سلام.خسته نباشید.می خواستم بدونم فایلflv چه جور فایلی ست و چطور و با چه برنامه ای میشه اونو اجرا کرد و دید؟ من یک موزیک ویدیو دانلود کردم و حالا نمی تونم ببینمش.اگه یه لینک هم برای دانلود برنامه ی احتمالی بدین ممنون میشم.
سلام.خسته نباشید.می خواستم بدونم فایلflv چه جور فایلی ست و چطور و با چه برنامه ای میشه اونو اجرا کرد و دید؟ من یک موزیک ویدیو دانلود کردم و حالا نمی تونم ببینمش.اگه یه لینک هم برای دانلود برنامه ی احتمالی بدین ممنون میشم.
Flv فایل های سورس Macromedia Flash هست
با اون میتونی بازش کنی
وقتی با فلش بازش کردی با CTRL+ENTER اجرا میشه
سلام من یه فایل با پسوند rar از اینترنت دانلود کردم ولی باز نمیشه چی کارش باید بکنم.
سلام
با استفاده از نرم افزار های Win Rar یا Win Ace می تونی به راحتی این کارو انجام بدی
دوست عزیز اشتباه نکن سورس فایلهای فلش fla هستش
سلام
شما برای دیدن فیلم ها و یا موزیک های با پسوند flv احتیاج به برنامه FLV Player دارید که اگه توی گوگل یه سرچی بزنید پیدا می کنید چون توی همه سایتها و وبلاگها وجود داره . البته با QuickTime هم می تونید ببینید اما این برنامه امکانات بسیار زیادی دارد .
فرمت FLV یکی از فرمتهای واقعا مناسب برای پخش ویدئو ها در اینترنت هست
[quote=Behroooz;1659455]چه ويندوزي داري؟ ويستا ؟
نه xp sp2 ؟
[quote=Behroooz;1659455]چه ويندوزي داري؟ ويستا ؟
نه آقا بهروز ويندوزم xp ست . سرويس پك 2 blue eye
ببخشید اشتباه شد
با سلام ، اومدم ويندوز xp خودم را واقعي بكنم ، نشد و مايكروسافت در اولين آپديت ويندوز فرمان run را از start menu حذف كرده و به هر روشي هم رفتم ، حتي در property/start menu/customaiz/advance همچين فرماني وجود ندارد ، لطفا اطلاعاتي در خصوص برگرداندن آن اگر كس بلد هست بدين و ضمنا چطور ويندوزم را به مايكروسافت واقعي نشان بدم . ويندوز xp من از نوع حرفه اي است . متشكرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)