تو تاپیک بلک یکی از 3دی حرف میزنه یکی از 2ایکس :-w چه خبره؟؟؟ به ما هم بگین بفهمیم : دی
تو تاپیک بلک یکی از 3دی حرف میزنه یکی از 2ایکس :-w چه خبره؟؟؟ به ما هم بگین بفهمیم : دی
رنگ سفیدش تو بازار نیست چون دیرتر معرفی شده, هنوز نیومده
صدای زنگم اگه ولومو زیاد کنی تماسی از دست نمیدی
نگران صدا با هدفون نباش واقعا خوبه,
Last edited by yee_pesare; 07-09-2011 at 10:06.
تو فروم همسایه قیمت دادن 420 تومن گارانتی اصلی!!! اینطور باشه که عالیه![]()
رفتم فروشگاه قيمت بگيرم بدون گارانتيشو ميده 700 تومن اين فروشنده ها مارو خنگ فرض كردن؟؟؟!!!
فروشنده هاي مشهدي هم كمي از علائديني ها ندارن![]()
دوستانی که گوشی رو دارن یکم در مورد اجرای بازی های سنگیم روی گوشی توضیح بدن که چطور عمل میکنه من گالکسی اس داشتم و بازی های گیملافت رو مثل آب خوردن اجرا میکرد حالا میخواستم ببینم این چطور اجرا میکنه
و یک چیز هم که من خیلی تعجب کردم و جاشو خالی دیدم بین مشخصات بلک قابلیت مولتی تاچ بود (گوشی مولتی تاچ؟؟؟) چون توی gsmarena نگاه کردم چیزی در قسمت صفحه ی نمایش ننوشته بود!
والا من فکر میکنم جی پی یو گالکسی اس از این قویتره یعنی راندمان کلی سیستم بهتره....در نتیجه در اجرای بازی ها بهتر عمل میکنه.
در مورد مولتی تاچ نمی دونم دوستمون که داره باید بیاد بگه ( خیلی ضایع است اگه نداشته باشه )
چیزی که در مورد نظرات کاربران در سایت تچ رادار که خیلی هم معتبره خوندم که قریب به اتقاق از باتری اپتیموس بلک راضی نیستند.!
مولتی تلچ هست فک کنم تا 4 نقطه رو تشخیص میده یعنی 4 انگشت
دقت تاچش هم عالی هست
در مورد بازی هم روی خود گوشی آسفالت 6 بود روون اجرا میکرد مشکلی نبود
مهمترین مشکل این گوشی اینه که ال جی خیلی تو ساپورت شله
اندروید 2.2 رو این گوشی هست و هنوز gingerbread برای این گوشی رسما معرفی نشده !!!!ال جی هم کولاکه هاااااااا
![]()
دوستان چرا قیمت این گوشی اینقدر نوسان داره؟یکی میگه 420 یکی میگه 700 یه سایتم زده 580.کسی قیمت دقیق نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)