تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا تناسخ از نظر عقلانی قابل قبول است ؟ ( دلیل خود را بیان کنید )

راي دهنده
37. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

7 18.92%
  • خیر

26 70.27%
  • نمیدانم

4 10.81%
صفحه 15 از 16 اولاول ... 5111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 152

نام تاپيک: تناسخ چیست؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بچه ها من 7صفحه رو با صبر و حوصله خوندم ولی خدایی هلاک شدم
    خب من که کلا اهل بحث های این مدلی نیستم منو به دید یک بی طرف فرض کنید
    فقط از کلیه دوستان منکر خدا و روح و موافقین وجود روح و معاد و کلا همه ی جمع حاضر یک سوالی دارم هرجوری که مناسب بحثتون هست جواب بدید ممنون میشم:
    خیلی ها روح(یا مثلا اسم بی طرفانه بخوام بگم حضوری غیرجسمانی) رو دیدند و میبینند (امیدوارم از من مدرک نخواید، خدایی حرف و اثبات و مقاله و مستندی ندارم ولی فکر کنم خیلی هاتون موافق این مسئله هستید که بلاخره یک چیزی دیدند دیگه حالا اسمش هرچی هست امواج هست جن هست روح هست یا هرچیز دیگه میخوام بدونم علم اینو چجوری توجیح میکنه؟! مثلا میگه اونا که دیدند به نوعی بیماری ناشی از بهم خوردن بالانس هورمون هاشون دچار شدند؟ سلولهای مغزیشون نویز ایجاد کرده و چشمشون به خطا دیده یک چیزایی رو؟)
    اون افراد بالاخره یک چیزی دیدند، ولی دلیلی نداره فکر کنیم واقعا چیزی اونجا وجود داشته. بین این دو تا خیلی تفاوته.

مغز انسان قدرت توهم بسیار بالایی داره و مطالعات نشون میده چیزی بین 5 تا 20 درصد افراد در عمرشون توهم های قوی رو تجربه می کنند (که درصد بسیار بسیار بالاتر از اونهایی است که مدعی می کنند روح دیدند!). نکته مهم اینجاست که این روح ای که این افراد مدعی هستند دیدند همیشه بر طبق سنت ها و باورهای خودشون هست یعنی در ایران مردم اون چیزی رو می بینند که ما در سنت هامون داریم، در مغولستان مردم چنگیزخان رو می بینند و در کره شمالی مردم کیم ایل سونگ رو می بینند و ...

اگه این افراد یک مفهوم واقعی رو می دیدند باید هماهنگی و یکسانی در ادعاهاشون وجود می داشت (شرط لازم، نه شرط کافی)، که این شرط لازم اصلا وجود نداره و بهترین حدسی که میشه زد اینه که این افراد توهم یا Hallucination رو تجربه می کردند. معمولا اکثر افرادی که چنین تجربه هایی دارند هم مغزشون مستعد داشتن چنین باورهایی هست و در اکثر مواقع هم از نظر روانی افراد خیلی سالم و سلامتی نیستند.

ایضا در همین راستا خواب چطور؟ اینو میدونم با دستگاههای مختلف اومدن فعالیتهای مغز رو در نواحی خاصی از اون با ام ار ای بررسی کردند و تغییراتی دیدند که در بیداری وجود نداره و...اما میخوام بدونم دلیل علمی دیدن اتفاقات و محیط هایی که در بیداری علمی نسبت به اونها نداریم چیه؟! ایا اینم به هورمون ها یا فعالیت نورون ها برمیگرده؟((امیدوارم نگید کلا خواب و رویا چی هست و بیاید ثابت کنیم که خواب هم مگه میبینیم؟))

در نهایت منو به عنوان یک اماتوره سطح پایین در نظر بگیرید که دوتا سوال پرسیده
    شماتت نکنید خواهشا منو
    ((کلا از بعضی کاربرهای انجمن علمی به شخصه میترسم!!!))
    خواب چندین مرحله داره که در مرحله RIM انسان رویا می بینه. خود شما هم گفتید تغییرات فعالیت مغز در اون مرحله مشخصه... کاربرد خواب دیدن برای مغز کاملا مشخصه (و اگه تمایل داشتید این سوال رو در انجمن مناسب مطرح کنید) ولی بطور علمی ما نمی دونیم چرا در این لحظه این خواب رو می بینیم و این تصاویر چگونه ساخته میشه. اما این به هیچ وجه دلیل نمیشه که بگیم این قضیه به ماوراء الطبیعه و روح مرتبط هست چون اون خودش یک ادعای دیگه است که باید بطور مستقل اثبات بشه.

فکر نمیکنم دیگه همه اونهایی که ادعای دیدن روح و جن رو داشتند دچار بیماری روحی یا توهماتو کمبود بخاطر جلب توجه باشند!...توجیح جالبی نبود
    ولی خب اگر مبنا به گفته ی امین این باشه که کسی که ادعای چیزی رو داره باید اثباتش کنه و نه اینکه دلیل برای ردش ارائه کنیم بله اینجوری حساب کنیم حق باشماست نمیشه صرفا به ادعا استناد کرد! ولی در حال حاضر فکرنمیکنم راهی برای اثبات این امر وجود داشته باشه یعنی فرضا منه نوعی که روح میبینم چجوری بیارم نشون شمای نوعی بدم تا بهتون ثابت بشه؟ وقتی دلیل غیرمادی داشته باشه چطور ثابتش کنم...؟! پس اینجوری بنظرتون 100% چیزی که من دیدم وجود نداره؟
    همیشه وظیفه اثبات بر گردن شخص مدعی است و اون شخصه که باید راه اثبات کردن رو توضیح بده. من نمی تونم ادعایی کنم که اصلا قابل اثبات نیست و بعد از بقیه بپرسم چطور می خواین من این رو اثبات کنم؟ سایرین وظیفه ندارن برای ادعاهای غیر قابل اثبات ما، راه اثبات نشون بدن. اینها همگی وظیفه شخصیه که شروع می کنه درباره چیزهای غیر قابل اثبات، ادعا می کنه.

به نظر من هیچ دلیلی وجود نداره که فکر کنم چیزی که شما (یا هر شخص دیگه) دیدید و بهش می گید روح، اصلا وجود خارجی داشته.

دوست عزیز من پروسه خواب رو که دیگه در حد توضیحات شما میدونم! گفتم اماتور اما نگفتم بیسوادم!که دررابطه با مغز و فعالیتش برای من دلیل ذکر کردید
    من دارم میگم چجوری میشه محیط های نااشنا و جاهایی که تا حالا ندیدیم رو در خواب میبینیم بلاخره پس زمینه و ذهنیت ادمها از دیده هاشون نشات میگیره که فرضا مغز تصاویر قدیمی و جدید و اینها رو کنار هم میچینه یک محیطی در خواب دیده میشه! اما صحبت من در مورد محیط هایی که هیچ تجربه ای از دیدنشون نداریم...علاوه بر اون صبح یک روز از خواب بیدار میشیم و خوابی که دیدیم توی ذهنمون میاد همون روز اون اتفاق می افته! این قاعدتا نمیتونه برگرده به ریکاوری؟! چطور ممکنه یک اتفاق رو قبل از انجامش مغز پیش بینی کنه؟!
    این ادعای شما (که بعضی ها بهش رویای صادقه هم میگن) به هیچ وجه پایه و اساس نداره و دروغی بیش نیست و حتی یک مورد مشاهده نشده که این قضیه صدق کنه و از طریق خوابش چیزی رو در مورد آینده توضیح بده، حتی یک مورد. همیشه بعد از اینکه آینده رو دیدند مدعی میشن این رو در خواب دیدند که این قضیه توضیح علمی داره ولی باز هم چیز ماوراء الطبیعه نیست.

شما چیزهایی رو در خواب می بینید که بعدا در بیداری هم فکر می کنید دقیقا این رو در خواب دیدید، ولی این فکر و خیال شماست چون خوابتون رو درست یادتون نمیاد و فقط یک چیز مشابه رو دیدید. این رو در یک آزمایش روی افرادی که شدیدا معتقد به این نوع رویاها بودند انجام دادند به شکلی که ازشون خواستند هر صبح بعد از بیدار شدن از خواب هر چیزی رو که از خواب یادشون میاد بنویسند، و هر زمان که فکر کردند چیزی رو دیدند که قبلا در خوابشون بوده بیان و با نوشته هاشون مقایسه کنند، و دیدند هیچ کدوم مثل اون چیزی نبوده که در خواب دیدند و این فقط تصور خودشون بوده و فقط شرایط مشابهی رو دیده بودند.

مغز انسان همیشه کاری می کنه که شما چیزی از خوابتون رو یادتون نیاد (به نوعی هرچقدر یک شخص بیشتر خواب هاش رو یادش بیاد یعنی ذهن آشفته تر و پریشان تری داره و یک ذهن کاملا سالم حتی یک تصویر از خواب های خودش رو نباید به یاد بیاره)، برای همین هم هیچ وقت جزئیات خواب در دوران بیداری واضح نیستند که ازشون بشه چنین ادعاهایی درباره پیشگویی آینده و ... کرد.

این مغلطه "توسل به جهل" هست که نادانی و کم دانشی رو متصل می کنه به ماوراءالطبیعه.

اینم بگم قبلا در تاپیکی در مورد دجاوو مطلب علمی خونده بودم که دقیق یادم نیست توصیفات علمیش اما با این مضمون که ذهن ما به خطا فکر میکنه این اتفاق رو قبلا دیده ...اما اینکه بتونید حادثه ای رو قبل از به وقوع پیوستنش بیان کنید چطور توجیح میشه؟
    دژاوو هیچ پایه و اساس علمی نداره، بعضی افراد که این پدیده رو مشاهده می کنند نشانگر اختلالات حافظه این افراده.

هیچ مورد تایید شده ای نداریم که شخصی حادثه ای رو قبل از به وقوع پیوستن بیان کنه، البته منظور خارج از محدوده پیش بینی های علمی است که بر اساس مشاهدات درباره گذشته و دانش درباره قوانین طبیعت هستند و به پیش بینی می انجامه.

2. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

سلام بچه ها...
    نیاز به شاهد دارین؟...من هستم...
    من خونمون..حالا نمیدونم روح . جن . پری هرچی... ولی دیدم
    چطور؟ مثال:
    پای سیستم که بودم کتاب بلند شد رو هوا و اوفتاد 20 30 سانت جلوتر.... شاید بگین بیخوابی غذای مسموم یا قرصو این صحبتا...
    ولی جا به جا شدنش چی؟
    اما من مشکل حل شد... و شما هم انتظار دارین یه چنین کاری کرده باشم:
      محتوای مخفی: 1 
    رفته باشم دعا و این بحثا گرفته باشم و همه چی خوب شده باشه
    همچنین این خوب شدن به خواطر تلقینی بود که بهم شده بود
    نه؟

اما در اصل یه چنین اتفاقی افتاد:
      محتوای مخفی: 2 
    بعد یه مدت دیدم که دیگه این جور اتفاقا نمیوفته و خیال آسوده دارم
    رفتم با برادرم در میون گذاشتم که گفت
    رفته از همون دعا ها و همون بحثا گرفته

خوب من که اصلا از کار اون خبری نداشتم
    چطور دیدم که دیگه اتفاقات قطع شد

دوستان خواهشا منو نزنین... فقط و فقط یه داستانی بود که تعریف کردم

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام بچه ها...
    نیاز به شاهد دارین؟...من هستم...
    من خونمون..حالا نمیدونم روح . جن . پری هرچی... ولی دیدم
    چطور؟ مثال:
    پای سیستم که بودم کتاب بلند شد رو هوا و اوفتاد 20 30 سانت جلوتر.... شاید بگین بیخوابی غذای مسموم یا قرصو این صحبتا...
    ولی جا به جا شدنش چی؟
    اما من مشکل حل شد... و شما هم انتظار دارین یه چنین کاری کرده باشم:
      محتوای مخفی: 1 
    رفته باشم دعا و این بحثا گرفته باشم و همه چی خوب شده باشه
    همچنین این خوب شدن به خواطر تلقینی بود که بهم شده بود
    نه؟

اما در اصل یه چنین اتفاقی افتاد:
      محتوای مخفی: 2 
    بعد یه مدت دیدم که دیگه این جور اتفاقا نمیوفته و خیال آسوده دارم
    رفتم با برادرم در میون گذاشتم که گفت
    رفته از همون دعا ها و همون بحثا گرفته

خوب من که اصلا از کار اون خبری نداشتم
    چطور دیدم که دیگه اتفاقات قطع شد

دوستان خواهشا منو نزنین... فقط و فقط یه داستانی بود که تعریف کردم
    دیگران هم میتونن اگر اون موضوعات (دعا و ...) از خونه شما حذف بشه این اتفاقات رو تجربه کنن؟
    Last edited by Stream; 19-07-2013 at 00:22. دليل: پاسخ به پست حذف شده

5. 3 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

دیگران هم میتونن اگر اون موضوعات (دعا و ...) از خونه شما حذف بشه این اتفاقات رو تجربه کنن؟
    قابل حذف شدن که نمیدونم هست یا نه
    ینی یه چیزی خونده شده برای حل مشکل
    این نیست که روی یک کاغذی چیزی باشه
    سر همین موضوع بود که برادرم رفت دنبال چاره... اونم میدید.. خلاصه تو یه خونه بودیم دیگه
    یه بار هم که مهمون داشتیم یکیشون اومد به من گفت قضیه چیه؟
    من داشتم تو حیاط راه میرفتم... که این دچرخه حرکت کرد... خونتون خبریه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

قابل حذف شدن که نمیدونم هست یا نه
    ینی یه چیزی خونده شده برای حل مشکل
    این نیست که روی یک کاغذی چیزی باشه
    سر همین موضوع بود که برادرم رفت دنبال چاره... اونم میدید.. خلاصه تو یه خونه بودیم دیگه
    یه بار هم که مهمون داشتیم یکیشون اومد به من گفت قضیه چیه؟
    من داشتم تو حیاط راه میرفتم... که این دچرخه حرکت کرد... خونتون خبریه؟
    منظورم اینکه امکان داره فرد دیگه ای (مثل من یا هرکس دیگه) میتونه منزل شما باشه یا بخوابه و این در حالی باشه که اون دعا ها و ... رو از خونه خارج کرده باشید و همون مواردی رو ببینه که شما فرمودی؟

8. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

منظورم اینکه مثل فرد دیگه ای (مثل من یا هرکس دیگه) میتونه منزل شما باشه یا بخوابه و این در حالی باشه که اون دعا ها و ... رو از خونه خارج کرده باشید و همون مواردی رو ببینه که شما فرمودی؟
    چیزی نیست که قابل خارج کردن باشه...
    یه متنی بوده... که توسط یه شخصی خونده شده...
    من دیگه نمیدونم قابل Deactive کردن هست یا نه
    اگه فکر میکنی ته این داستان به جایی نمیرسه بهتره بیخیال بشیم

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چیزی نیست که قابل خارج کردن باشه...
    یه متنی بوده... که توسط یه شخصی خونده شده...

من دیگه نمیدونم قابل Deactive کردن هست یا نه
    اگه فکر میکنی ته این داستان به جایی نمیرسه بهتره بیخیال بشیم
    خب صحبتهای شما تناقض داره. از یک طرف برادر شما این مسئله رو برطرف کرده و از طرف دیگه مهمان ها دچار این اتفاقات غیر عادی میشن.

شاید اصلن بهتر باشه یک تاپیک جدا برای بررسی این موارد ایجاد بشه چون اینطور که معلومه کم نیستن دوستانی که باور دارن به این موضوعات.

11. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان بحث از مسیر اصلی کاملا خارج شده تو این تاپیک درباره جن و روح و پری و دعا نوشتن و ... بحث نمیشه لطفا به عنوان تاپیک و نوع بحثی که تا 1-2 صفحه قبـل

انجام شد توجه کنید .. با توجه به 2 تذکری که قبلا داده شد دوستان لطف کنن به نوع نگارش و لحن بیان در تاپیک دقت بیشتری کنن متلک و تیکه انداختن، هر گـونه بحث

مذهبی (هر دلیلی که به مذهب و اعتقادات شخصی مرتبط میشه) و بحث های خارج از موضوع تاپیک که باعث انحراف بحث از مسیر اصلی میشه از این پست به بعـد

حذف میشن لطفا قبل از شرکت در بحث تاپیک رو مطالعه کنید تا در جریان بحث قرار بگیرین ..

ممنون

13. 10 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

درود.

نظر به اینکه دیدیم دوستان در اینجا دوست دارند درباره ی بود یا نبود موجودهای ماوراطبیعی مانند روح سخن بگویند ، تاپیک پایین برپا شد تا اینگونه بحثها آنجا دنبال شود و این تاپیک تناسخ نیز دچار کجروی نگردد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

ادامه ی بحث درباره ی تناسخ در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باسپاس

15. 12 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

بچه ها یه مکتبی به اسم باروک هست تو ادبیات که یکی از شروط اصلیش تناسخ به معنای جابجایی اشیا و اشکال هست
    کتابهایی که در باره تناسخ نوشته میشن جز مکتب باروک حساب میان یا من کلا اشباهی گرفتم قضیه رو ؟

درکل ربطی بین باروک و تناسخ(باکاربرد موورد نظر ما) شما میبینین ؟

میشه چندتا کتاب که با دلیل و منطق نوشته شده باشن رو معرفی کنین ؟
    Last edited by mohammad varaste; 20-07-2013 at 08:12.

17. این کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •