آندروید اگه زیبا بود که هر شرکت برای خودش UI جدا نمیساخت !همه میدونن آندروید فعلا قشنگ ترینه توی سیستم عامل ها لطفا تعصبو کنار بزارین
Optimus UI 2
Moto Blur
Touch Wiz
HTC Sanse
.
همه برا چی اومدن ؟ ... همه اومدن که شاید Android زیبا بشه !:|
آندروید اگه زیبا بود که هر شرکت برای خودش UI جدا نمیساخت !همه میدونن آندروید فعلا قشنگ ترینه توی سیستم عامل ها لطفا تعصبو کنار بزارین
Optimus UI 2
Moto Blur
Touch Wiz
HTC Sanse
.
همه برا چی اومدن ؟ ... همه اومدن که شاید Android زیبا بشه !:|
خب این به سلیقه هرکسی ربط داره شما درست میگی.من نگفتم از آیکون های آندرویید خوشم میاد گفتم قشنگه اصلا خودم نه گوشی اندروییدی دارم و نه آیکونشو که تعصب داشته باشم اتفاقا من خودم الان n97 دارم
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
بله آندرویید به تنهایی خوب نیست ولی بقول شما با همون UI جدا که ساخته تونسته یکی از بهترینها بشه
زيبا ترين ui بهنظر شخصي بنده براي ويندوز فون هستش با اينترفيس متروش ( ميتونين يه چشمه ازش رو تو نرم افزار زون zune ببينين) كلا اين مترو قراره رو همه ي محصولات ماكروسافت قرار بگيره
قشنگ ترين ايكون ها هم براي ios هستش بعد شايد اين ايكن هاي جديد نوكيا ولي بازم به نظر من سيستم هاب تو ويندوزفون خيلي كارا تر و زيبا تر از سيستم ايكون هست و البته خيلي خلاقانه تر
و البته خودم ios4 ipad 2 دارم كه اونم اينتر فيس زيبايي داره
كلا اين اندوروييد به خوديخودش اصلا تو زيبايي حرفي براي گفتن نداره
منم گفتم آندرویید تنها مثل یه سیستم عامل خام هست.هر شرکت با توجه به احتیاجش یه اینتر فیس واسش مسازه و مزاره روش مثل سنس اچ تی سی و توچ ویز و ...
اصولا یکی از نقاط قوت اندروید و پلاتقرم های مبتنی بر متن باز بودن قابلیت کاستومایز کردن ( سفارشی ) کردن اوناست که همه دوستان به اون اشاره کردن .....
به نظر من رایط کاربری مترو مال وین فون از بقیه رابط های کاربری متفاوت تره ولی کارائی یه سیستم صرفا به رابط کاربری ارتباط نداره باید دید در آینده نزدیک با اومدن نوکیا N9 و مانگو وین فون و ورژن 4 یا 2.4 اندروید و آیفون .....چه تحولاتی رخ میده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی خبر جدیدی از این گوشی نداره؟
اینجا هم یه سر بزنید.
این یه بررسی تازه ست :
نه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)