قیمت سایپا 131 دوگانه سوز sl سفید از طرف شرکت 9570000 تومان اعلام شده! یعنی sx و متالیک بگیری باید روی ده تومن حساب کنی !
قیمت سایپا 131 دوگانه سوز sl سفید از طرف شرکت 9570000 تومان اعلام شده! یعنی sx و متالیک بگیری باید روی ده تومن حساب کنی !
سلام.
منم هم ماشینم 670-80 تا کار کرده همین مشکلو دارم البته اولا فک میکردم به خاطره کولر گرفتن ولی بدون کولر هم امتحان کردم باز سربالایی کم میاره.
تو سرویس اولیه فک نکنم درستش کنن احتمالااز دیسکو صفه ماشینه.که به نمایندگی هم بگید میگن مشکلی نداره حالاحالاها میتونی ازش استفاده کنی.
كسي از اين پلاك هاي 131 دوگانه خبر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همین مشکل را داشتم تو سرویس اولیه فیلر گیری کرد گفت درست میشه ولی نشد
2باره بردم انجام داد+تنظیم موتور ،الان نسبتا خوبه
مصرف سوخت شما تو شهر چقدره؟
مصرفش روز به روز داره بهتر میشه براحتی با یک باک حدود 350تا400کیلومتر میریم...الان حدود3500تا کار کرده در مورد شتابشم فیلتر هوای سرکان انداختم زمین تا اسمون فرق کرد میمونه یه سوت کشیدن ترمز که به مرور اونم خوب شد الان جز لذت رانندگی چیزی نداره مدل من اس ایکس مسی سفارشی هستش
من الان 2450 تا باهاش کار کردم.هنوز سرویس اولیه نبردم.توشهر 7.5 8 میسوزونه ولی تو جاده که رفتم 100 / 6 سوزوند !!!![]()
سوت کشیدن ترمز 131 sx از چیه ؟ کمی هم احساس لرزش زیر پدال گاز و فرمون دارم . 500 تا کار کرده .
احتمالا برا لنت ترمزه ! عوض کنی بر طرف میشه.اگه بازم صدا داد از دیسک میتونه باشه !!
منظورتون از لرزش چیه ؟!
قبل از سه ماه یا 6000 کیلومتر تشریف ببرید نمایندگی براتون لنت رو گارانتی تعویض کنند.
اون صدا هم باید چک بشه همینطوری نمیشه نظر داد
[QUOTE=mohammad_dj96;6486558][B]من الان 2450 تا باهاش کار کردم.هنوز سرویس اولیه نبردم.توشهر 7.5 8 میسوزونه9.
خوب می سوزونه
برای من روزای اول که تحول گرفته بودم توی شهر صدی 9.5 می سوزوند که با کولر گرفتن می شد صدی 10.4 لیتر!!!!!
یه مسافرت 3000 کیلومتری هم باهاش رفتم توی جاده صدی 6.4 می سوزوند
الان که کلا 5700 کیلومتر باهاش رفتم مصرفش بهتر شده
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
برای منم صدای سوت میاداز لنت ولی موقعی که ترمز می گیرم صدا قطع می شه
که عامل اصلیش کیفیت لنت ترمزه اگه زیاد اذیتت نمی کنه لنت رو عوض نکن چون لنت های موجود توی بازار 95 درصد تقلبی هستن!!!!!
برای همین صدای لنت هم نمایندگی بهم گفت می تونیم لنت رو برات عوض کنیم ولی دوباره صدای سوتش در میاد چون جنس لنت هامون همینه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)