منم موافقم،منم گفتم این دوبازیکن اصلآ مقایسشون هم خنده داره ولی قبول نمیکنن(پستم هم پاک شد)،ادامه ندیم بهتره
![]()
منم موافقم،منم گفتم این دوبازیکن اصلآ مقایسشون هم خنده داره ولی قبول نمیکنن(پستم هم پاک شد)،ادامه ندیم بهتره
![]()
خوب واضحه علته رد نکردنم... تو همین پست قبلیم بهش اشاره کردم... مطالعه شود:
توجیه مورینیو؟! دست بردار مرد! من فقط یه حدس زدم و سعی کردم با این حدسم دیدگاهم رو بسط بدم + عدم قضاوت یکطرفه...
قرار باشه مورینیو توجیه کنه، خودش از نعمت حرف زدن برخورداره... آدم زنده هم وکیل وصی نمیخواد! باز هم تاکید میکنم من حدس زدم و حدسم هم برای مربی ای بود که با وجود علاقم بهش، در باشگاهی زیست میکنه که هیچ تعلق خاطری بهش ندارم.
این جملت به نظرم من ارتباطی درست و عمیقی با این بخش از حرفام (که حقیقته) نداره:
به نظر من هم غیر طبیعی نیست مگه اینکه به شکلی خلافش بهم ثابت بشه...
رو سیکل تکرار افتادیم علیرضا جان!سوال تکراری = پاسخ تکراری!
ما مخلصیم!
قربونت
یاعلی
توی این یکی پستت نگفتی که من نقل قول نگیرم
من واسه خودم حرف می زنم جواب شما رو نمی دم. الان می خوام همینطوری کشکی یه پست تو هوا بدن
اگه به امار بشپاشه پس رونالدو ( از ورژن برزیلیش ) بهتری بازیکن جهان می شه . توی جام جهانی بیشترین گل رو زده.
بعد اون هم حتما رود ون نیستلروی () که تو جام باشگاها بیشترین تعداد گل رو تیو یه فصل زده بهترین .
نخواستم جواب بدم اما اگه بخوای اماری پیش بری به این جواب ها می رسی . حالا ون نیستلوری نه می رسی به رائول . پس ببین با امار نمی شه این مسئله رو ثابت کرد .
همین....![]()
دوستان سلام ، عینا نظر مجید جلالی در باره ی پلن بی که به اختصار هم بیان شده رو با هم مرور می کنیم :
![]()
وقف باشید ! :دي
من با این که گفتید اغلب ناکارامد بوده مخالف هستم، تنها بازی که بارسا نتونست اون بازی همیشگیش رو انجام بده جلو چلسی هیدینک بود که خیلی دلایل میتونه توش دخیل باشه ولی در مورد مثالهای دیگه شما، بارسا و یا اسپانیا قدر موقعیتهای خودشون رو ندونستن و به اندازه کافی موقعیت سازی کردن. این شیوه چه قبول کنین چه نه فعلا نزدیک 4 سال هست که برای اون تیمهایی که ازش استفاده کردن و ابزارش رو داشتن موفقیت به همراه آورده، کسی نمیتونه منکر قهرمانی جام ملتها اسپانیا با این سبک بشه یا قهرمانی اسپانیا در جام جهانی یا موفقیت بارسا که الان چند سال هست که ازش به عنوان مدعی اول قهرمانی تو همه جامها یاد میشه
به بازیهای اسپانیا اشاره کردین ولی تو همون بازیهایی که شکست هم خوردن باز هم میتونستن برنده باشن به طور مثال بازی با سوئیس واقعاً شانس نداشت تیم اسپانیا 24 شوت زده و 7 سیو دروازبان سوئیس نشون میده که فقط نتونستن از موقعیتهاشون استفاده کنن
الانم با همین شیوه بارسا قهرمانیشو رو تقریبا تو لیگ بدست آورده به فینال کوپا هم رسید که ناکام بود حالا به هر دلیلی ولی باز هم تو همون بازی میتونست پیروز باشه چون به اندازه کافی موقعیت سازی کردن یا رسیدن به فینال چمپیون
نمیدونم چرا این شیوه رو غالباً ناتوان میدونین؟
در مورد جواب مجید جلالی هم که ایشون اشاره کردن که استفاده از شوت و دیریبل که تو بارسا وقتی بازیها گره میخوره اینیستا و مسی زیاد از قدرت دیریبلینگ بالاشون استفاده میکنن ولی متاسفانه مجید جلالی نگفتن وقتی تیمی با 10 بازیکن به صورت فشرده دفاع میکنن و فضاها رو میبندن راحت موقعیت شوت زنی رو به تیم حریف نمیدن.
فعلا بارسا با اینکه بعضی بازیها فشار زیادی بهشون میاد ولی با همین سیستم که به قول ژاوی میراث فوتبالشون هست دارن نتیجه میگیرن پس لزومی به تغییر این سبک ندارن و مسلما طرفداران بارسا هم همچین چیزی رو اصلا قبول نمیکنن که برای بدست اوردن برد به هرقیمتی از اون فلسفه و میراث مون فاصله بگیریم.
نباید از یک تیم حتی اگه بگن بهترین تاریخ هم بوده انتظار داشته باشیم همه بازی هاش رو برنده باشه مسلما روزی هم بوده که بازیکنا از آمادگیشون دور بودن یا تو زدن ضربات آخر دقت کافی رو نداشتن ولی حداقل به جرات میتونیم بگیم که بارسا و اسپانیا با این شیوه نوسان کمی داشتن و اکثرا رو اوج بودن و بالای ۹۰ درصد یا بیشتر، به اهدافشون رسیدن.
پ ن: کسرا جان موضع خودتو مشخص کن، چرا اینقدر تو لفافهبدو رای خودتو بده حتی به منچستر
![]()
Last edited by fr0st; 08-05-2011 at 16:46.
بارسا اکثر بازیهاشو با همچین فرمی روبرو هست. با این وجود بسیار موفقه و نتیجه هم میانگین عالی 75% برد در تمام رقابت ها رو داره. نمی دونم با چه معیاری میشه سبک این تیم رو ناکارامد دونست. بارسلونا باید هر سال هر جام و هر بازی رو اونم با نمایش درخشان ببره؟!
خدایشش این رو راست میگی باید تمام جام ها رو توی تمام لیگ ها ببرین اونهم نه هر بردنی باید 4تا4تا بزنید تا قبول باشهنمی دونم با چه معیاری میشه سبک این تیم رو ناکارامد دونست. بارسلونا باید هر سال هر جام و هر بازی رو اونم با نمایش درخشان ببره؟!
+
اما کلا بجه ها دارن به اصطلاح نقاط قوت وضعف سبک تیم رو بررسی میکنن.همین.
سینا جان تازه اگه یادت باشه اون دوست مقاله نویس! " مهریار" که گفت ونگر ضعف بارسا رو میشناسه ولی متاسفانه بعد بازی برگشت هر چی منتظر موندیم یک مقاله بنویسه که با اینکه جناب ونگر میدونست تیم بارسا فاقد دو مدافع تخصصی تو قلب دفاع هست چطور نتونست حتی یک توپ رو از اون منطقه رد کنه؟ Por qué Por qué?یا موردی که تو بازیهای بارسا جلو تیمهای دفاعی ملموس هست اینکه چطور بازیکنا بارسا جلو تیمهایی که حتی سعی میکنن یک متر فضا به بازیکنا بارسا ندن اینقدر صاحب موقعیت تک به تک میشه؟ اگه به بازی بدون توپ بارسا نگاه کنیم واقعاً دیوانه کننده هست، تو همین چند بازی با اینکه بارسا بیشتر توپ رو حرکت میداد ولی میزان دوندگیشون از تیم بدون توپ بیشتر بود. اینه که این تاکتیک رو حیرت انگیز نشون میده ولی بجایه اینکه سعی تو دیدن نکتههای مثبتش باشیم سعی میکنیم ناکامیها رو پیرهن عثمان کنیم (منظورم شما نیستی سروش جان
چون تو خیلی مقالها میبینیم که برای از کار انداختن این سیستم بازی با اینتر رو مثال میزنن ولی نگاه نمیکنن که کدوم تیم جلو بارسا هجومی بازی کرده؟ بالای 90 درصد تیمها با اکثر نفراتشون یک بازی فشرده رو انجام میدن به سبک اینتر ولی باز هم بارسا درصد موفقیتش جلوی این گونه سبکها چشمگیر بوده)
Last edited by fr0st; 08-05-2011 at 17:06.
غالبا یعنی در مواقعی که با اون فرم خاص روبه رو میشه ، از دید من زمانی که بارسا نمیتونه در مقابله با چنین سبکی موقعیت خلق بکنه و به عمق نفوذ کنه سبک بیسیک بازیش کارامدیش رو از دست میده .نمیدونم چرا این شیوه رو غالباً ناتوان میدونین؟
+
مساله همینجاست که در برابر چنین تیمهایی که فضا رو میبندند چطور میشه فضا سازی کرد و تیم حرف رو باز کرد ، در چنین شرایطی به نظرتون پاسکاری در 1/3 میانی و دفاعی خودی چیزی به جز فرصت دادن به حریف برای اصلاح جایگیریهای اشتباه و پر کردن حفره های دفاعی در بر داره ؟
سوال اینجاست که تیمهایی مثل ختافه و اوساسونا و ... ابزار دفاعی ای نظیر اونچه چلسی و اینتر وحتی رئال دارند رو در اختیار دارند یا خیر ، مثال از هیدینک که پرچمدار و سردمدار هست ، با روسیه در برابر اسپانیای آراگونس در یورو با فرمی مشابه اگر اشتباه نکنم در گروهی 4 گل و در حذفی 3 گل دریافت کرد ولی با چلسی برابر بارسا ؟بارسا اکثر بازیهاشو با همچین فرمی روبرو هست. با این وجود بسیار موفقه و نتیجه هم میانگین عالی 75% برد در تمام رقابت ها رو داره. نمی دونم با چه معیاری میشه سبک این تیم رو ناکارامد دونست.
از تیمی با کیفیت و تاریخ بارسا جز این همه نقاط + و بازی خوب انتظاری نمیره ، اما نباید نقاط ضعفی داشته باشه که در مقاطع و بازیهای حساس ، نقاط مثبتش رو تحت شعاع قرار بده .ولی بجایه اینکه سعی تو دیدن نکتههای مثبتش باشیم سعی میکنیم ناکامیها رو پیرهن عثمان کنیم
+
شخصا انتظار دارم از بهترین بارسای تاریخ در مواجهه با چنین فرمی ، نمایش متفاوت و انعطاف پذیری بیشتری از لحاظ فرم بازی ببینم ، اون هم در چنین بازیهای بزرگی که میتونه بهترین کلاس و کارگاه آموزشی باشه .
به هرحال "نظرات افراد در زمینه های گوناگون باهم متفاوت است"![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)