پستهای عکس دار و بلند رو نقل قول نکنید لطفا .. خیلی گیگ داریم![]()
پستهای عکس دار و بلند رو نقل قول نکنید لطفا .. خیلی گیگ داریم![]()
Last edited by M@hdi-B; 03-06-2011 at 15:41.
اينجا هم سنسيشن ميخواسته يه بي تربيتي كنه با گالكسي اس 2 كه آندرويد فهميده داره ميگه اين چه وعضشه خجالت نمي كشي؟ و از اين حرفا؟
![]()
باطری سنسیشن بهتره یا گلکسی اس ۲؟!
ایشون هم رو که میشناسین : samjpullen!
همونی که یه ۲ هفته ای هست که داره پشت سر هم ویدءو از مقایسه سنسیشن و گلکسی اس ۲ میده و همشون هم فیر هستن!
نمونش همون مقایسه صفحه ها!
کپی رایت : پوریا!در موبایلستان!
اینم ترجمه عکس بالایی!
سم میتونی بگی کدوم باطری بهتر داره؟:گلکسی اس ۲ یا سنسیشن؟!
گلکسی اس ۲
بعضیا میگن سنسیشن ولی حرف تو رو قبول دارم! تو بیشتر از کسایی میدونی که اسمشونو نمیتونم بیارم! lol(lagh out loadly!)
این از برکت این روزاست ها
ای جان عجب بدنه باحالی داره این سنسیشن تو این عکس مرغوبیت بدنش نسبت به gs2 مشهوده واقعا لمس کردنش لذت بخشه خدا یه پولی برسونه بخریم لذت ببریم
Last edited by sAeEd_kHaAn; 03-06-2011 at 18:13.
شما مرغوبیت بدنه رو از کجا فهمیدی؟!
از اینکه سنسیشن رو هست و نور افتاده روش ؟!
عزیز یه کلیپ هست احتملا ندیدی منم حسشو ندارم بگردم پیدا کنم( از دوستان دیگه بپرس شاید هنوز داشته باشن!) یارو بدنه گلکسی ۲ رو در میاره قشنگ تاش میکنه بعدش میذاره سر جاش!!
به این میگن کیفیت نه اینکه بدنش جلا داشته باشه!(اونم بخاطر نور!!)![]()
شما که کلا پستات همراه با چاشنی تعصبه ولی تو همین عکس مشخصه که بدنه سنسیشن خیلی سرتره عزیز بدنه پلاستیکی که اثر انگشتم روش بمونه کجا این بدنه فلزی فوق العاده کجا حلا شما هرجور دوست داری خودتو گول بزنکلیپم خودت نیگاه کن اینو همه افراد بی تعصبم میدونن جنس بدنه کدوم بهتره
من خودم می خوام سر به تن سنسیشن نباشه و عاشق GS IIــمولی دیگه بدنه رو می شه فهمید که مال کدوم شاخ تره
دقت کنی توی همین عکس هیچی نشده خش برداشته GS II
دیگه یعنی عمق فاجعه
![]()
اگه سامسونگ هم ميخواست آلمينيوم و شيشه و پنجره دو جداره بندازه رو گوشياش نازك ترين گوشيه دنيا نمي شد
من خودم به شخصه با اين بدنه محكم وقابل انطعاف و پلاستيكي مشكلي ندارم و خب بدنه سنسيشن رو هم قبول مي كنم كه خوبه و زيبا دوس داشتنيه و خب با توجه به جنس و كلفتيش محكم تر هم هست البته بدنه گوشياي هاي htc بعد از يه مدت اون حالت جلاي خودشون رو از دست ميدن
در ضمن همين گالكسي اس 1 كه كلي هم انتقاد به بدنش هست و ميگن ظريفه من بدترين ضربه ها رو باهاش تجربه كردم و فوق العاده بوده
هااااا؟؟؟ داداش چرا چرت میبافی(شوخی بود به دل نگیری
) درسته GS II تهشه
ولی نه اون قد تابلو
8.5 میلی قطرشه
NEC یه گوشی 7میلی داده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)