Motorola Xoom review
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
]![]()
![]()
]
![]()
![]()
[
/
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Motorola Xoom review
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
]![]()
![]()
]
![]()
![]()
[
/
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fire159; 16-03-2011 at 10:47.
ميشه باهاش SMS زد؟
كلا بين تبلت هاي جديدي كه اومدن كدوم يكي اين قابليت رو دارن؟
خوب یا قابلیت تماس داره یا نداره دیگه حالا مگه میشه فقط اس ام اس زد و تماس نداشت؟
هنوز نیومده که ببینیم میشه یا نه. ولی با ipad میشد پیامک زد ولی تماس نمیشد.
وقتی جی ام اس داره،با یه برنامه فرستادن تکست،میشه تکست هم داد!
دستگاه برای فرستادن تکست ها و تماس ها،دو تا چیز میخواد:
1-قابلیت های تماسی و انتن و اینا که همون جی اس ام!
2-برنامه ای که به دستگاه بفهمونه که شماره ای که وارد شده،یه شماره تلفنه و باید بهش زنگ بزنه یا متنی رو بهش بفرسته نه اینکه باهاش نقاشی بکشه!
بله رئوف جان . ارسال دیتا رو من جایی خوندم که داره . اما ارسال صوت یا همون تماس تلفنی که ندارن .
امیدوارم درست خونده باشم .![]()
راستش،من که اکثر دوستانم شماره تلفنم رو دارن:بله رئوف جان . ارسال دیتا رو من جایی خوندم که داره . اما ارسال صوت یا همون تماس تلفنی که ندارن .
maysam_senaps روی اپراتور اسکایپ!! و همچنین cenaps برای تکست زدن!! کاملا هم رایگان و راحت با کیفیت بالا....خیلی از دوستان اینجوری دیگه ارتباط داریم با همدیگه!
ولی تماس تلفنی رو اگه داشته باشه،یعنی جی اس ام نیست دیگه! پس یعنی سیم کارت نمی خوره،و این یعنی اینکه تکست رو هم باید بیخیال بشی! کگه فکر نکنم اینجوری باشه!! امیدوارم که اشتباه خونده باشی و تماس تلفنی داشته باشه!
میثم جان ، این طور که من فهمیدم شما گفتین که یا باید تبلت هم تماس بگیره هم اس ام اس بزنه ، یا هیچ کدوم...
ولی مثلا همین آی پد ، مدل 3جی ، GSMــش قابلیت ارسال Data رو داره ، ولی تماس نمی تونه بگیره... واس اس ام اس هم باید برنامه ریخت که به قول شما نیاد با شماره نقاشی بکشه)
توی سایت اپل زده... Data Only...
نه آقا اونطوری که من میدونم قابلیت پشتیبانی از GSMش Coming soonه
جل الخالق! نمی دونستم! ممنون که اشاره کردی...میثم جان ، این طور که من فهمیدم شما گفتین که یا باید تبلت هم تماس بگیره هم اس ام اس بزنه ، یا هیچ کدوم...
مهندس،مغازتون رو هر چه سریعتر از گونی و توی خیابون،منطقل کن به یه جای بسته!!افتاب رو مخت تاثیر گذاشته!!نه آقا اونطوری که من میدونم قابلیت پشتیبانی از GSMش Coming soonه
اخه وقتی دستگاهی اومد به بازار،کامینگ سونش یعنی یه دستگاه دیگه که باید بخوره تو سرشون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)