سيگار مي كشي؟
تا حالا چند تا گنجشك كشتي؟
سيگار مي كشي؟
تا حالا چند تا گنجشك كشتي؟
اين چه سوالايي بابا يكم منطقي تر سوال كنيد
سلام
مرسي از اين كه منو نفر بعدي براي نشستن روي اين صندلي انتخاب كردين!![]()
اول سوال هاي آقاي بهروز:
بله من از اين كه دخترم راضي ام ! گاهي به خاطر دختر بودنم مشكلاتي دارم ولي با اين حال بازم راضي ام.
براي اين نام كوير رو انتخاب كردم چون خيلي تنهام! مي دونين تا حالا دقت كردين بيشتر آدما دوست ندارن تو كوير زندگي كنن اكثرا دوست دارن يه جاي با صفا و خوش آب و هوا باشن !خيلي كم پيش مي ياد كه يكي بگه من كوير رو دوست دارم! كوير گرمه سوزان ولي هميشه تنهاست! نمي دونم چرا من اين حس و دارم ولي فكر مي كنم كسي دوسم نداره!!!!!(چه صادقانه گفتم خداااااااااااااااااا!!!!!
)
نه!تا حالا واسم پيش نيومده كه يه ماه حموم نرم !ولي يه بار آبمون قطع شد من يه هفته اي نتونستم برم حموم
بيشتر از اين نشده.![]()
بله فيلم سر بريدن انسان رو ديدم
نه من سيگاري نيستم اصلا وقتي بوش بهم مي خوره اذيت ميشم چه برسه به اين كه بكشم!
نه گنجشك نكشتم آخه دليلي نداشتم! موقعيتش پيش نيومده!!!!!!!!!
نمي دونم نفر بعد من كيه ولي من شخصا يه نفر رو دوست دارم كه بعد من باشه!
خب حالا سوال هاي WolfHound:
سلام
رنگ مورد علاقم مشكي هست بعدش قرمز رو خيلي دوست دارم.
بله من مجردم!
راستش از مردن مي ترسم دوست دارم زياد عمر كنم ولي عمر با عزت!اينم مي دونم بالاخره كه بايد مرد! پس بايد باهاش كنار بيام!
نمي گم از پول بدم مي ياد نه!چون خوشم مي ياد اصلا من معتقدم به اين كه پول خوشبختي نمي ياره ولي نداشتنش حتما بدبختي مي ياره! دوست دارم انقدر داشته باشم كه غم نداري عاشقي رو از يادم نبره!!!!
از خرج كردن هم خوشم مي ياد دوست دارم چيزايي كه خوشم مي ياد رو داشته باشم و بخرم!يه جورايي پر توقعم
ولي اگه نباشه سعي مي كنم دركم بالا باشه و توكل به خدا كنم چون به اينم معتقدم كه اگه به خدا توكل كنم
همه چي حل مي شه.(راستشم گفتم اهل دروغ نيستم و خوشم هم نمي ياد)
آخرين سفري كه رفتم بي ميل بود دوست نداشتم برم ولي خب مجبور شدم كاره خاصي نكردم اون جورهاهم خوش نگذشت ! من هميشه واسه دوستم سوغاتي مي خرم كه اين دفعه واسه اونم نخريدم !!! تنها قشنگي اين سفر واسم يه چيز بود اونم خريدن عروسكي كه هميشه دوسش داشتم بود!از اين عروسك هاي پرنسس كه بزرگن!
همين!رفته بودم شمال!
نه سوالهات اصلا لوس نبود خيلي هم برام جالب بود. مرسي
سلام.....خوب بازم جند تا سوال!!!!!!
1)يادم رفت بگم درس ميخوني يا نه؟اگه آره در چه مقطعي هستي؟رشته ات چيه؟
2)روزي چقدر با خدا خلوت ميكني؟اصلا‘‘ به نظرت خدا وجود داره؟(من خودم دربست نوكرشم به مولا!)
3)تا حالا آرزوي مدگ كدري؟(دور از جون البته![]()
ايشاا....100 ال تنده باشين
)
4)تا حالا چقدر از خودت تو زندگي راضي بودي؟يعني چقدر تونستي هموني باشي كه ميخواستي؟
5)دوست داري درس بخوني يا فرتي بيان يه ت يهومدرك هوا فضا بهت بدن؟
6)تو عاشق نبودي ببيني تلخ روزهاي جدايي تا حالا واست پيش اومده(اگه دوست داشتي جواب بده)
7)الگوت توي زندگي كيه؟
8)شخصيتهاي مورد علاقه ات توي زمانه هاي مختلف چيه؟
9)اهل ورزش هستي؟چه نوعي ؟
آخرشم اينكه اميدوارم ديگه كوير نباشي و بهار سر سبز بشي هرچه زودتر.در ضمن اسم من هم شهريار هست .
پروفايلم WolfHound (گرگ بزرگ ) هست كه به زودي به © ®Man Hunter ™ تغييرش ميدم
ببخشيد اگه سرت رو درد آوردم.....
يا حق![]()
نظرت درباره اين بيت چيه؟
چشم ها را بايد شست/جور ديگر بايد ديد
با سلام
تا حالا شده اشتباهی کنید و باعث ناراحتی کسی شده باشید ؟
بعد از عصبانی و ناراحت کردن دیگران چه حسی دارید ؟
اولین هدیه نوروز 85 رو از چه کسی گرفتید ؟
نظرتون در مورد فیلم کنستانتین ؟ در صورتی که این فیلم رو دیدید چقدر نظرتون نسبت به دنیای پس از مرگ تغییر کرده ؟
در یک روز زمستانی گوله برفی به اشتباه به شما خورده ، اولین عکس العمل شما ؟
آخرین کتابی که مطالعه کردید ؟
راستي كوير جان ببخشيد قانون قانونه. شما اگه لطف كني لينك صندلي داغو بذاري تو امضات ممنون ميشم
بازم سلامنوشته شده توسط WolfHound
بله پشت کنکورم!!!!البته قبول میشم ولی راه دوره نمی رم به قول مامانم من باید دم در خونمون دانشگاه بزنن تا من برم
![]()
![]()
بله که معتقدم خدا وجود داره خیلی هم یادشم خیلی هم ازش حساب می برم همیشه سز نماز با خدا دردل می کنم رازو نیاز می کنم و دعا.همیشه می گم خدایا اسم منو از دفتر مهربونیات خط تزن!
![]()
بله بعضی وقت ها دوست دارم که بمیرم. با این که می ترسم
آخ که نگووووووووووووووووووووووو !!!! حالم از خودم بهم می خوره به هیچ کدوم از هدفام نرسیدم اصلا حس
پوچی دارم بی ارزشی چه می دونم اصلا بی عرضم![]()
![]()
نه دوست دارم درس بخونم همیشه دوست داشتم آدمه به درد بخوری بشام نه بی فایده ولی انکار نمی کنم مدرک هم برام مهمه.![]()
بله پیش اومده ولی نه عشق اون جوری من یه دوستی دارم که خیلی باهم جوریم از دوران دبیزستان خیلی دوسش داشتم اونموقع ها ولی ....البته اونم می گفت دوسم داره ولی من یکم نه خیلی زیاد آدم بد بینیم دیر باورم می شه که کسی دوسم داشته باشه!
الگوی خاصی ندارم بیشتر به آدم های موفق نگاه می کنم ودوست دارم اون جوری باشم.
این سوالتونو متوجه نمی شم یعنی چی؟تو چه زمینه ای ؟
ورزش رو دوست دارم ولی تنبلم بد مینتون خیلی دوست دارم امیدوارم درست نوشته باشم همیشه با نوشتنش مشکل دارم!!!!![]()
![]()
مرسی از سوال های زیبات و منم برای شما آرزوی موفقیت دارم
اول اینو بگم که خیلی از سهراب خوشم می یادنوشته شده توسط saeid_ronaldo
![]()
و اما نظرم:
معتقدم که بله باید دیدگاهمونو عوض کنیم ! گاهی سرگرم کارایی می شیم که اصلا ارزش نداره چشممونو رو چیزای خوب می بندیم واسه خودمونم الکی یه دلیلی می یاریم!اصلا خودمو مثال میزنم
![]()
اگاهی انقدر سرگرم دنیا می شیم و دنیوی نگاه می کنیم می بینیم می شنویم که خیلی چیزا رو ندونسته از دست می دیم! خیلی سخته که بتونیم باطن اشیا رو درک کنیم انسانها رو بفهمیم ولی من خودم شخصا سعی می کنم ظاهر بین نباشم!نمی دونم چقدر موفقم!
امیدئارم تونسته باشم جواب شما رو به خوبی بدم و منظورمو رسونده باشم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)