اخه علی جان DLC که نیست ، که برا انلاینه..؟
کد DLC هاش جدا هستن اونارو قبول نمیکنه. فکر کنم
+
اخه علی جان DLC که نیست ، که برا انلاینه..؟
کد DLC هاش جدا هستن اونارو قبول نمیکنه. فکر کنم
+
Last edited by Layken; 29-10-2011 at 14:18.
فرقی نداره باید ئکی باشه وگرنه ارور میده
هر کدی باید بازیت با اکانت ئکی باشه
گرافیک بازی رو از نزدیک دیدم ...... . در یک کلام میشه گفت بهترین گرافیک کنسولی هست فعلا.
نورپردازی یا کیفیت تکسچرش بی رقیب نیستن ولی در کنار بقیه رقیباش در سطح 20 هست ولی انیمیشنها و لبه ها تقریبا بی رقیب مخصوصا در مورد لبه ها اون تیزی geow3 رو نداره و واقعا خوبه....... .
+
در کل امسال کنسولا نهایت زورشون رو برای نشون دادن نهایت گرافیکشون نشون دادن و میشه گفت دیگه زور اخرو زدن :
اول با کیلزون 3 کف کردیم ....بعد با کرایسیس 2 بیشتر کف کردیم ......بعد با geow3 بیشتر بیشتر کف کردیم و در نهایت با آنچارتد3 تبدیل به خود کف شدیم
+
متاشم رو 94 که best.... .
.
.
خب سازنده های بازی گفتند که به ساخت این بازی ادامه خواهیم داد.
البته در ادامه گفتند که بستگی به میزان فروش این نسخه داره.
اگه هم بخوان بسازن مطمئنن روی این نسل نیست و باید منتظر این بازی روی نسل بعدی PS باشیم که احتمالا یکی از بازیهای لانچ این کنسول خواهد بود...............
Last edited by Alex Fera; 29-10-2011 at 20:07.
تا 50 تا شماره هم میشه ساخت این بازی رو : دی
مرادی اینو نمیدونم ولی ملت هنوز تو کف گرافیک U2 هستن U3 این شاید یه دو سه نسل ببره جلوگرافیک بازی رو از نزدیک دیدم ...... . در یک کلام میشه گفت بهترین گرافیک کنسولی هست فعلا.البته تایتو ، ریکا ، جام ةave باید ردیف کنیم
نویدی اواتارت قشنگه.تا 50 تا شماره هم میشه ساخت این بازی رو : دی![]()
Last edited by Layken; 29-10-2011 at 21:23.
قـــیمتش تو چه حــدودی ــه ؟!![]()
هر چی بیشتر بهتر
اگر نسخه کالکتور رو بگیری که 300 تومن قیمت داره ولی واقعا برای این شاهکار ارزش داره.
نسخه خودش همینطوری 90 تومن و البته فروشنده های عزیز 110 تومن هم میدن : دی
نسخه کرک شده هم اگر باشه چون اپدیت درستی برای PS3 ه.ک شده نیست پس نمیشه با 5 تومن بازی کرد!!! : دی
البته یک آپدیت جدید اومده شاید درست شده باشه مشکل اجرا شدن در این مورد که اگر درست بود خب گفته میشد تو فروم هایی که اینکار رو میکنن![]()
قابل نداره عزیز دلنویدی اواتارت قشنگه.
آقایون همینجا اعلام میکنم هرکی بازی کنه کوفتش بشه ( البته به دل نگیرین ) : دی
مُراد تو یکم کوفتت بشه چون فقط از نزدیک دیدی جُرمت سبک است : دی
من به دلیل کمبود مانی مجبورم دسته 2 از رفقا بخرم الان اونا دارن بازی میکنن من تو کفم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)