تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 18 اولاول ... 51112131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 178

نام تاپيک: کلوپ asus n53sn

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام فرشید عزیز . بله ریکاوری به راحتی انجام میشه . چون برای خودمم سوال هست . امروز دوباره این کارو کردم از ساعت 6 بعد از ظهر تا 12 شب این بار 6 ساعت صفحه آبی رنگ configurin update مونده !!!!!!!!!!

فقط یک نکته الان یادم اومد. زمانی که خریدم بعد از دو الی سه ساعت کار باهاش. به مدت چند دقیقه پایه سیستم نبودم رفت رو حالت اسلیپ خب تا اینجا مشکلی نبود . در همون حالت یعنی در حالت اسلیپ فلش رو داخل یو اس پی نکرده همه چی خاموش شد البته منظورم اینکه فلش با یو اس پی تماس داشت. و... و تا 5 دقیقه هرچی دکمه پاور رو میزدم انگار نه انگار فقط باطری لبتاپ رو در آوردم پاور رو زدم بعد از یک مدت دوباره روشن شد !!!!!!!!!!!!!!!!! ممکنه از لحاظ سخت افزاری ..............چیزیش سوخت چون تا 5 دقیقه روشن نمیشد..............................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا درست شد..............هورااااااااااااا اااااااااااااااااا.

شرح ماجرا: بعد از ریکاوری کردن دستگاه من بلافاصله ایست اسمارت 5 رو نصب کردم آپدیت کردم . ریست کردم ایندفعه به طور کلی ویندوز بالا نمیومد واقعا عصبانی شدم ............. به خودم چند بار گفتم آخه مجبور بودی بری ایسوز بخری...... 3 بار دکمه پاور رو میگرفتم خاموش میکردم تا بلکه اتفاقی بیوفته اما این بار دیگه اصلا ویندوز بالا نمیومد.

راه حل: چون فقط در درایو به غیر از ویندوز فقط اسمارت 5 رو ریخته بودم تو safe mode درایوش رو فرمت کردم . ریست کردم دیدم ویندوز مثل بنز اومد بالا .

شک کردم نکنه ایراد از اسمارت باشه . که همینطور هم بود . ویندوز رو آپدیت کردم بایوس رو هم آپدیت کردم ریست کردم کمتر از 3 ثانیه ویندوز آپدیت کرد و .................................................. ..................... .

مشکل اصلی اسمارت 5 بود.
    حالا سوالی برای من پیش اومده دلیل این اتفاق چیه؟؟؟؟؟ چه ربطی به اینترنت سکیوریتی نود داره!!!!؟؟؟؟
    آیا آنتی ویروسی که گرفته میشه آیا برای تمام ویندوز ها منظورم 32 بیتی و 64 بیتی هست یا نه ؟؟؟؟ یا باید مخصوص خودش رو خریداری کنیم؟؟؟

داره خودمونی میشه amir-312's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    دور دورا

پيش فرض

سلام . الان قیمت i5 4 750 چنده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام . الان قیمت i5 4 750 چنده؟
    حدود 930 تومن

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    دور دورا

پيش فرض

ممنون از پاسختون.ولی من امروز از شرکت های معتبر که پرسیدم می گفتند 1550 هزارتومان!!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    دور دورا

پيش فرض

سلام بچه ها .بالاخره خریدمش.تا الان که خیلی باش حال کردم ولی بازی هایی مثل nfs shiftو call of رو اجرا نمیکنه و ارور میده .البته ویندوز 64بیتی روش هست و نمیدونم چرا بازی ها رو اجرا نمی کنه؟؟؟؟

7. این کاربر از amir-312 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ممنون از پاسختون.ولی من امروز از شرکت های معتبر که پرسیدم می گفتند 1550 هزارتومان!!!!!
    من با گرافیک اینتل وهارد 500 و رم 4gو گارانتی مادیران گفتم.

سلام بچه ها .بالاخره خریدمش.تا الان که خیلی باش حال کردم ولی بازی هایی مثل nfs shiftو call of رو اجرا نمیکنه و ارور میده .البته ویندوز 64بیتی روش هست و نمیدونم چرا بازی ها رو اجرا نمی کنه؟؟؟؟
    مبارکت باشه
    کانفیگش چیه؟ چند خریدی؟

9. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    دور دورا

پيش فرض

ممنون عزیزم.
    i5
    4
    750
    gt550
    بدون ویندوز اورجینال
    تقریبا 1550 با گارانتی ویستا.البته میخواستم i7 بخرم که دیدم زیاده و نیازی نیست و تمام مدل های i7 که دیدم گرافیکشون gt540 بود.
    تا الان که واقعا راضی هستم و خوشحال هستم که همینو خریدم و مدل دیگه ای رو نگرفتم.

11. 2 کاربر از amir-312 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستانم با کانفیگ :
    core i5
    Ram 8GB
    hdd 750
    هفته پیش خرید 1,420 با گارانتی 2 ساله الماس.
    یه یکساعتی دستم بود برای نصب یسری نرم افزار ، انصافاً سرعت بالایی داشت موقع نصب چند نرم افزار همزمان و در همون حال در حال اسکن آنتی ویروس و متصل به وب کارکرد cpu رو 12-13% بیشتر نمیشد و اصلاً احساس کندی بهم دست نداد. مانیتور باکیفیتی هم داشت .

13. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    دور دورا

پيش فرض

بچه ها بتلفیلد 3 رو نصب کردم ولی اجرا نمی شه .چه کار کنم ؟؟؟کرکش رو هم کپی کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •