جناب logos ممنون.میشه بیشتر توضیح بدین.با مدرک ما چی کار میکنن؟ یعنی اگر ما مدرکمون رو بهشون دادیم دیگه نمی تونیم جایی کار کنیم یا استخدام شیم !!!؟؟؟
جناب logos ممنون.میشه بیشتر توضیح بدین.با مدرک ما چی کار میکنن؟ یعنی اگر ما مدرکمون رو بهشون دادیم دیگه نمی تونیم جایی کار کنیم یا استخدام شیم !!!؟؟؟
بتونه برای نقاشی ساختمان:
مخلوط روغن الیف و پودر مل
برای ماشین رو نمیدونم
بچه ها من یه هارد اکسترنال وسترن 500 دارم رنگش مشکی هست. یه خط ناجور افتاده وسطش . چه طوری میتونم این خش رو برطرف کنم؟
منظورم روی بدنه هستش . بدنه از جنس لاک هست.
یه سوال کدوم دانشگاه ها بهترین مدرک را می دهند از نظر رتبه بدنی می تونید رتبه بندی کنید ؟
سلام
آموزش تصویری کراوات رو میزارین؟
ترجیحا از یوتیوب نباشه!
سئوال رو باید دقیقتر بپرسی! چه رشته ای، بهترین مدرک از چه نظر و ....یه سوال کدوم دانشگاه ها بهترین مدرک را می دهند از نظر رتبه بدنی می تونید رتبه بندی کنید ؟
ولی دانشگاههای خارج از کشور توی رنکشون اکثراً اول از همه تهران و بعد از اون شریف رو قبول دارن و براحتی از این دانشگاهها دانشجو میپذبرن اما بقیه دانشگاهها متاسفانه توی رنک نیستن و پذیرششون سخت تر میشه. (اگه تصمیم داری بری خارج از کشور)
اما اگه توی ایران بخواد مقایسه شه برای هر رشته ای یه دانشگاه معتبره.
یا تو قسمت تصاویرشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نه منظورم مدرک دانشگاه هاست کدومش معتبره مثلا مدرک دانشگاه آزاد بهتره یا دانشگاه علمی کاربردی یا پیام نور یا سراسری؟
والا ترتیب خاصی از سوی متولیان رسمی وزارت علوم منتشر نشده ، ولی چیزی که در عرف هست و به واقعیت هم نزدیکه در درجه ی اول سراسری ، بعد آزاد . بین پیام نور و علمی کاربردی هم رقابت شدیدی هست برای کسب رتبه ی سوم .نه منظورم مدرک دانشگاه هاست کدومش معتبره مثلا مدرک دانشگاه آزاد بهتره یا دانشگاه علمی کاربردی یا پیام نور یا سراسری؟
رتبه بندی شرکتها عموما برای گرفتن پروژه از شرکت ها و نهاد های دولتی انجام می پذیره یعنی شرکت اعلام میکنه که شما با مدرک فلان در اون شرکت مشغول به کار هستید . و این جوری اگه پروژه ای رو بگیره به این معنا هست که شما رو اون پروژه کار میکنید و از نظر خقوقی شرکت دولتی در صورتی که کار خراب بشه یا اتفاقی بیوفته می تونه از شرکت فوق شکایت کنه و شما هم به عنوان یک فرد در پروژه مواخذه می شید
برای استخدام در جای دیگه مطمئن نیستم اما فکر کنم جای دیگه ای نمیشه براتون بیمه رد شه (مطمئن نیستم برای رتبه بندی لازم بیمه هم براتون رد بشه یا نه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)