تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 20 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 195

نام تاپيک: Silent Hill: Downpour

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

این بازی تو سبک استراتژیکه؟بیشتر توضیح میدین؟
    پست هایی میدی ها
    سبک : Survival horror , Third-Person Adventure...
    سوم شخص ماجراجویانه " همراه با اتمسفر ترسناک و استرس زا.
    Last edited by CRIS Joon CR7; 15-03-2012 at 11:12.

2. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

سلام!

2 مورد هست كه بايد بگم : نقد بازي تا جايي كه رسيدم و يك قسمت كه گير كردم:

به نظر من بازي نسبت به Homcoming تغييراتي زيادي كرده كه جاي خود داره من توضيح زياد نميدم و فقط نكات مثبت و منفي را ميگم:

نكات مثبت:

حس ترس و هيجان در مبارزه با دشمنان. انتخاب شما و تاثير ان . ازاد بودن در شهر نبود زياد خانه زياد. ازادي زياد و .. خيلي ديگر.

نكات منفي:

افت فرم و تكسچر در بعضي مواقع.گير كردن بازي.

امتياز من از 92/100 كارم به IGN ندارم اونها نشستن ژاي منقل و يه امتيازي دادن.(به قول يكنفر)

-------------------------------------------
    من اونجا گير كردم كه در پايگاه پليس هستم كه بايد با بيسيم ارتبط برقرار كنم گير كردم اساسي كمك كنيد لطفا.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

کسي نبود جواب بده

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

جوابتون:

محتوای مخفی: بفرما : 

اینی که شما میگید جزو ماموریتهای اصلی نیس که توش گیر کرده باشین وارد کردن اون کد ها به این درد میخوره که دیگه اون پلیسای سایلنت هیل دنبالتون نیفتن ...که این کدها رو باید بدین : A648 B557 C466 D375

الان شما باید اون نردبون رو با استفاده از قلاب نیزه مانند بیاری پایین و با استفاده از اون مسیرو ادامه بدی(کلا تو این شماره از این جور موارد اضافی که جزو ماموریتهای اصلی نیس و یه چیزای فرعی هست زیاد دیده میشه توجه کنید تا اشتباه نگیرین)

.

6. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید من زیاد نفهمیدم ولی اگر میشه توضیح بیشتری بیدید من دقیقا بعد از اینکه با اون پلیس صحبت می کنم و برای اولین بار وارد شهر میشم گیر می کنم همجا رفتم داخل زیر زیمن اون خونه رفتم داخل اون ایستگاه پلیس رفتم داخل اون جایی که گاز گشی شده رفتم ولی نفهمیدم لطفا یکی توضیح کاملی بده ممنون

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بازی رو تموم کردم........نقدش رو خلاصه و گذرا مینویسم امیدوارم مورد پسند دوستان واقع بشه:

نقد بازی Silenthill Downpour

گرافیک=5/10
    بین بازیهای معروف و صاحب سبک این نسل downpour بدون شک یکی از ضعیفترین و اعصاب خردکن ترین گرافیک ها را دارد....... .
    گرافیک بازی از لحاظ نمای کلی چندان بد کار نشده اما افت فریم های کاملا اعصاب خرد کن و save های پشت سر هم بی معنی که به شدت افت فریم ها اضافه می کند( و لذت بازی حتی در صحته های خلوت را هم از گیمر می گیرد) و پارگی کاملا مشهود تصاویر از نکات منفی گرافیک بازی هست.
    علاوه بر موارد بالا استفاده از موتور گرافیکی ue باعث شده تا بافتها با تاخیر اذیت کننده ای لود شوند ولی لااقل کیفیت بافتها(که نقطه قوت این موتور هست)هم رعایت نشده و بافتها مخصوصا در اطراف گیمر از کیفیت بسیار ضعیفی برخوردار هستند....نورپردازی بازی هم مخصوصا در اتاق های تاریک کاملا دردناک کار شده .... .
    تنها نکته قوت گرافیک بازی انیمیشنها و صورتهای کاراکترهای بازی است

گیم پلی=6/10
    جو و اتمسفر بازی و تا حدودی دنیای کابوس خوب کار شده ولی فاصله زیادی با شماره های قبلی و مخصوصا چهار شماره اول و اصلی بازی دارد شباهتهای گیم پلی بازی به الن ویک(مخصوصا در اوایل بازی) و موجودات کم تنوع و معماهای نه چندان جالب بازی هم به کیفیت گیم پلی بازی صدمه میزنند.
    البته در این بین اضافه کردن ماموریتهای جانبی و گشت و گذار در شهر و سیستم استفاده از مترو ایده خوبی بوده و تا حدودی توانسته موفق عمل کند و مدت زمان و ارزش بازی را کمی بالا ببرد.

داستان=8/10
    داستان بازی نیز به مانند شماره های گذشته داستان فردی است که به خاطر گذشته خود و کارهایی که کرده در سایلنت هیل به نوعی تاوان اعمال خود را پس داده و در اخر با پایانهای خوب و بد متفاوتی بسته به رفتار گیمر مواجه می شود.
    در این شماره نیز داستان از نگاه زندانی(مورفی پندلتون) دنبال می شود که بر اثر چپ کردن اتوبوس حامل زندانی ها به سایلنت هیل می رسد(ادامه موضوع داستان به خاطر اسپویل ذکر نمی شود)
    داستان و کات سین ها و روایت آن بهترین بخش این شماره از سایلنت هیل است و محرک ترین قسمت برای ادامه بازی.

موزیک و صدا=7/10
    دوبله شخصیتها و صداگذاری خوب کار شده اند و موسیقی بازی هم با وجود عوض شدن تیم سازنده اهنگهای بازی تقریبا موفق بوده و ارزش و جایگاه خاص خود را دارند

در نهایت :
    به این شماره از بازی سایلنت هیل میتوان لقب "بازی پر از مشکلات تکنیکی" داد که از لحاظ جو و اتمسفر نیز چندان به شماره های اصیل خود نمی رسد و نمونه ای دست دوم از انها به مخاطب ارایه میدهد.
    اما با وجود تمام این ایرادات به خاطر نبود بازیهای مناسب و کافی در سبک ترس حتی بازی کردن این بازی نیز به طرفداران این سبک حتما توصیه می شود.

نمره نهایی:6.5

.
    Last edited by halflife g; 17-03-2012 at 16:17.

9. 10 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها میخواستم بدونم کسی که تا به حال نسخه های قبلی رو بازی نکرده میتونه این نسخه رو شروع کنه ؟ بیشتر از جهت داستان میگم. دنباله دار نیستش ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام
    بچه ها میخواستم بدونم کسی که تا به حال نسخه های قبلی رو بازی نکرده میتونه این نسخه رو شروع کنه ؟ بیشتر از جهت داستان میگم. دنباله دار نیستش ؟
    نه زیاد
    بین این با نسخه های قبلی رابطه ی زیادی نیست.

با توجه به پست مراد جان این بازی پیشنهاد میشه.

12. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال s.w.a.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

پيش فرض

ما هم تموم کردیم...
    من بایان B و C رو رفتم!
    یکی که بایان A رو رفته تعریف کنه ببینیم چجوری بود....

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید بعد از اونکه اون غول را می کشیم و بعد کلید را از گردش در میاریم و نردبان بالا می ریم کجا باید بریم من پاک گیج شدم . خواهش می کنم جواب بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •