تا حالا این بازی رو چک نکردیم اما بستگی به سرعت نت شما داره فک نکنم ساعتی 70 مگ بیشتر بشه شاید هم کمتر البته من نامحدود دارم خیالی نیست میزنیم![]()
تا حالا این بازی رو چک نکردیم اما بستگی به سرعت نت شما داره فک نکنم ساعتی 70 مگ بیشتر بشه شاید هم کمتر البته من نامحدود دارم خیالی نیست میزنیم![]()
راجع به مولتیش صحبت کنید ببینیم چطوره ، چه مود هایی داره و ...
خوب مد های بازی زیاد نیست 6 تا مود دازه البته مپ هاش خیلی باحاله مپ بزرگ داره که خیلی حال میده الان داشتیم بازی میکردیم 10 نفری هستیم در کل اگر این بازی رو بازی کنی معتادش میشی فقط نکته مهم اینه که FPS خوبی داشته باشی و یک چیز دیگه پینگ تو این بازی زیاد مهم نیست.
خب یه توضیحی بدید چیکار باید کرد در مولتی اصلا چطوریاس ؟ !!!
اخه بازی بتا هم 10 گیگ میشه!!!!!!!!
من میخوام دانلود کنم ...نمیدونم کامله یا کامل نیستش...؟؟
برای چی بنظر نمیاد برای کنسول باشه ؟!؟؟شما KZ 3 رو دیدی احیانا ؟؟قبلا که این عکسو دیدم فکر کردم واسه پی سیه! حالا مطمئنید اشتباه نشده؟ به نظر میاد واسه کنسول نباشه
اقا یه سرچ بزن تو همین تاپیک ، ثواب داره ، بازی کامله از نظر داستانی و گیم پلی مشکلاش نبود DX 10 و 11 ، ناقص بودن بخش 3D بازی ، باگ های زیاد در جریان بازی که کاملا هم شانسین ! بودن کسایی که بدون یک باگ هم بازیو تموم کردن ! کسایی هم بودن که کلا بازیشون گیر داشته بعضی صحنه هاشاخه بازی بتا هم 10 گیگ میشه!!!!!!!!
من میخوام دانلود کنم ...نمیدونم کامله یا کامل نیستش...؟؟
در کل اگه می خواید نسخه اوریج بازی رو بگیرید که دست نگه دارید که اون نسخه که یک ماه دیگه منتشر مشیه مشکلات فعلیو نداره ، اگه هم می خواید کپی بخرید که هم اینو بخرید هم نسخه اصلیو ( اینو بیشتر برای تست بگیرید )
دوستان این آهنگ منوی بازی شاید بعضی ها خوششون اومده باشه... :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزيزان بازي عرضه شده يا نه ؟
وبا توجه به مينيمم سيستم پيشنهادي با 5670 hd يا 450gts ميشه بازي رو رون اجرا كرد ؟
تاریخ انتشار رسمی بازی 2 فروردین هست که به احتمال زیاد چند روز زودتر برای xbox میاد ( لیک میشه )
شاید بتونی رو حالت نرمال بازی کنی. بستگی به رزولوشنی داره که بازی می کنی.
نه! منظورم این نبود! چون کرایتک هر دفه یه چیزی میگفت گقتم شاید تصویر پی سی باشه! همین! وگرنه برای نمونه بازیای ps3 مثل آنچارتد و کیلزون خیلی گرافیک بهتری دارن!برای چی بنظر نمیاد برای کنسول باشه ؟!؟؟شما KZ 3 رو دیدی احیانا ؟؟
+
این ساده سازی تو کنترل قراره تو بازی اصلی همینجوری باشه؟ به نظرم همون سیستم قبلی انتخاب حالت لباس بهتر بود.مثلا اینکه دویدن عادی انرژی کم کنه یه ذره بده! نظر دوستان چیه؟
Last edited by The Rover; 19-02-2011 at 20:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)