مورینیو: هنوز به نیمه نهایی نرسیده ایم
آقای خاص بعد از برد 0-4 تیمش مقابل تاتنهام معتقد است که حریف انگلیسی ممکن است در دیدار برگشت به روند بازی بازگردد
سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرده که با وجود برد 0-4 تیمش در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل تاتنهام، شاگردانش هنوز نمی توانند صعودشان به دور بعد را جشن بگیرند.
دو گل از آدبایور و گلهای دی ماریا و رونالدو رئال را به پیروزی با ارزشی رساند و باعث شد تا این تیم به اولین حضورش در مرحله نیمه نهایی از فصل 3-2002 یک گام نزدیک تر شود.
با این وجود مورینیو از خطر تاتنهام آگاه است.او در پایان بازی به اسکای سپورتس گفت:« من فوتبال انگلیس را خیلی خوب می شناسم و با ذهنیت آنها آشنا هستم.کار تمام نشده است. برای تو هیچ وقت کار تمام نمی شود. در هر کشور دیگری بود، من کار را تمام شده می دانستم ولی با فرهنگ انگلیسی، کار تمام نشده است. آنها تا آخرین دقیقه باور دارند.»
مربی پرتغالی با ابراز همدردی با تاتنهام که پس از اخراج کراوچ در دقیقه 15 بازی، کار را ده نفره دنبال می کرد گفت:« می دانم که بعد از آن،مصاف 11 به 10 در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مسئولیتی غیرممکن است.من در بازی بارسلونا- اینتر تیمی 10 نفره را هدایت می کردم. غیر ممکن است. آرسنال هم چند هفته پیش با 10 بازیکن مقابل بارسا بازی کرد.تیم یازده نفره منسجم و متمرکز بازی می کند و با ریتم بالا کار را دنبال می کند و به بازیکنان حریف اجازه نفس کشیدن نمی دهد. ما این کار را در نیمه دوم انجام دادیم و در نیمه اول خیلی این کار را نکردیم. این مسئولیتی غیرممکن است و برای آنها ناراحت بودم، چون اگر بازی 11 به 11 دنبال می شد، شاید خیلی بهتر می بود.»
مورینیو ادامه داد:« تاتنهام می بایست تدافعی بازی می کرد. با دو خط 4 تایی در خط دفاع، آنها نتوانستند بازی خودشان را ارائه کنند.البته این برای ما خوب بود، چون ما نتیجه خوبی گرفتیم ولی کار سختی برای آنها بود.»
مربی سابق چلسی و اینتر ادامه داد:« قطعا 0-4 بهتر از 0-0 است ولی آنچه من درمورد تساوی بدون گل در دیدار دور رفت در لیگ قهرمانان در ورزشگاه خانگی گفته بودم هم نتیجه بدی نیست.»
تاتنهام روز 13 آوریل در ورزشگاه وایت هارت لین میزبان رئال خواهد بود.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ردنپ:هرچیزی که ممکن بود بد پیش برود،بد بود
مربی تاتنهام در صحبتهایی اعلام کرد که اخراج کراوچ در دقیقه 16 بازی کار را برای تیمش عملا غیرممکن کرد
سایت گل- هری ردنپ مربی تاتنهام در پایان دیدار سه شنبه شب ورزشگاه برنابئو ناامیدی اش را از شکست 0-4 تیمش در دیدار رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادرید ابراز کرد.
در پایان این مسابقه ردنپ به اسکای سپورت گفت:« این یکی از آن روزهایی بود که هرچیزی که ممکن بود بد پیش برود، به بدترین نحو ممکن پیش رفت. ما آرون لنون را یک دقیقه قبل از آغاز بازی از دست دادیم. دقیقا قبل از آنکه تیم به زمین مسابقه برود. او گفت که حالش خوب نیست و هیچ توان و انرژی ای برای ورود به زمین ندارد. بنابراین در حالی که تیم درحال ترک رختکن بود، تغییری در ترکیب تیمم دادم.»
مربی تاتنهام ادامه داد:« دریافت یک گل زود هنگام و اخراج کراوچ از زمین مسابقه، با این اتفاقات فکر می کنم که کار ما در نیمه اول تمام شد . ما چند فرصت خوب داشتیم ولی در پایان کارمان سخت شد. شما اینجا می آیی و نزدیک 80 دقیقه با 10 نفر بازی می کنی. خب این کار خیلی سختی است.»ردنپ گفت:« ما کراوچ را از دست دادیم و او دست ما را کوتاه گذاشت. رئال در بازی هوایی قوی تر و بهتر از ما بود و آدبایورچند ضربه سر خوب زد. او بازیکنی نیست که کارت قرمز بگیرد یا حرکات خشن کند.من تا به حال خطا کردن آدبایور را ندیده بودم. او گل دوم تیمش را هم به ثمر رساند که برای ما خیلی گران تمام شد. برای رویارویی بان این رئال به 11 بازیکنت نیاز داری و بعد هم که کورلوکا و بیل را از دست می دهی. روز سختی را مقابل تیم تراز اولی پیش رو داشتیم ولی وقتی نیمه اول با برتری 0-1 رئال تمام شد ،فکر کردم که هنوز هم می توانیم امیدوار باشیم ولی کار برایمان خیلی سخت شد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید