خوش به حال خودم که با ری رایت کردن همون ورژن 11 گوشیم درست شد، چون قبلش حالم خیلی گرفته بود
خوش به حال خودم که با ری رایت کردن همون ورژن 11 گوشیم درست شد، چون قبلش حالم خیلی گرفته بود
باید گفت خاک بر سر شرکت نوکیا که با این همه دک و پوزش بعد این همه وقت نتونسته مشکل ناوبری اینو حل کنه
بنظر شما چرا ورژن خاورمیانه اینو هنوز ندادن؟ (ورژن 12 منظوره)
میشه دقیقا توضیح بدین چجوری ری رایت کردین واین نسخه مورد نظر را از کجا گرفتین
خبر خوووووش
نسخه ی فارسی ورژن 12 هم اومدش .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينجا كه چيزي نيست![]()
جون خودم نمیدونم؛ به مغازه ها میگفتم اکثرا میگفتن باید جی پی اسش نصب بشه و روش نقشه بریزیم؛ فکر میکردن تازه کارم و میخواستن پول نصب جی پی اس و الکی بکنن تو پاچم؛ بالاخره یه جا گفت نرم افزار گوشیت مشکل داره؛ نگاه کرد گفت ورژن جدید که نیومده , همین و واست دوباره میزنم و اگه درست شد و position mtethod شد چهارتا گزینه ازت پول میگیرم, اگه درست نشد هم که هیچ, اصلا امید نداشتم درست بشه, اما بعد پنج دقیقه گفت بیا درست شد
تو این گوشی میشه fm transfer نصب کرد (منظورم پخش آهنگ از رادیو هست)؟
سلام؛
دوست عزیز تا اونجا که من میدونم، واسه اینکار گوشیتون باید یه قطعه ی فیزیکی ( اگه اشتباه نکنم fm transmitter ) داشته باشه ....که خب این گوشی فاقد اون قطعه است
البته این قطعه رو جدا میتونید تهیّه کنید
دوستان ورژن 12.0.023 ... فارسی اومده و احتمال زیاد مشکلش هم حل شده (جی.پی.اس) ... برای نصب بهتره یا از نرم افزار اپدیت کننده نویکا استفاده کنید یا ovi suite ... نه روش دیگه ... یا ببرید نمایندگی نوکیا ...
به نظر من که بد ترین راه فلش همین نرم افزار خود نوکیاست
جف یا فونیکس بهترینه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)