تـــازه کجـــاشو دیــدی ؟
بهــم گـــفتن اگه جـــای GS II رو با 2x عوض کنـــی ، ناظــر انجمــنت میکـــنیم ! : دی
بــه هر حــال مفتــی نیســت کــه !
تـــازه کجـــاشو دیــدی ؟
بهــم گـــفتن اگه جـــای GS II رو با 2x عوض کنـــی ، ناظــر انجمــنت میکـــنیم ! : دی
بــه هر حــال مفتــی نیســت کــه !
به خوشگلی آواتر اگه ترفیع میدادن الان ادمـــین بودی: ))
اگه این اسپم ها نبود این تاپیک 4 صفحه هم نمیرفت جلو !
مثلا گوشی 3D ساخته ال جی : ))
سرانجام Optimus 3D به دستم رسید
چند دقیقه بیشتر باهاش فرصت نشده کار کنم اما فقط یک کلمه بگم
فووووووووووووووووووق العاده ست
ال جی گوشی 6 بعدی هم بزنه چیز فوق العاده ای نخواهد داشت.
آخه تو 4.3 اینچ چه چیزی 3 بعدی دیده میشه.در ضمن سخت افزارش نسبت به سایر رقبا مثل گالاکسی اس 2 ضعیفه.
![]()
مطمئنا شما اطلاعات چندانی در زمینه تلفن همراه ندارید وگرنه چنین حرفی نمی زنید
اولا این را بخاطر داشته باشید که هیچوقت درگیر نام برند نباشید، بلکه روی مدل تولیدی قضاوت کنید که کیفیت محصول چطوری هست
اتفاقا یکی از مزایای سه بعدی بودن این گوشی همان نمایشگر 4.3 اینچی است که شما به اشتباه فکر می کنید هرچه بزرگتر باشه بهتره!! (نمایشگر 3ds که فقط 3/5 اینچ است!) به دلیل کوچکی نمایشگر، اولا بدون عینک و با کمک یک فیلتر به نام Parallax barrier می توان تصاویر را سه بعدی دید و ثانیا، لذتی که از کار کردن با منوها و بازیها میتوان برد، در حدی هست که برای چند دقیقه اول شما را کاملا میخکوب خواهد کرد!
سعی میکنم امشب عکسهای این گوشی را در اینجا بگذارم (البته اگر دوستان علاقه مند باشند).
حتما بذارین...یکم دیگه از 3d اون بگین...همه جا سه بعدی هست؟؟
ممنون
به هر حال این نظر من بود.
چون دو بار به گوشی ال جی قبلا پول دادم که دیدم ارزش نداره.
3d هم زیاد چیز شاخی نیست با spb mobile shell 3d هم الان میتونی منو ها رو 3d ببینی.
باطری این گوشی که کلا تعطیله با 100 ساعت standby و فقط و فقط 4 ساعت مکالمه.![]()
با اینکه انتظار استقبال بیشتری از این سوپر موبایل داشتم، اما این عکسها را به افتخار اون 5 دوستی که علاقه مند بودند، میگذارم
![]()
Optimus UI 3D چجوری هاست...رابط کاربری راحتیه؟
بعد کلا از گوشی بگو...به نظرت رقیبی شاخ برای GS2 هستش.."هرچند کلاس این دو گوشی با هم فرق داره"
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
راستی اگه Black دم دستتونه یه عکس (جوری که کیفیت صفحه نمایش معلوم باشه) با 3D بندازین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)