مرسی من برم دانلودش کنم
deadali رو آدد کنید
مرسی من برم دانلودش کنم
deadali رو آدد کنید
اکانت من هم اینه:XxsmokexX
شما بوکسر ساختی بعدا به مشکل می خوری به نظر من برو اکانتت رو ری استارت کن یا دکتر یا مهندس یا آشپز بساز چون ایناها سرویس می دن راحت تر می تونن پول جمع کنن بوکسر کار خاصی نمی کنه بخوای پول جمع کنی پدرت در میاد.به لول 11 هم که رسیدی برو doggs stockade به لول 21 رسیدی برو precint 13 به لول 31 هم که رسیدی برو fort pastor.برای اسلحه ها هم توصیه من اینه که اول میلی بگیر .دمیج کمتری از بقیه سلاح ها دارن اما عوضش تیر نمی خوان aggro رو هم زیاد نمی کنن.اگه اره برقی هم بگیری که با همون سلاح های میلی هستش خیلی راحت می تونی لول بگیری.بعد از این که میلیو به صد رسوندی یکی از این 3 تارو بهتره ببری بالا:
1-rifle
2-machine gun
3-shot gun
اگه rifle رو بردی بالا تا 90 برسونی کافیه بعدش به نظر من explosive رو ببر بالا اون هم تا 90 بعد از اون هم دیگه سلیقه ایه(!).اگه machine gun رو بردی بالا تا 80 به نظر من کافیه بعد از اون هم مثل rifle باید explosive رو تا 90 ببری وقتی به 90 رسید machine gun رو برسون به 110 بعد هم هر کاری خواستی می تونی بکنی.اگر هم شاتگان رو بالا بردی برسون به 60 بعد برو pistol رو برسون به 95 بعد دوباره برگرد شاتگان رو برسون به 80 بعد pistol رو برسون به 100 بعد هم شاتگان رو برسون به 100.
دلیل این هم که نمی گم یکیو کامل ببر بالا اینه که قیمت ها تو بازار یهو تغیر می کنه مثلا دوتا شاتگان manberg 500 و sweeper که تو بازی هستن دقیقا بعد هم هستن یعنی اول manberg هستش بعد هم sweeper اما قیمتی اولی 15000 تاست ولی قیمت دوم 200000 تاست فرقشون هم اینه که اولی 1.5 تیر در هر ثانیه می زنه دومی 2 تا در هر ثانیه بنابر این اسکیل ها رو جوری ببری بالا بهتره که اگه اسکیل یک چیزیو داری پولشم داشته باشی.
Last edited by Alex merccer; 08-08-2011 at 12:36.
چطور میشه تو بازی ادد کرد من گزینه ادد ندیدم لطفا من ادد کن توی بازی یوزرم اینه H0PE
اون صفر که به رنگ ابی است :d
چند سوال داشتم »یکی اینکه من لباس پیدا کردم پوشیدمش کنارش نوشته BROKEN یعنی شکسته حالا چطور درستش کنم بعد من چطور میتونم از اشپر یا دکتر سرویس بگیرم ؟من الان لول 7 هستم و مهندس روی نقسه همون یک شهر بیشتر وجود نداره یا بیشتر هم است ؟
این PVP چی است که نوشته OFF?
Last edited by HOPE666; 08-08-2011 at 14:31.
میرید ساختمون Market بعدش گزینه مورد نظر رو پیدا می کنید مثلا تعمیر یه وسیله که توسط مکانیک انجام میشه.
بعد اونی که اون لباس رو به روی شکل اچار می برید و درست میشه.بعد میرید اینونتوری و می پوشینش.سرویس گرفتن از اشپز و دکتر هم دقیقا همینطوریه.برای دکتر دارو رو روی گزینه می برید و اشپز غذا رو روی گزینه خودش.
PVP هم همون player vs player هست که برای جنگیدن با بقیه بازیکن هاست.همیشه Off بزارید چون اگه کسی دیگه ای روشن باشه و ماله شما هم روشن اگه تیری چیزی بزنه به شما صدمه میزنه.
اومدم یه دکتر ساختم
Jack Sheperd
باید بری توی my profile که کنار صفحه هست بعد هم بری توی edit buddies یوزر طرفو بنویسی تا اد کنه.
یوزرتو اشتباه نوشتی هر چی میزنم اد نمی کنه.
Last edited by Alex merccer; 08-08-2011 at 18:18.
الان من از کجا بدونم اسمم چیه؟
یوزرت اونیه که باهاش لوگین می شی اسمت اونیه که سمت چپ صفحه با قرمز نوشته برای این که من بتونم ادت کنم باید یوزرتو بدونم.
آهان این یوزمه
deadlyali
هر موقع که لاگین میشی باید لود پر کنه
اینو نصب کنی لازم نیست هر دفعه لود کنه.
مال فایرفاکسشو نصب نکن، جداشو نصب کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)