جواب خیلی باحالی بود
![]()
جواب خیلی باحالی بود
![]()
آخه خدایا ، نمی دونم چرا شما دست از سر بارسلون و مربی جوونش برنمی دارید ، ولی باز حق دارید ، بارسلون یه خورده زیادی فوق العاده هست ...اولین دیدار پارسال بود که مورینیو ...
رئال باز رفت بازیکن خرید که خرابشون کنه ! ، آخه من نمی دونم این رئال آکادمی نداره ؟ ، تا حالا شده 6 تا بازیکن از آکادمیش توی یه فصل برای تیم بازی کنن ؟!!
دومیشم که
3-1 و 1-0 شد
در هر صورت امسال فکر کنم الکلاسیکو معیارمناسب تری باشه
هر چند رئالی که اکثر بازیکناش تازه اضافه شدن+ مربی جدید رو نمیشه با بارسایی که چند ساله ترکیبشون ثبات داره و مربیشون از فلسفه خودشونه مقایسه کرد
پ.ن: فلسفه بارسا ،کلمه جالیبه
هنوز اون بازی که توی نیوکمپ 3-3 شد رو یادم نرفته که همین دیارا و کناوارو رو مسی چقدر خوشگل ردشون کرد با هماین جور بازیکنها واسه الکلاسیکو خیلی به درد میخورن
بزنن دهن مسی رو ... بدن دی: دی:
باز هم یه سوژه دیگه دستمون اومد
پیکه رو یادت رفته دوی ماراتون با این رونالدو گذاشت کم نیوورد...رونالدو رو دیدم اخم کرده بود در آستانه گریه بودمثل پویول که دهن رونالدو رو .... :ذی
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
من هم زیاد بدم نمی یاد محمد دیارا بره ، لاسانا دیارا خیلی بیشتر حال می ده!
دوستان کسی اون تیکه سرجیو راموس رو نداره توی الکلاسیکو آخریه با عصبانیت تمام وقتی مسی ردش کرد توی سینه مسی برگردون زد مسی هیچیش نشد پاشد؟
اون هم از اون صحنه ها بود که نقطه جوش راموس دیگه رد شده بود!
ولی خداییش....دوستمون راست می گه اینجور بازیکن ها نیازه برای خندیدن تا چند سال!![]()
Last edited by Dr.FANOOS; 20-08-2010 at 20:33.
عزیزم باز که تو خودتو انداختی وسط
آره منم یادمه رونالدو یه استارت زد پویول 10 متر جاموند(الکلاسیکو رفت)
اتفاقا به اون میگن تعصب از گل زدن با دست که بهتره
تو الکلاسیکو برگشت پپه نبود وگرنه مسیتون به ...
![]()
پیشنهاد میکنم لایی رائول به مسی و ببینید ! : دی
کلاً تو اون بازی مسی یه بارم نتونست راموس رو رد کنه . فقط یه بار که اونم با یه برگردون قانونی توپشو زد !! : دیدوستان کسی اون تیکه سرجیو راموس رو نداره توی الکلاسیکو آخریه با عصبانیت تمام وقتی مسی ردش کرد توی سینه مسی برگردون زد مسی هیچیش نشد پاشد؟
Last edited by B L A S T E R; 20-08-2010 at 23:16.
البته بچه ها این تاپیک جای اینا نیست
ولی فعلا اینو داشته باشین :
![]()
آره اینجا جاش نیست
ولی شما فعلا همینو داشته باش
عکسهای جدیدتر رو شب الکلاسیکو میذارم برات
![]()
خوب این عکس چه ارتباطی به رئال داره ؟ توی بازیهای لیگ دیگه نمی تونه 11 تا دفاع بندازه توی زمین ، چون نتیجه مهم نیست بلکه امتیاز مهمهآره اینجا جاش نیست
ولی شما فعلا همینو داشته باش
عکسهای جدیدتر رو شب الکلاسیکو میذارم برات
البته این عکسها رو که می زارید یک جمله ی جالب به یادم میاد که میگه : " طرفدارهای رئال از باخت بارسلون بیشتر خوشحال می شن تا از برد رئال " !!
آخ آخ دمت گرم....
دوستان این په په هست که به این زیبایی توسط لیونل مسی (بدون هیچ وحشی گری خاصی) می ره قاطی باقالی ها!
دوستان خواهش می کنم به چهره های زیبای کاسیاس و کاناوارو نگاه کنید...
فکر می کنید در این صحنه چه اتفاقی رخ می دهد؟
بله توپ با یه چیپ زیبا از بالاسر ایکر مقدس رد می شود و کاناوارو با صورت می ره توی تیرک....که اون صحنه هم دیدنیه!
می خوام چهره ی سرخیو رو ببینید! این آندرس اینیستا هست ...ستاره ی بی چون و چرای FIFA 11 که با تکنیک ناب خود این بازیکن رو نقش بر زمین می کند!
بازم بذارم؟ من خفا پایه اما؟ کلی از این عکس ها دارم!
قربون خدا برم توی این ماه رمضونی چه حالی به ما داد با حضور شما توی این تاپیک![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)