بله شما حتما باید اون آپدیت رو نصب کنید، چون نسخه ی استیم رو تهیه کردید...
بله شما حتما باید اون آپدیت رو نصب کنید، چون نسخه ی استیم رو تهیه کردید...
دوستان گرامی سلام . کمک .کسی کرک درست و حسابی بازی HOMEFRONT داره بی زحمت لینک بگذارد. پست های قبلی کرکش تو دانلود ERROR میدهد. متشکرم
آقا یکی منو کمک کنه سختی بازی رو گذاشتم رو Normal حالا هر چی از داخل بازی میخوام Easy کنم نمیشه لطفا منو راهنمایی کنید ممنون.
میشه یه نفر کرک اسکیدرو بزاره چون آدرس قبلی که تو چند صفحه قبل هست فیلتره؟
اگه گزینه ای نداره باید از اول بری و رو easy بذاری
بازیش که راحته
بگو کجا گیر کردی تا راهنماییت کنیم
من این بازی رو گرفتم ولی توی منوی بازی به جز credit هیچ گزینه ای کار نمیکنه در ضمن صفحات قبلو هم خوندم بعضیا این مشکلو داشتن ولی کسی راه حلی نداد میشه کمک کنید؟
سلام دوستان برا من اول بازي كه سوار اتوبوسه اون كاميونه مياد بهشون بزنه يه دفعه كاميونه غيب ميشه و هيچ كاري نميشه انجام داد لطفا كمك كنيد . ممنون
ببخشید این پست اشتباهی شد![]()
Last edited by ehsssssan; 12-04-2011 at 23:02.
کسی مرحله که باید با هلیکوپتر بری دنبال کامیون ها رو رد کرد بعد از تونل اونجا که باید محافظ های کامیون ها رو بزنی بعد باید چه کار کرد من همه موشک انداز ها رو میزنم یکم که از جاده رد میشیم بازی گیم اور میشه؟
عزیزم تو باید تانکر ها رو بدزدی با هلیکوپتر برو نزدیک راننده کا میون و وقتی E رو آورد E رو بزن و یرای اون دوتا تانکر هم همین کارو انجام بده بعد موشک انداز های sam رو بزن وادامه بده
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
تو یه جای بی ربط تو تنظیماته و لازم نیست از اول بازی کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)