من تا ۲ ملیون میتونم هزینه کنم
خودم EX720 رو انتخاب کردم ۴۰ اینچ
این مدل چطوره؟
من تا ۲ ملیون میتونم هزینه کنم
خودم EX720 رو انتخاب کردم ۴۰ اینچ
این مدل چطوره؟
میشه جواب این پست رو بدین:
سپاس.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Banehvitrin هم هست قیمتاش ارزون تره ولی قیافه سایتش عین بانه مارکته !
اگر آدم بره خودش از بانه بیاره ارزون تر و البته مطمئن تر نیست ؟ من تصمیم گرفتم خودم برم ولی میخام NX720 46 بگیرم که ظاهرا" هنوز نیامده تو بانه ولی این BanehVitrin و Banehmarket دارن !! چه جوریشو نمیدونم !!! اگر یه پای دیگه هم پیدا کنم که هزینه هام نصف بشه میرم .
من قصد خريد سوني سايز 40 مدل NX720 را دارم.از دوستاني كه تجربه دارن سئوال دارم كه اين تلويزيون را در كل چگونه ارزيابي مينند؟ براي من در درجه اول كيفيت تصوير و سرعت رفرش بالا در تصاوير متحرك و در درجه بعد داشتن امكانات پخشاز يو-اس-بي و در درجه پايين امكان استفاده از اينترت است.سه بعدي بودن اصلا برام مهم نيست.
در ضمن اين مدل داراي امكان دريافت مستقيم از مودم بي سيمwi-fi را دارد.آيا كسي تونسته با اينترنت كار كنه؟ صفحه كيبرد چگونه استفاده ميشه؟
کسی قیافه ظاهری NX720 رو از نزدیک دیده ؟ آیا از نظر ظاهری فرقی با NX710 داره ؟
ماشا ا.. خیلی هم سوال داری
من از نزدیک دیدم و تست کردم .اینطور بگم اول زیبایی داره بعد امکانات نت و در درجه سوم سرعت پردازش و اخر از همه ساپورت usp
اگه کیفیت برات مهمه از نمایندگی یه پانا vt20 بگیر با یه hd پلیر ولی بگم پانا زیبا نیس.
اگه مجموعه کیفیت ساپرت و زیبایی رو میخوای البته هر کدام در حد متوسط به بالا و نه عالی یه سامی d7000 بگیر 2400 البته بی گارانتی.
اگرم برات شیکی عالی و کیفیت خوب و نه عالی مهمه همون nx720 رو بچسب.
امروز اومدم یه ex720 سفارش دادم واسم بیارن
اما گفتن روی پنلش یعنی زیر پنل دقیقا جایی که سونی نوشته شده جای نقره ایی یا مشکلی طلایی نوشته شده
هر چی تو نت گشتم طلاییش رو ندادیم
کسی عکسی چیزی نداره ازش؟
سلام
از کجا میتونم بفهمم که تی وی سونی چقدر کار کرده ؟
مدل 40 اینچ HX800
Last edited by oveisi2005; 06-07-2011 at 14:10.
این سوال رو هم می شه جواب بدین؟؟
سلام اقا یک 3d 40 میخوام بگیرم در واقع 32 برام کافیه ولی چون تو 32 گزینه های زیادی ندارم مجبورم 40 بگیرم
به نظرتون بهترین کیفیت کدوم مدل داره
سری hx 72 هنوز وارد نشده ؟ اگه بیاد حدود قیمتش چنده؟
بین hx800 nx720 ex720 کدومش کیفیت تصویر بالاتری داره؟
ممنون از راهنماییتون
Last edited by irani_shad; 07-07-2011 at 23:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)