تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 43 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 430

نام تاپيک: Dark Souls

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

اون جا باید فرار کنی... بعدا یک شمشیر خوب می گیری راحت می کشیش... حالا باید سریع در بری توی اون یکی در...
    اون غول ناقوس دوم چقدر قوی هست!!! اصلا نمیمیره!! چیکار کنم؟ Humanity هم کلی از دست دادم ، آخه اون یارو رو summon می کردم برا کمک ، هی میمیردم.. دفعه ی اول نصف خونشو هم کم کردما ولی نشد! لولم 40 هستش... بازم آپگرید کنم؟ برم سول جمع کنم برگردم؟ یا نه؟ سول جمع کنم اون pyromancer رو آپگرید کنم؟

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------

اووو ، راستی به آتیش هم کاملا مقاوم هست... نمیشه پایرومنسی زد! چیکار کنم پس!!! خیلی قویه!

2. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اون غول ناقوس دوم چقدر قوی هست!!! اصلا نمیمیره!! چیکار کنم؟ Humanity هم کلی از دست دادم ، آخه اون یارو رو summon می کردم برا کمک ، هی میمیردم.. دفعه ی اول نصف خونشو هم کم کردما ولی نشد! لولم 40 هستش... بازم آپگرید کنم؟ برم سول جمع کنم برگردم؟ یا نه؟ سول جمع کنم اون pyromancer رو آپگرید کنم؟
    داداش برگرد آپگرید بزن خوب.لولت چنده؟برو توی dark root garden که دفعه پیش هم گفتم خیلی جواب میده

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

داداش برگرد آپگرید بزن خوب.لولت چنده؟برو توی dark root garden که دفعه پیش هم گفتم خیلی جواب میده
    اون روش 3000 تا 3000 تا؟ خب کلید اون دره رو از کجا بگیرم؟ چنده؟
    لولم هم گفتم... 40 هست...

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اون جا باید فرار کنی... بعدا یک شمشیر خوب می گیری راحت می کشیش... حالا باید سریع در بری توی اون یکی در...

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------

اووو ، راستی به آتیش هم کاملا مقاوم هست... نمیشه پایرومنسی زد! چیکار کنم پس!!! خیلی قویه!
    نه بابا آپگرید رو بی خیال شو .
    هر چقدرم که آپگرید کنی اگه استراتژی مناسب نداشته باشی نمیتونی بزنیش .
    با این استراتژی بزنش :
    غوله 2 تا حرکت ، یدونه شمشیر و یدونه مواد مذاب .
    فقط وقتی که مشغول ریختن مواد مذاب هست باید بری کنارش یا پشتش و بزنیش .
    وقتی که داره شمشیر میزنه سپر رو بالا بگیر و روش Lock کن و دورش بچرخ .
    یه حرکت شمشیر داره که مستقیم میزنه . برای اینکار به صورت تابلویی شمشیرشو میبره بالا ، توی اون لحظه یا باید جا خالی بدی یا بری عقب چون سپرت خیلی جلوی این ضربه مقاومت نمیکنه .

6. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

داداش کلید در که دست اون آهنگره هستش که سمت راست و به سمت پایین اون کلیسا که بالاش ناقوس اول بود هست.20000 سول باید پیاده شی ولی بعدش خیلی بیشتر دستتو میگیره.هر بار رفتنش تقریبان 12 هزارتا سول میده بهت یه 5 6 نفر رو بکشی
    نه بابا آپگرید رو بی خیال شو .
    چرا اتفاقا آپگرید نقش خیلی مهمی توی پیشبرد بازی داره.مخصوصا فاکتورهای vitality و مهم تر از اون endurance
    حتما سعی کنید توی آپگرید endurance رو اول از همه در نظر بگیرید
    راستی سوال من هنوز جواب داده نشده
    دوستان این قضیه modify پیش اون یارو آهنگره که ازش اون لوح باز کردن اون در توی dark root garden رو میگریم چیه؟یه ember دارم الان ازم میخوادش ولی تا الان ندادم بهش.گویا نوع های قوی تر هم هست.میخوام اونا رو پیدا کنم بدم بهش.گویا اونم برای آپگرید هست درسته؟پس فرقش با reinforce چیه؟
    بعد pyromanci رو کی یاد میگیرم؟

8. این کاربر از gamer5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

چرا اتفاقا آپگرید نقش خیلی مهمی توی پیشبرد بازی داره.مخصوصا فاکتورهای vitality و مهم تر از اون endurance
    حتما سعی کنید توی آپگرید endurance رو اول از همه در نظر بگیرید
    داداش شما پست قبلشو خوندی که ببینی اون جمله رو واسه چی نوشتم؟
    گفت رسیدم به غوله ، برگردم آپگرید کنم ؟
    گفتم نه آپگریدو بیخیال همینجوریشم میشه بزنیش !
    وگرنه همه میدونن که آپگرید نقش مهمی داره ناسلامتی بازی نقش آفرینیه !

راستی سوال من هنوز جواب داده نشده
    دوستان این قضیه modify پیش اون یارو آهنگره که ازش اون لوح باز کردن اون در توی dark root garden رو میگریم چیه؟یه ember دارم الان ازم میخوادش ولی تا الان ندادم بهش.گویا نوع های قوی تر هم هست.میخوام اونا رو پیدا کنم بدم بهش.گویا اونم برای آپگرید هست درسته؟پس فرقش با reinforce چیه؟
    بعد pyromanci رو کی یاد میگیرم؟
    شما ember رو بهش بده ، بازم اگه بعدش پیدا کردی بازم ازت میگیره ، نگران نباش .
    modify آهنگر فرق میکنه با modify قبلیه .
    برای آهنگر ، شمشیری که آپگرید شده رو یه کلاس میاره پایین تر . مثلا شمشیر برقی +1 رو میکنه شمشیر معمولی +10 . من خودم یه Occult Club داشتم کردمش Divine Club +5 که توی Catacombs به درد میخوره .
    Pyro رو بعد از زنگ دوم میتونی گیر بیاری ( مگر اینکه کلاسی که انتخاب کردی Pyromancer باشه ).

کلیدش دست آهنگره بعدشم 3000 تا 3000 تا نیست ، حداقل 7000 تا 7000 تاست
    میری توجهشونو جلب میکنی بعد میدویی میری کنار پله ها نزدیک دره قایم میشی ، خودشون میرن میفتن توی دره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا یه اتفاق عجیب
    من داشتم توی blightown کنار اون bonfire اون پایین دم مرداب ها میچرخیدم یهو یه پیغام نوشت اون پایین زد که
    dark spirit man eater has invided
    چندین بار هم چشمک زد.یهو دیدم یه بابایی با رنگ قرمز مثل حالت روح جلوم ظاهر شد بنده خدا مالی هم نبود 3 4 تا ضربه شمشیر زدم بهش ترکید.بعد بهم 3 تا humanity داد با 15 هزار سول.تازه اون تجهیزاتش هم گرفتم درجه curse ام یکم رفت بالا نزدیک بود نفرین بشم.خیلی چیز خفنی بود.من آنلاین هم بازی نمیکنم.جریانش چیه این ماجرا؟

11. این کاربر از gamer5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

آقا یه اتفاق عجیب
    من داشتم توی blightown کنار اون bonfire اون پایین دم مرداب ها میچرخیدم یهو یه پیغام نوشت اون پایین زد که
    چندین بار هم چشمک زد.یهو دیدم یه بابایی با رنگ قرمز مثل حالت روح جلوم ظاهر شد بنده خدا مالی هم نبود 3 4 تا ضربه شمشیر زدم بهش ترکید.بعد بهم 3 تا humanity داد با 15 هزار سول.تازه اون تجهیزاتش هم گرفتم درجه curse ام یکم رفت بالا نزدیک بود نفرین بشم.خیلی چیز خفنی بود.من آنلاین هم بازی نمیکنم.جریانش چیه این ماجرا؟
    هر چند وقت یک بار ظاهر میشن... شانسی... کنار قورباغه ها هم یکی دیگه بود.. تازه یک خاصیت دیگه هم داره ، اگه انسان باشی ، قبل از غول می تونی اونو summon کنی تا یارت بشه و با غول بجنگه!!!

13. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

آقا یه اتفاق عجیب
    آره منم توی Depth کشتمش .
    اون جمله تو که پر رنگ کردم باحال گفتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

هر چند وقت یک بار ظاهر میشن... شانسی... کنار قورباغه ها هم یکی دیگه بود.. تازه یک خاصیت دیگه هم داره ، اگه انسان باشی ، قبل از غول می تونی اونو summon کنی تا یارت بشه و با غول بجنگه!!!
    آره.دست طرف درد نکنه خیلی بامرامه.زدم قبلش کتلتش کردم 3 تا هم humanity گرفتم ازش ولی لوطی گری کرد سر باس ناقوس دوم احضارش کردم اومد کمک همون بار اول غوله رو ترکوندم.یه بابایی هست که عین تارزان لباس پوشیده یه ساتور گنده و یه سپر هم دستشه.فانتوم شما هم شکلش همینه؟
    آره منم توی Depth کشتمش .
    اون جمله تو که پر رنگ کردم باحال گفتی
    قربانت داداش شاگردیم
    حالا فلسفه این اتفاقا چیه؟مگه این invade و این سوسول بازیا برای زمانی که لایو بازی کنی نی؟

16. این کاربر از gamer5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •