تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 18 اولاول ... 51112131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 173

نام تاپيک: معرفی تلویزیون Sony Bravia KDL-40HX800

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیزاگه فکرتازه ای به خاطرتون رسید حتما برای رفع این مشکل ماروراهنمایی کنید درضمن برای تغییرزبان توی منو بغیر ازتنظیم کارخانه ای زبان فارسی دیده نمیشه باید چکار کرد؟درضمن اگه تنظیم کارخانه کنم آپدیت پاک میشه؟
    دقیقاً متوجه نشدم.شما توی تنظیمات تونستی تنظیمات زبان رو پیدا کنی؟ از اونجا راحت میشه زبان دستگاه رو تغییر داد بدون اینکه بخوای به تنظیمات کارخونه بر گردونی!
    پیشنهاد میکنم از همین آپدیت استفاده کن.چون آپدیت علاوه بر حل بعضی از مشکلات، یه سری منو ها و قابلیت های جدید اضافه میکنه. ( و نمیدونم اگر به تنظیمات کارخونه برگردونی چه اتفاقی خواهد افتاد.)

2. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دقیقاً متوجه نشدم.شما توی تنظیمات تونستی تنظیمات زبان رو پیدا کنی؟ از اونجا راحت میشه زبان دستگاه رو تغییر داد بدون اینکه بخوای به تنظیمات کارخونه بر گردونی!
    پیشنهاد میکنم از همین آپدیت استفاده کن.چون آپدیت علاوه بر حل بعضی از مشکلات، یه سری منو ها و قابلیت های جدید اضافه میکنه. ( و نمیدونم اگر به تنظیمات کارخونه برگردونی چه اتفاقی خواهد افتاد.)
    سلام من به تنظیمات کارخانه برگشتم آپدیت پاک نشده بود همون برنامه ای که ریختم همون بود من فقط دنبال گزینه SIDE EBY SIDمیگردم که نیست آپدیت دیگه ای نیست که بریزم؟
    درمنوی تنظیمات زبان وقتی همون اول زبان انگلیسی روانتخاب میکنی(درتنظیم کارخانه ای)بعد ازاتمام تنظیمات درSETUP
    فقط 2زبان نمایش داده میشه که یکی انگلیسی ویکی دیگه نمیدونم چیه خط ژاپنی یاچینیه
    فقط همون اول تنظیمات کارخانه ای میشه زبان فارسی رو انتخاب کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام من به تنظیمات کارخانه برگشتم آپدیت پاک نشده بود همون برنامه ای که ریختم همون بود من فقط دنبال گزینه SIDE EBY SIDمیگردم که نیست آپدیت دیگه ای نیست که بریزم؟
    درمنوی تنظیمات زبان وقتی همون اول زبان انگلیسی روانتخاب میکنی(درتنظیم کارخانه ای)بعد ازاتمام تنظیمات درSETUP
    فقط 2زبان نمایش داده میشه که یکی انگلیسی ویکی دیگه نمیدونم چیه خط ژاپنی یاچینیه
    فقط همون اول تنظیمات کارخانه ای میشه زبان فارسی رو انتخاب کرد.
    والا تی وی من HX925 هستش و من فکر میکردم که تنظیمات تی وی های سونی مثل هم باشه که گویا تفاوت داره.به هر حال بهتره یکی از دوستانی که HX800 دارن، شما رو راهنمای کنن!

5. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

والا تی وی من HX925 هستش و من فکر میکردم که تنظیمات تی وی های سونی مثل هم باشه که گویا تفاوت داره.به هر حال بهتره یکی از دوستانی که HX800 دارن، شما رو راهنمای کنن!
    ممنون دوست عزیز من روی کمک شما حساب میکنم هر طور شده منو کمک کنید.ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بله آپدیتش همینه!
    واقعاً تعجب میکنم که گزینه Side by Side رو نداره! نمیدونم دیگه چی بگم.
    برای تغییر زبان تی وی لازم نیست به تنظیمات کارخانه برگردید!
    سلام عزیز شما فیلم رو تو فلش میریزی و میزنی درسته؟ اگر این کارو می کنی نمیشه حتما باید یا از طریق ps3 یا بلوری پلیر تا گزینه های کنارهم یا لالا پایین ظاهر بشه

8. این کاربر از marg11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

حتما باید از طریق دستگاه نگاه کنی تا گزینه پهلو به پهلو فعال بشه از طریق خود hx800 یا مدلهای دیگه سونی نمیشه

10. این کاربر از marg11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام عزیز شما فیلم رو تو فلش میریزی و میزنی درسته؟ اگر این کارو می کنی نمیشه حتما باید یا از طریق ps3 یا بلوری پلیر تا گزینه های کنارهم یا لالا پایین ظاهر بشه
    سلام.
    من مشکلی ندارم.
    برای من در هر حالتی همه گزینه های سه بعدی کردن فعال و قابل انتخاب هستش!
    دوستمون روی تی وی HX800 مشکل دارن.

12. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون ازهمه دوستان که نظر داده اند .من فیلم رو با کامپیوتر می بینم مشکل من اینه که گزینه side by sideنیست این آپدیت رو که زیختم درمنوی 3dکه قبلا 5 گزینه داشت حالا 4گزینه شده قبلا گزینه ای تحت عنوان فرمت3dداشت که همیشه غیرفعال بود وحالا نیست وحال گزینه عمق 3dکه قبلا فعال بود حالا غیر فعاله.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

عزیز هستش ولی حتما باید از طریق کابل hdmi متصل باشی

15. 2 کاربر از marg11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عزیز هستش ولی حتما باید از طریق کابل hdmi متصل باشی
    شما مطمئنید؟ میشه بگین tvی شما چیه ؟ اگه با کامپیوتری که کابل hdmiمیخوره فیلم روببینم گزینه ساید بای ساید ظاهرمیشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •