برنامه ای به اسم catalyst_mobility_32-bit_uti به حجم 70 مگ دانلود کزذم ونصب کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد
اگه درست نصب بشه تو دوایس منیجر disply باید با چه نامی بیاد ؟ الان با نام standard VGA graphic میاد
directx پیه اون هم نباید نصب بشه ؟
برنامه ای به اسم catalyst_mobility_32-bit_uti به حجم 70 مگ دانلود کزذم ونصب کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد
اگه درست نصب بشه تو دوایس منیجر disply باید با چه نامی بیاد ؟ الان با نام standard VGA graphic میاد
directx پیه اون هم نباید نصب بشه ؟
شما 32 بیتی نصب کردی ویندوز رو میگم اگر اره باید بزنه hd 5470 همون گرافیگی که لوگوش رو نوت بوک خورده
شما این برنامه 925 کیلوبایتی رو دانلود کنید و اجرا کنید خودش اتوماتیک هم درایور های گرافیک لپ تاپتون رو آپدیت میکنه و هم یه CONTROL SUIT که آرمش همیشه وقتی ویندوز میاد بالا پیش ساعت میاد , و همیشه هم به آخرین ورژن آپدیت کنید.
من گرافیک 4570 ایسر 5738 G رو اینطوری آپ کردم با تشکر.
لینک برنامه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
باز هم به همون اسم هستش فکر کنم....لپ تاپ دم دستم نیست تا چک کنم....شما قبلش روی کارت گرافیک راست کلیک کنید و ورژنش رو ببینید و بعد این روشی که گفتم باید تاریخ و ورژن عوض شده باشه.
والا دستگاه همه اش دست خودم بوده، بعيد ميدونم كسي انگولكش كرده باشه.
ضمناً گارانتيم امرتات هست، نميدونم باتري شامل گارانتيشون ميشه يا نه.
اين HW monitor رو از كجا ميشه دانلود كرد؟ البته من معمولاً دستگاهم يه جا ثابته و موقع استفاده هم به برقه...بعيد ميدونم 6 ماهه 20% اش Wearشده باشه.
اين رو تو سايت امرتات ديدم:
فكر كنم ببرم نمايندگي از همه چي بهتر باشه. ولي احتمالاً سر اون مورد 2 بازي در بيارن!!موارد خارج از تعهدات شرکت
- خرابی پیکسل بر اساس جداول استاندارد ارائه شده توسط کارخانه سازنده (مندرج در سایت کارخانة سازنده).
- افت طول عمر و يا افزايش مدت زمان شارژ باطری، در صورت عدم رعایت دستورالعملهاي ارائه شده توسط كارخانة سازنده.
- شكستن، خط افتادن يا بخار گرفتن لنز درايو نوري، به جهت استفاده از ديسكهاي غير استاندارد.
- معيوب شدن ديسك سخت، به جهت وارد آمدن تكانهاي ناگهاني و يا ضربه به دستگاه.
- سوختن شارژر دستگاه در اثر نوسانات برق.
- مخدوش شدن يا از بين رفتن اطلاعات موجود بر روي دستگاه در فرايند تعميرات، در صورت مطلع نساختن شركت از اهميت و كليدي بودن اطلاعات.
ممنون از راهنمايي.![]()
Last edited by matin_vv; 04-12-2010 at 18:34.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو اینجا دانلود کن این برای 64 بیتی
ااینم 32 بیتیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو 64 بیتی ببین موقع پراپرتیز ویندوز اینو میزنه
ram 4g(3.87usable)
ممنونم الان دیگه این ارور برمیگرذه به درایو گرافیک حتی بعضی مواقع موقع کانورت هم ریست میکنه و موقع نصب برنامه کانورتر میگه که باید ردایوتونو آپدیت کنید ؟
حالا تو این سایت کسی نیست بگه تو لیست دوایس منیجر disply با چه نامی میاد ؟
چجوری باید درایو درست نصب کرد
ذوست عزی اون فایل کوچیک به قول شما موقع نصب شروع میکنه به دانلود فایل 61 مگی
دوست گرامى کمپانى اون نرم افزار کوچيک رو براى اين گذاشته تا مشترى ها رو از دردسر درايور و catalys suit اينا راحت کنه شما هم براى اطلاعات بيشتر در قسمت سوالات نرم افزارى تاپيک بزن اينجا فقط به سوالات حواشى اين مدل صحبت ميشه.
يا حق.
دوستانی که Acer 5741G دارن و تونستن کیبردشو درست کنن((کیبرد عربی حک شده رویه صفحه کلیدها)) با برنامه Keyboard Layout +Persian لطفا فایل سیو شده رو برای ما هم آپلود کنه ثواب داره![]()
کیبردش که مشکلی نداره اگه یکم با تایپ آشنا باشی جای حرفهارو باید بدونی و هیچ مشکلی نداره
حقیقتش در این مورد خاص شوت شوتماگه درست بشن بهتره یه کاری میکنی داداش بیا برنامه مورد نظر رو دانلود کن بعد خودت درستش کن بعد فایل سیو شده رو بذار تا دوستانی که مشکل دارن مثل من یه عمر دعات کنن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)