برای دفاتر خدمات ارتباطی چطور؟
نکنه اینو فقط به بازنشسته های مخابرات میدن ؟
برای دفاتر خدمات ارتباطی چطور؟
نکنه اینو فقط به بازنشسته های مخابرات میدن ؟
مطمئنید؟
اتفاقا یکی از بدترین جاها واسه کافی نت کنار دانشگاهه.چون هیچ دانشگاهی نیاز به خدمات کامپیوتری نداره.
بهترین سیستم کامپیوتری و اینترنتی رایگان در اخنیارشون هست.
جای ما خیلی عالیه.یه منطقه پرجمعیت و عالی که تو خیابون بزرگی که ما هستیم هیچ کافی نت دیگه ای نیست.
سلام...
کسی از مراحل تکثیر یک بازی کامپیوتری یا سایر کنسول ها خبر داره؟
مثلا اینکه باید کجا مراجعه کنم برای گرفتن مجوز تکثیر و ...
نمیدونم داش ولی یه چیزهایی ادم میبینه که خیلی عجیبن به این خاطر اگه این شوخی شما هم واقعیت باشه من خیلی تعجب نمیکنم.
در کل اطلاعات واسه احداث دفتر خدمات ارتباطی میخواستم
باید از کجا شروع کنم؟ باید به کجا مراجعه کنم ؟
شما و سایر دوستان اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید ممنون میشم در اختیارم قرار بدید
کسی نیست راهنمایی کنه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم![]()
سلام دوستان!
من 17 سالمه! (سوم ریاضی)
تا حالا اصلا به آیندم فکر نمیکردم، ولی امسال درسام خراب شد و فیزیکم با احتمال بالا شهریوری میشه و برا همین یکم نگران آینده شدم!
حالا اینا خیلی به سوال من ربطی ندارن!
من عاشق کامپیوترم، از بچگی هم تصمیم گرفتم که دانشگاه برم رشته ی نرم افزار، حتی خواهرمم که رشته ی نرم افزار بود، بعضی وقتا بعضی از درساشو میخوندم، حتی پروژه های Game Maker و Dreamweaver رو که استادشون میگفت بیاره من براش میساختم!
حالا یکم نگران آینده شدم (بخاطر درسم) و با خودم میگم که از الان برای آینده کاریم (که حتما کامپیوتر خواهد بود) آماده شم و توی تابستون که بیکارم بچسبم به چنتا نرم افزار و حسابی یاد بگیرمشون!
چون به Game Maker علاقه داشتم اول خواستم برم سراغ یه نرم افزار بازی سازی بهتر (مثل UDK) ولی گفتم شاید تو کارم اصلا بدردم نخوره!
حالا میخوام ببینم تو ایران چه نرم افزار هایی بدرد میخوره که من از همین الان بچسبم بهش و ول نکنم که آینده ی شغلیمم تامین باشه؟
تو دانشگاه به رشته های نرم افزار کامپیوتر چیا یاد میدن؟
ببخشید زیاد نوشتم، ممنون میشم جواب بدین!
راستی من کناب ICDL سطح 1 رو هم دارم، اونو بخونم مدرکشو بگیرم؟
Last edited by Penhan-B8; 18-06-2011 at 17:11.
توی دانشگاه هیچی یاد نمیدن.چون اکثرا برای شب امتحان میخوانند.برنامه نویسی های جالبی که به درد بازار کار بخوره رو هم یاد نمیدهند.بجز sql.راحت ترین راه اینه که یه روزنامه همشهری بخری قسمت نیازمندی ها ی مهندس نرم افزار ببینی بیشتر به چه نرم افزاری نیاز دارند بری کلاسهای بیرون اونو خوب یاد بگیری.توی دانشگاه فقط اسم مهندسو میگیری.همین
یعنی هیچ نرم افزاری نیست که من یاد بگیرم بعدا بزرگ شم بگن اَاَاَاَاَ... آقا پنهان اونو بلده بیاریم بهش کار بدیم؟
پس همون میرم بازی سازی بعدش به EA Gaems درخواست میدم!![]()
چرا کنار دانشگاه ها مشتری گذری زیاد داره.
به فکر پایان نامه و پرینت باشد.
وقتی روزی یه بار شارژ کارتریج بکنی متوجه میشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)