انشالله که همون 400 یورو وارد میشه...
گوشیهای الجی افت قیمت زیاد دارن یادمه ویوتی اون موقع که اومده بود 450 خریدم الان بعد یکی دوسال شده 150
که به نفع کاربراست![]()
انشالله که همون 400 یورو وارد میشه...
گوشیهای الجی افت قیمت زیاد دارن یادمه ویوتی اون موقع که اومده بود 450 خریدم الان بعد یکی دوسال شده 150
که به نفع کاربراست![]()
دوستان خبری از گوشی نشد . ؟
من فکر کنم گالکسی اس 2 هم وارد ایران بشه ولی خبری از این نمیشه .
عکسهایی از کیفیت دوربین ! واقعا کف بر شدم !! : دی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبسیار عالی عکس میگیره ، رسما یه دوربین دیجیتال با کیفیت عالی هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول برادر عکس های بسیار زیبایی بود.....نه مثل اینکه واقعا اینبار الجی یه دستی به لنز هاش کشیده....
ای کاش فول رزول هم داشت.....
در یک کلام عالی
بچه ها خبری از قیمت جدید ایرونیموننشد؟
برام بسیار جالبه تو تصاویر اثری از نویز و آبرنگی بودن مشاهده نمیشه ، بر خلاف نسل های پیشین گوشی های ال جی که تا حدودی آبرنگی بودن و به دل نمینشست ، ولی این واقعا عالیه و جای ایراد نمیزاره .
من شنبه قراره برای کسی گوشی بگیرم ، حتما از کامتلی ها میپرسم کی وارد میشه ، ولی اینطور که معلومه به زودی این بچمونو میارن ایران : دی
نسخه ارائه شده به بازار، کیفیت ظبط فیلمش بهبود پیدا کرده...جی اس ام تست های جدیدی گرفته....
توضیح اینکه، نسخه اولیه ورژنش V09A بوده و ورژن جدید ارائه شده V10A...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Michael Ropy; 25-03-2011 at 20:04.
کیفیت صدا هم بهتر شده مثل این که
جسارتا شما امروز در مورد این گوشی از کامتلی ها سوال کردی ؟
$699 امیر رضا بدو یکی بخر ریویو بزارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)