برای همتون متاسفم که فقط به بازار چین زده ی ایران نگاه می کنید و کیفیت رو فراموش کردید خوبه بدونید msi سومین تولید کننده ی مادربرد در جهانه(14 میلیون در سال) و کارتهای گرافیکش تل نداره
مادربرده خودم: soltek
برای همتون متاسفم که فقط به بازار چین زده ی ایران نگاه می کنید و کیفیت رو فراموش کردید خوبه بدونید msi سومین تولید کننده ی مادربرد در جهانه(14 میلیون در سال) و کارتهای گرافیکش تل نداره
مادربرده خودم: soltek
با اين موافقمدوست عزیز اگه منظور شما بازار آسیا و ایرانه حق باشماست اما باید بهتون بگم پرفروشترین Main در بازار اروپا و امریکا Dfi هست البته Asus هم فروش خوبی داره - تبایغات وسیعی که تو اسیا و ایران برای Asus , Gigabite وجود داره باعث شده که اکثر افراد حتی اسم کمپانی مثل Dfi حتی به گوششون نخورده باشه .
آقا همه ميگن مادربوردت به درد نميخوره به نظره شما اينچنين هست ؟ مشخصات در لينك زير گذاشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jak_1300; 22-10-2007 at 16:46.
كسي نيست به ما ياري برسونه ؟؟؟
مادربردت قدیمی شده چیپست 915 اینتل
و از cpu های جدید نمیتونی استفاده کنی
همچنین رم با باس 533 نمیتونی استفاده کنی
اول سلام,دوم اینکه اگه میخاین در مورد مادربورد اطلاعات بدین نام کشور سازندش رو هم بگین این جوری خیلی بهتره...
من توی نظر خواهی گیگا رو انتخاب کردم میدونین چرا؟! چون خود من از یه مادربورد گیگا7 سال کار کشیدم!!!...هنوزم داره کار میکنه.باور کنین...!!!!!!!!
يعني ملاك شما از يك مادربرد فقط كار كردن هست
خوب من Pentium 2 ديدم تا حالا داره كار مي كنه مادربردشم خراب نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)