نه عزیزم،کیت میدلتونم ساعتش انقد نمیارزه! منظورم 10 هزار تومنه.
نه عزیزم،کیت میدلتونم ساعتش انقد نمیارزه! منظورم 10 هزار تومنه.
اهان! بهتون پرفروشترین ساعت مچی تاریخ بشریت (البته فکرکنم) رو پیشنهاد میدم.ساعت محبوب اسامه بن لادن و گروه القاعده. casio f91w
تو بازار تهران 8 تومنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودمم دارم و خیلی دوستش دارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان کسی قیمت ساعت های مارک cover رو می دونه چقدر هست ؟
دوست عزیز دقیق نمیتونم بگم اما من چندتا مدل دیدم قیمتشون تو رنج 150تا340 تا بود
سلام دوستان عزيز
من ميخوام ساعت مچي بخرم Accurist mb860n قيمتش حدود 45-40دلاره فكر كنم انتخاب خوبي باشه
كسي دربارش اطلاعي داره؟
قراره يكي از دوستام از تركيه برام بخره
با تشكر
با سلام به دوستان
من یک ساعت می خواهم حدود 100 حالا 30 بالا و پایینش مشکلی ندارد ولی انتظار دارم که خاص باشه هم تو زیبایی هم تو امکانات
می خواهم که یک وقار مردونه هم داشته باشه و ظاهرش ساده نباشه
حتما این ساعت های جدید led و نمونه های دیگه را دیدید ، بعضی هاشون قشنگ هستند ولی با این قیمت مشخص هست که تقلبی هستند.
میشه اینها یا شبیه اینها را اصلش را هم پیدا کرد ؟ این مدل هایی که موبایل هستند ( می دانم چینی اند ) توی ایران مدل های جدیدش پیدا می شوند ؟
Last edited by far2009; 16-05-2011 at 18:24.
چند وقت دیگه جواب کاربرای تازه واردو میدین!
جالبته بعضی از این ساعت های Fake از اصلش گرونتر فروش میره
ما یک ساعت Fossil داریم که قیمتشو از سایتش چک کردم 150 دلار بود، بعد یکی از مفازه های محترم ساعت فروشی تقلبی رو میداد 200! گارانتی رو هم از جیب خودش عنایت میفرمود!!
یکی از ساعت فروشی های محترم و به ظاهر معتبر شهر بنده هم (تبریز) کلا مفازه رو با ساعت های Casio تقلبی پر کرده و قیمت هاش سرسام آور و گارنتیشم من درآوردیه!
وضع بازار ساعت و عینک واقعا خرابه! آدم به کی میتونه اعتماد کنه!
تو این رنج قیمت Casio ساعت های قشنگ و شیکی داره (سری Edifice).. با کمی افرایش بودجتون از سری G-Shock هم میتونید ساعت های خیلی خوب و با کیفیتی بخرید..
دوست عزیز و همشهری من
اگه میخوای ساعت بگیری از چهاراه شهناز نگیر چون معلوم نیس چی مفروشن من خودم هم سر در نیاوردم 2تا ساعت عین هم در دو قیمت متفاوت
از من بپری تو تبریز ساعت یا از برج سفید طبقه همکف ساعت فروشی داماس بگیر چوت اصل میفروشه و گارانتی شرکتی میده پشته ساعتا هولگرام داره
و میتونی از نماینده دومیش که تو ولیعصر هس تو سنگ فرش داماس1 میتونی بیگره کارشون اصل هس و تنوع مدل زیاد داره
و نماینده رسمی اورینت اسپریت کاسیو کاور و..................... هست
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)