خوب خریده
حالا شما و دوستتون بین این دو مدل کدوم یکی رو بیشتر میپسندین ؟؟؟؟؟؟؟
خوب خریده
حالا شما و دوستتون بین این دو مدل کدوم یکی رو بیشتر میپسندین ؟؟؟؟؟؟؟
والا من که موقع خرید بعد از کلی تحقیق samsung خریدم.دوستم هم asus رو بخاطر 40تومن ارزون تر بودنش خرید.ولی در واقعیت با اینکه خیلی ها در این فروم افراطی از مارک و مدل خاصی حمایت میکنن تفاوت چندانی باهم ندارن.جز خدمات که واسه من 2سال گارانتی داره ولی واسه دوستم بدون گارانتیه و از شانس بدش چندتا نقطه سیاه رو صفحه اش هستن.
من از صفحه مانیتور تو وضعیت های مختلف عکس گرفتم و به اونایی که دو دل بدن دادم.هرکسی هم خواست یه ایمیل به من بزنه :Amirrezaajalli@gmail.com![]()
من SAM23720 رو سفارش دادم هفته دیگه شاید به دستم برسه.
چطور ASUS گارانتی نداره!!!!!!! پس اونا که واردش کردن چیکارن! بعد انگار قیمتش هم تراز سام بود!
مبارکتون باشه چند برابر عمر مفیدش کار کنه براتون و همچنین برای من. حالا این همون 2370 اورجینال است و تمام مشخصات اونا رو داره؟ چه فرقی کرده؟
من 400 هم بود میخریدم به شرط اینکه کیفیت داشته باشه. 40 تومن که چیزی نیست!
لطفا عکسهاش رو برای من بفرستید. ممنون
تا جایی که من متوجه شدم مانیتور های asus بصورت آزاد وارد میشن و وارد کننده به صورت بازاری گارانتی میکنه که اعتباری نداره.واسه دوست من روهم اصلا قبول نکردن که تعویض یا تعمیر کنن.
ولی خب سام سرویس هر چقدرهم بد قلق باشه بازم شرکت معتبریه.
فقط شما موقع خرید خیلی دقت کنید که مانیتور حتما پلمپ شده باشه و قبلا روشن نشده باشه.چون تعدادی از فروشنده ها مانیتور رو روشن میکنن میذارن ویترین که مشتری جلب کنن.همونطور که میدونید مانیتور عمر مفید (مانیتو LED در حدود 50.000 ساعت) داره که این موضوع باعث میشه عمر مفیدش بیاد پایین.
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
راستی چون مانیتور ظاهرا کمیاب شده کسی خواست به این شرکت هم یه سر بزنه قیمت هاش متعادله.
شرکت : هماهنگ پردازش رایانه (HPR)
تهران-خیابان ولیعصر-مرکز کامپیوتر ایران-واحد 202و203
تلفن:02181028
من خودم هم از اینجا Samsung PX23720plus رو خریدم 380 که 5 تومن هم هزینه تیپاکس شد.بازم قیمت بگیرین.
گارانتی مانیتور های ایسوس بازرگان مهر هستش و خدمات بدی هم ارائه نمیده
موقع خرید باید حواستون باشه با چه گارانتی می خرید . فعلا معتبرترین گارانتی موجودش همینه
من ms238 رو با 1 پیکسل سوخته که برای یکی از دوستان بود عوض کردم![]()
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه ما هم بازرگان مهر بود ولی مانیتور رو بعد از یک هفته پس فرستادن و گفتن شامل گارانتی نمیشه.واسه شما هم تا پایان 90 گارانتی داره؟![]()
من حدود 2 هفته پیش برای این دوستمون خریدم و دیدم 1 پیکسل سوخته داره بردم گارانتی تعویض کردن
تاریخ دقیق اتمام گارانتی خاطرم نیست اما تا اواسط 91 گارانتی داشت![]()
اگه اینطوره خیلی عالیه!!!!!!!!!!!!!!!!!چون واسه دوست بنده رو اگه اشتباه نکنم گفتن بالای 10 پیکسل شامل گارانتی نمیشه.![]()
نه دادشم تمام گارانتی ها بالای 3 پیکسل رو تعویض میکنند .
شنیدم سامسونگ هم 5 پیکسل به بالا رو تعویض میکنه که از درستی این موضوع اطلاعی ندارم![]()
پس اگه بالای 3پیکسل رو تعویض میکنن چطور واسه دوست شما بخاطر 1پیکسل سوخته تعویض کردن ولی واسه دوست بیچاره منو با 6پیکسل سوخته دست نزدن؟؟؟؟!!!!!
اگه من بدونم جواب میده میگم رفیقم دوباره میفرسته گارانتی!!!!!!!!!1![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)