بخوام نصب كنم فولدري را به نام freearc1292711916.tmp مي سازد وبعد اكستركت 5.5 گيگ ميكنه و استپ ميشه و ديگه تكان نمي خوره
اصلا نصب نمي شه
والا من نمیدونم چجوری
ولی این بازی رو نصب کردم و سرعت فریم هم زیر 40 اصلاً نمیاد دوستان و هیچ مشکلی تو فریم ندارم از همه دوستان هم که کمکی کردند بسیار متشکرم آخه چند وقت بود بازی درست حسابی نکرده بودیم
اینم سیستمم زیاد هم قوی نیست
خوشحال شدیم
CPU X4 B55 Over TO 3.7 + FAN BUFALLO
RAM CORSIR 4GIG 1600 DDR3
MAINBOARD ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
POWER GREEN 535A
CASE MAGNUME2 + 4FAN 120mm
HDD SAMSUNG 320 SATA + 80 MAXTOR IDE
VGA SAPPHAIRE 6870 1GIG DDR5
اینم تست فریم با برنامه FRAPS
2011-05-25 0109 - witcher2
Frames: 67347 - Time: 1434243ms - Avg: 46.956 - Min: 0 - Max: 63
Last edited by mInI_ClockEr; 25-05-2011 at 01:12.
سلام کسی ترینر برای پول تو بازی داره؟
می خوام کتاب بخرم پول ندارم![]()
من نسخه 13 گیگ رو دارم از سایت میهن دانلود گرفتم ! ولی هر چی کرک وروش دوستان گفتن رو امتحان کردم کار نمیکنه ! چکار کنم ؟ :((
پچی چیزی میخواد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)