شاید امروز ظهر نشون بده اگه نشون نداد چون قسمت بعدی دوشنبه شب است تکرارش هم همون موقع ظهر نشون میده![]()
شاید امروز ظهر نشون بده اگه نشون نداد چون قسمت بعدی دوشنبه شب است تکرارش هم همون موقع ظهر نشون میده![]()
قسمت دیشب عالی بود !
بازیگر نقش ناصر واقعا انعطاف خیلی خوبی داره ! یک لحظه دیشب وقتی نقش اون زندونی رو داشت بازی میکرد ، حس کردم اگه رویه این شخصیت حساب ویژه ای باز کنن رقیب خوبی واسه رضا شفیعی جم میشه !
تکه کلام خوبی هم داشت : می خندی ؟ خوشحالی ؟ شادی ؟ : دی
اونجا که داشت قلیون میکشید صداش خیلی باحال شده بود !
واقعا بازیگران جدید تویه این سریال شگفتی سازشدند !
نه عزیز، جدول پخش برنامه های شبکه 3 رو دیدم:
نه امروز ظهر می ده و نه دوشنبه ظهر!
فکر کنم از دستم در رفت، حالم گرفته شد!
مرده شور این برنامه ریزی های شبکه 3 (کل شبکه های سیما) رو جمیعا ببرن!
آقا دیشب قسمت چندم بود؟ تو اینترنت تا قسمت 8 برای دانلود هست.
راستی خیالت راحت باشه جدول پخش کلا قاتی داره. تو یه روز دوبار نوشته سریال ساختما پزشکان یه بار ساعت 8 شب یه بار ساعت 10.30 شب. کلا چند مورد اشتباه تو جدول پیدا کردم. پس جدول درست نیست.
Last edited by online_amin; 03-06-2011 at 14:05.
قسمت 11 ام. منم دانلود کردم ببینم.
اینم لینکش، حجم 107 مگابایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربان، متهم جعل ژتون های غذاخوری دانشگاه رو آوردم....
اون تیکه هم که قلیون می کشید، باور کنین اگه قلیون راستکی بود اینقدر نمی شد باحال کشید!
انصافا بعضی از تیکه های این سریال ستودنیه، دمشون گرم![]()
امان از تبعيض بين بچه ها ...خيلي جالب وبا طنزي نيشدار به نمايش گذاشتن...در كل هر بار از دفعه ي قبل بهتر وپربارتر ميشه و بازيگران هم عالي هستن
سلام,
ممنون دانلود کردم.
ولی اونقدر هم خنده دار نبود. به نظر قسمتهای قبل خنده دارتر بودن.
منم گرفتار برنامه ریزی قشنگ!! شبکه ۳ شدم و نتونستم قسمت دیشب رو ببینم . اما از لینکی که برادر jeremy دادن دانلود کردم و دیدم .
بسی زیبا و حال انگیز! بود. شخصا انتظار دیدن ایده ای که تو زندان اجرا شد رو نداشتم اصلا
. کار قاسم خانی و صحت ایول داشت خدایی
.
قسمت زندانم که آخر کرکر خنده بود ... میخندی؟خوشحالی؟. بازی برق نورد درخشان بود تو این قسمت . تشکرم دیگه تو صحنه ی قلیون کشیدن ناصر نتونس جلو خندش رو بگیره ولی برق نورد ادامه داد
.
در کل ... هر روز بهتر از دیروز .. دینگ ، دینگ
.
کلا جدول پخش قاطی داره شما تا حالا یه سریال دیدی که تکرار نداشته باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)