تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 205 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 2044

نام تاپيک: Crysis

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

بابا ایول ! من که خواستم بخرم دوستان گفتند 256 بیتی وجود نداره !
    ولی باز همین خوبه . ( بحث تاپیک رو عوض نکنیم بهتره ! )
    شما کجای کاری 512 بیتیش هم از تقریبا دو سال پیش وجود داره( مدل جیفورس 7950 مال شرکت انویدیا ، از شرکت ای تی آی هم بود همچین کارت گرافیکی که 512 بیتی باشه)

حالا بپردازم به بازی که چه عرض کنم فوق بازی. از داستان بازی که بگذریم ، بقیه المانهای بازی فوق العاده هستن. از فیزیک گرفته تا گرافیک و صداگذاری فوق العاده. یادمه تو مراحل اول یه جایی تو یه پایگاه یه جایگاه سوخت گیری بود وقتی بهش شلیک کردم ، منفجر شد و بعد صدای آتش گرفتن گاز همراه با فوران آتش از مخازن اون که فوق العاده بودن و وقتی جلو می رفتی انگار داره کنار گوش آدم آتش میگیره.

ولی این مرحله core خیلی اعصاب خردکن بود

ولی آخرش خیلی جالب بود.

راستی اینم حتما میدونین که بازی یه سه گانه خواهد بود یعنی کرایسیس 2 و 3 هم خواهد آمد (بنابه گفته سازندگان بازی= برادران یرلی یا همون Crytek)

I WANT CRYSiS 2 & 3 NOW

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

cpu 3.8 dual core AM2
    ram=1gig
    graphic=7600gt 256

بازي رو بخرم يا نه؟ خوب اجرا ميشه؟
    اگه بخوام آپ گريد كنم چي بگيرم و چند در مياد؟
    Last edited by mehdi_ag; 20-11-2007 at 12:16.

حـــــرفـه ای OMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

cpu 3.8 dual core AM2
    ram=1gig
    graphic=7600gtx 256

بازي رو بخرم يا نه؟ خوب اجرا ميشه؟
    اگه بخوام آپ گريد كنم چي بگيرم و چند در مياد؟
    بله بگیرید خوب اجرا میشه
    البته تا اونجا که اطلاعات من میگه 7600Gtx نداریم اصلا
    ولی اگه کارتت 7600Gt هست مشکلی نخواهی داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بله بگیرید خوب اجرا میشه
    البته تا اونجا که اطلاعات من میگه 7600Gtx نداریم اصلا
    ولی اگه کارتت 7600Gt هست مشکلی نخواهی داشت

ببخشيد xاش اشتباه لپي بود. از بس همه اينجا 8800 دارن ها جو زده شدم يه لحظه .........!

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من گرافیک 8800 ultra و 4 gig رم و cpu چهار هسته ی اینتل دارم.روی اخرین درجه اجرا میکنم و هیچ مشکلی

ندارم(البته طبیعی میباشد.2.5 میلیون سیستم خریدم برای همین کارا)..تعجب نکنید.ایران نمیتونید همچین سیستمی ببندید.اینو عموم به عنوان هدیه از U.S.A برام

پست کرد.(امیدوارم که فکر نکنید دارم خالی میبندم.چون همه همین فکرو میکنند.اخه خالی ببندم که چی بشه؟)

راستی اگه Anti analisyng رو خاموش کنیم کجای بازی اثر داره؟من که در دو حالت اجرا کردم ولی تفاوت محسوسی ندیدم.
    چرا تو ایران هم همچین سیستمی میشه بست شما برو فروم بازی سنتر می بینی که ادم هست 2 تا 8800 gtx رو sli کرده یا 2 تا اولترا رو sli کرده بعد شما می گی از سیستم شما تو ایران نمیشه بست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Olympus

10

چرا تو ایران هم همچین سیستمی میشه بست شما برو فروم بازی سنتر می بینی که ادم هست 2 تا 8800 gtx رو sli کرده یا 2 تا اولترا رو sli کرده بعد شما می گی از سیستم شما تو ایران نمیشه بست
    سلام
    در تایید حرف شما من حتی Triple-Sli هم تو همین ایران خودمون دیدم!

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

بله تازه اینجا ddr3 هم میبندن ملت لبورمو میگم.کلا هر چی بخوای هست.هر چقدر پول بدی آش می خوری...

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

شما کجای کاری 512 بیتیش هم از تقریبا دو سال پیش وجود داره( مدل جیفورس 7950 مال شرکت انویدیا ، از شرکت ای تی آی هم بود همچین کارت گرافیکی که 512 بیتی باشه)

حالا بپردازم به بازی که چه عرض کنم فوق بازی. از داستان بازی که بگذریم ، بقیه المانهای بازی فوق العاده هستن. از فیزیک گرفته تا گرافیک و صداگذاری فوق العاده. یادمه تو مراحل اول یه جایی تو یه پایگاه یه جایگاه سوخت گیری بود وقتی بهش شلیک کردم ، منفجر شد و بعد صدای آتش گرفتن گاز همراه با فوران آتش از مخازن اون که فوق العاده بودن و وقتی جلو می رفتی انگار داره کنار گوش آدم آتش میگیره.

ولی آخرش خیلی جالب بود.

راستی اینم حتما میدونین که بازی یه سه گانه خواهد بود یعنی کرایسیس 2 و 3 هم خواهد آمد (بنابه گفته سازندگان بازی= برادران یرلی یا همون Crytek)

I WANT CRYSiS 2 & 3 NOW
    والا چی بگم ! من زیاد در سخت افزار تخصصی ندارم . Only P30 Game !
    ببخشید من اگه یه رم 1گیگ دیگه بگیرم میتونم با High بازی کنم ؟

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

من این سیستم 5 ماه پیش برام فرستادن.من که فکر نمیکنم 5 ماه پیش میشده چنین سیستمی بست.

ولی اگه شما میگید میشده پس حتما میشده دیگه .

راستی نگفتید.وقتی انتی لیزینگ رو بالا میبریم روی کجای بازی تاثیر میزاره؟

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

ولی آخرش خیلی جالب بود.

I WANT CRYSiS 2 & 3 NOW
    فکر نمی کنم تا 1.5 سال دیگه قسمت بعدی Crysis بیاد تازه حداقل. چون اگر قرار باشه ایده جدیدی براش ایجاد کنند که موفقیت این قسمت را ادامه بده خیلی طول میکشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •