تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 34 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 339

نام تاپيک: کلوپ Acer 5741G / 5742G

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

برنامه ای به اسم catalyst_mobility_32-bit_uti به حجم 70 مگ دانلود کزذم ونصب کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد
    اگه درست نصب بشه تو دوایس منیجر disply باید با چه نامی بیاد ؟ الان با نام standard VGA graphic میاد
    directx پیه اون هم نباید نصب بشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما 32 بیتی نصب کردی ویندوز رو میگم اگر اره باید بزنه hd 5470 همون گرافیگی که لوگوش رو نوت بوک خورده

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ممنونم همه موارد درست شد ولی مورد سوم هنوز پا برجاست آیا اون ارور مربوط میشه به گرافیک؟
    ممنون میشم لینک دانلود رو بدین چون تو سایت amd نمیدونم کدوم رو دانلود کنم ؟
    ati mobility radeon 5470 512mb ویندوز 7 32 bit
    شما این برنامه 925 کیلوبایتی رو دانلود کنید و اجرا کنید خودش اتوماتیک هم درایور های گرافیک لپ تاپتون رو آپدیت میکنه و هم یه CONTROL SUIT که آرمش همیشه وقتی ویندوز میاد بالا پیش ساعت میاد , و همیشه هم به آخرین ورژن آپدیت کنید.
    من گرافیک 4570 ایسر 5738 G رو اینطوری آپ کردم با تشکر.

لینک برنامه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

برنامه ای به اسم catalyst_mobility_32-bit_uti به حجم 70 مگ دانلود کزذم ونصب کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد
    اگه درست نصب بشه تو دوایس منیجر disply باید با چه نامی بیاد ؟ الان با نام standard VGA graphic میاد
    directx پیه اون هم نباید نصب بشه ؟
    باز هم به همون اسم هستش فکر کنم....لپ تاپ دم دستم نیست تا چک کنم....شما قبلش روی کارت گرافیک راست کلیک کنید و ورژنش رو ببینید و بعد این روشی که گفتم باید تاریخ و ورژن عوض شده باشه.

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویندوز سون در تسک بار آرم باتریش منظورت هست که صد در صد شارژ نمیشه
    با hw monitor ببین مشخصات باتری و اینکه چقدر wear شده باتریت شاید به خاطر اونه
    و شاید یکی در قسمت پاور آپشن ویندوز انگولک کرده تا بیشتر از اون شارژ نشه(موقعی که دستگاه خاموشه بازم عملیات شارژ تموم نمیشه و چراغ فول بودن روشن نمیشه
    اگه اینطوره دو حالت داره باتری 6 ماه گارانتی داره زودی بپر برو سازگار و یه باتری نو بگیر (اگه بدن)شانست زده
    اگر هم نه که باتری ها یه چیز مصرفی هستن با عمر محدود در حدود 3 سال بلا استفاده در دمای صفر با شارژ 80 درصد
    و یا حدود 500 بار شارژ و دشارژ
    باتری های یون رو به هیچ وجه کامل خالی نکنین (خود ویندوز در 7 درصد هایبرنیت میکنه ) دلیل داره
    در یون منظور از خالی 10 درصد هست و تا میونین از باتری استفاده نکنین اگر در منزل هستین
    یا درش بیارین یا مدام بزارین شارژ روشن باشه
    رفتی گارانتی بپرس شرط تعویض باتری چیه و بجاش نو میدن یا!!! (hwmonitor( درصد waer و نابود شدن ظرفیت
    باتری رو نشون میده که هر ماه بیشتر میشه بپرس تا چند درصد ویر بشه عوض میکنن استاندارد ایسر رو بپرس
    چون اینها هم میفرستن به شرکت مادر در امارات متحده عربی نماینده میدل ایست و از جیب خودشون نمیره
    والا دستگاه همه اش دست خودم بوده، بعيد ميدونم كسي انگولكش كرده باشه.
    ضمناً گارانتيم امرتات هست، نميدونم باتري شامل گارانتيشون ميشه يا نه.
    اين HW monitor رو از كجا ميشه دانلود كرد؟ البته من معمولاً دستگاهم يه جا ثابته و موقع استفاده هم به برقه...بعيد ميدونم 6 ماهه 20% اش Wear‌شده باشه.

اين رو تو سايت امرتات ديدم:
    موارد خارج از تعهدات شرکت

1. خرابی پیکسل بر اساس جداول استاندارد ارائه شده توسط کارخانه سازنده (مندرج در سایت کارخانة سازنده).
    2. افت طول عمر و يا افزايش مدت زمان شارژ باطری، در صورت عدم رعایت دستورالعمل‌هاي ارائه شده توسط كارخانة سازنده.
    3. شكستن، خط افتادن يا بخار گرفتن لنز درايو نوري، به جهت استفاده از ديسك‌هاي غير استاندارد.
    4. معيوب شدن ديسك سخت، به جهت وارد آمدن تكانهاي ناگهاني و يا ضربه به دستگاه.
    5. سوختن شارژر دستگاه در اثر نوسانات برق.
    6. مخدوش شدن يا از بين رفتن اطلاعات موجود بر روي دستگاه در فرايند تعميرات، در صورت مطلع نساختن شركت از اهميت و كليدي بودن اطلاعات.
    فكر كنم ببرم نمايندگي از همه چي بهتر باشه. ولي احتمالاً سر اون مورد 2 بازي در بيارن!!
    ممنون از راهنمايي.
    Last edited by matin_vv; 04-12-2010 at 18:34.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برو اینجا دانلود کن این برای 64 بیتی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ااینم 32 بیتی

راستی تو 64 بیتی ببین موقع پراپرتیز ویندوز اینو میزنه
    ram 4g(3.87usable)

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنونم الان دیگه این ارور برمیگرذه به درایو گرافیک حتی بعضی مواقع موقع کانورت هم ریست میکنه و موقع نصب برنامه کانورتر میگه که باید ردایوتونو آپدیت کنید ؟
    حالا تو این سایت کسی نیست بگه تو لیست دوایس منیجر disply با چه نامی میاد ؟
    چجوری باید درایو درست نصب کرد
    ذوست عزی اون فایل کوچیک به قول شما موقع نصب شروع میکنه به دانلود فایل 61 مگی

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

ممنونم الان دیگه این ارور برمیگرذه به درایو گرافیک حتی بعضی مواقع موقع کانورت هم ریست میکنه و موقع نصب برنامه کانورتر میگه که باید ردایوتونو آپدیت کنید ؟
    حالا تو این سایت کسی نیست بگه تو لیست دوایس منیجر disply با چه نامی میاد ؟
    چجوری باید درایو درست نصب کرد
    ذوست عزی اون فایل کوچیک به قول شما موقع نصب شروع میکنه به دانلود فایل 61 مگی
    دوست گرامى کمپانى اون نرم افزار کوچيک رو براى اين گذاشته تا مشترى ها رو از دردسر درايور و catalys suit اينا راحت کنه شما هم براى اطلاعات بيشتر در قسمت سوالات نرم افزارى تاپيک بزن اينجا فقط به سوالات حواشى اين مدل صحبت ميشه.
    يا حق.

8. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستانی که Acer 5741G دارن و تونستن کیبردشو درست کنن((کیبرد عربی حک شده رویه صفحه کلیدها)) با برنامه Keyboard Layout +Persian لطفا فایل سیو شده رو برای ما هم آپلود کنه ثواب داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid_egh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ATMOSPHer

پيش فرض

دوستانی که Acer 5741G دارن و تونستن کیبردشو درست کنن((کیبرد عربی حک شده رویه صفحه کلیدها)) با برنامه Keyboard Layout +Persian لطفا فایل سیو شده رو برای ما هم آپلود کنه ثواب داره
    کیبردش که مشکلی نداره اگه یکم با تایپ آشنا باشی جای حرفهارو باید بدونی و هیچ مشکلی نداره

11. این کاربر از omid_egh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کیبردش که مشکلی نداره اگه یکم با تایپ آشنا باشی جای حرفهارو باید بدونی و هیچ مشکلی نداره
    حقیقتش در این مورد خاص شوت شوتماگه درست بشن بهتره یه کاری میکنی داداش بیا برنامه مورد نظر رو دانلود کن بعد خودت درستش کن بعد فایل سیو شده رو بذار تا دوستانی که مشکل دارن مثل من یه عمر دعات کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •