تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 60 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 595

نام تاپيک: FIFA Manager 11

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا این قسمت پلی بازی چطوری فعال میشه . میگه باید فیفا 11 داشته باشی یا تو سایت ea ثبت نام کنی. من فیفا دارم ولی بازم مرورگر برام باز میکنه

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

Cooperation حالتیه که میتونی از یه تیم بزرگتر از خودت حمایت از لحظ مالی، تبادل بازیکن(خرید یا قرضی) و بازیهای دوستانه بگیری (که مفادش قابل تنظیمه) و یا به یه تیم کوچکتر از خودت به همین شکل کمک بکنی. ولی همیشه فعال نیست و باید توی مقاطع مختلف فصل بهش سر بزنی و تیمهای دسته پایینی هم نگاه کنی. کلا اگه پیگیرش بشی چیز جالبیه.
    خب کی فعال میشه که بشه استفاده کرد؟؟الان نیم فصلم الان میشه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا به نیم فصلو اول فصل ربطی نداره، کلا چند روز یه بار سر بزن ببین کی باز میشه. حساب کتاب نداره.

4. 3 کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اصلا به نیم فصلو اول فصل ربطی نداره، کلا چند روز یه بار سر بزن ببین کی باز میشه. حساب کتاب نداره.
    بیشتر وقت ها اخر فصله.
    اقا یکی به من بگه چه طوری تاکتیک بچینم؟مثلا وقتی میخواهم تیمم حمله باشه یا دفاعی باشه چه کار کنم؟مثلا کی ها پاس کوتاه یا بلند بچینم؟؟؟
    توی چه کشور هایی خوبه که کمپ بزنم برای بازیکن جوان؟؟
    به نظر شما واگذار کردن تاکتیک به دستیار مربی خوبه؟

6. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من میخوام باشگاه رو بخرم ولی گزینش فعال نیست چکار کنم؟ نه گزینه خرید باشگاه فعاله نه گزینه تمدید قرارداد

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تغییرات تاکتیکی حین مسابقه در حالت 3D اثری دارند؟
    آیا تیم ها با انجام چند بازی با یک فرمیشین مچ میشن؟و آیا تغییر فرمیشن به فرمیشینی که تا به حال تیم از اون استفاده نکرده بر روند کار تاکتیکی تیم تاثیری داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرد جهان و در درون خود

پيش فرض

بچه ها سلام
    یه چندتا مورد دیگه
    هنوز هوش مصنوعی بازی یه مقدار ایرادات جزئی داره
    ولی به اندازه نسخه های قبلی آزار دهنده نیست
    چون من تا قبل این نسخه تکست مود بازی میکردم چون اصلا تری دی قابل تحمل نبود
    ولی تو این نسخه بهتر شده
    اما ایرادات
    یه چند بار بازیکن حریف از کناره ی زمین میتونست حرکت کنه و هیچ دفاعی هم جلوش نبود اما برگشت و پاس رو به عقب داد
    دربازبان تیمها یکم زود میان جلو و سریع میخوابن رو زمین
    دیگه اینکه
    موقع ضربه ایستگاهی بازیکنی که مثلا راست پا هست جوری پشت توپ وای میسته که انگار با پای چپ شوت بزنه حتی تا پیش توپ هم ژست چپ پا میگیره ولی یهو با پا راست میزنه !
    اما تغییرات مثبت
    حرکات داور وسط موقع آوانتاژ خیلی باحاله
    و حتی خطای هند هم بهش اضافه شده
    تا حالا واسه من تو بازی ها 5 6 بار اتفاق افتاد که داور خطای هند اعلام کرد که تو صحنه آهستش هم کاملا مشخص بود
    یا یه بار واسه من وسط بازی دعوا شد
    اول بازیکن حریف یه تکل زد وحشیانه بلافاصله بازیکن من هم یه تکل خشن زد وسط کمر بازیکن D:
    بعد یهو داور سوت زد همه پریدن رو هم که بزنن همدیگرو داور اومد جدا کرد و هر دورو با قرمز اخراج کرد
    دیگه اینکه تو نسخه قبلی خیلی واسم پیش اومده بود که دروازبان یهو توپ از لای پاش بیخودی رد میشد و بعد سریع بر میگشت و شیرجه میرفت واسه گرفتن توپ
    حتی رو پاسهای رو به عقب هم چند باری من اینجوری گل دیدم که کاملا تو این نسخه برطرف شده
    شوتهای در حین بازی از فواصل دور خیلی بهتر شده
    تغییرات تاکتیکی خود آدم در حین بازی رو واقعا با چشم میشه دید و کاملا ملموس شده
    دیگه بعضی از بازیکنها از دور موهاشون ناپدید نمیشه که نصفه کچل به نظر بیان و کاملا درست شده
    یه نکته دیگه این بود که
    من تا نیم فصل موقع تاکتیک چینی کل بازیکنهای حریف رو همرو مارک میکردم وایه من تو من
    و فقط دو تا دفاع حریف خالی میومندن
    که موقع بازی واقعا مسخره شده بود
    یعنی تیم حریف از وسط زمین جلو تر نمیتونست بیاد و فقط اون دوتا بازیکن هی پاس کاری میکردن ...
    آخر بازی آمار پاس 200 به 20 بود !!!
    همینطور درصد مالکیت بازی
    منتها بعدا فهمیدم باید چه کار کنم
    فقط مهاجمین و هافبک تهاجمی حریف رو مارک میکنم اونوقت تیم حریف سریع میاد جلو و بازیکنانم خودشون پخش میشن و میرم تو پای بازیکنهای مختلف و مالکیت توپ میفته واسه من اینجوری خیلی بهتر و واقعی تر شد
    فعلا همینا بود
    قربون همگی
    Last edited by sisa; 10-11-2010 at 11:09.

10. 3 کاربر از sisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

به نظر شما واگذار کردن تاکتیک به دستیار مربی خوبه؟
    به نظرم بهترین جا برای کمپ چه اول فصل و چه وسط فصل انتالیای ترکیست.هم از نظر هزینه به صرفه هست و هم امکانات خوبی داره..من اکثر اوقات اونجام مگر اینکه مورد خاصی از کمپها مورد نظرم باشه که جاهای دیگه هم کمپ میزنم...(ولی سعی کنین طرف اسیا نرین که هم هزینش بالاست و هم اونجوریا هم به درد نمیخوره.این نظر شخصیمه)

واگذار کردن تاکتیک اصلی به دستیار خوبه ولی خودت سعی کن اون نقطه نظراتتو روی نظر دستیارت پیاده کنی.مثلا اگه بخوای فقط به نظر دستیارت گوش بدی ممکنه تیمت فقط 11تا بازیکن فیکس داشته باشه و به بقیه بازی انچنانی نرسه.مثلا من خودم یه بازیکن داشتم اسمش اسمیت بود (از بچه های جک جوون و 20روزگار)این یه روز در طی تمیرینا 2 هفته مصدوم شد و با کمک تیم پزشکی اینو 1 هفته ای به وضعیت بازی رسوندیم ولی امادگیش به طرز فجیحی پایین امده بود ولی در عین ناباوری دستیارم اونو فیکس کرد در حالی که یه بازیکن خوب دیگه روی نیمکت با امادگی بالا بود

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

به نظرم بهترین جا برای کمپ چه اول فصل و چه وسط فصل انتالیای ترکیست.هم از نظر هزینه به صرفه هست و هم امکانات خوبی داره..من اکثر اوقات اونجام مگر اینکه مورد خاصی از کمپها مورد نظرم باشه که جاهای دیگه هم کمپ میزنم...(ولی سعی کنین طرف اسیا نرین که هم هزینش بالاست و هم اونجوریا هم به درد نمیخوره.این نظر شخصیمه)

واگذار کردن تاکتیک اصلی به دستیار خوبه ولی خودت سعی کن اون نقطه نظراتتو روی نظر دستیارت پیاده کنی.مثلا اگه بخوای فقط به نظر دستیارت گوش بدی ممکنه تیمت فقط 11تا بازیکن فیکس داشته باشه و به بقیه بازی انچنانی نرسه.مثلا من خودم یه بازیکن داشتم اسمش اسمیت بود (از بچه های جک جوون و 20روزگار)این یه روز در طی تمیرینا 2 هفته مصدوم شد و با کمک تیم پزشکی اینو 1 هفته ای به وضعیت بازی رسوندیم ولی امادگیش به طرز فجیحی پایین امده بود ولی در عین ناباوری دستیارم اونو فیکس کرد در حالی که یه بازیکن خوب دیگه روی نیمکت با امادگی بالا بود
    من منظورم کمپ برای چند سال هست در بخش youth camp میتونی کمپ بزنی و بازیکن جوان را استعداد یابی کنی.
    حالا باز هم سوالم را میپرسم.

اقا یکی به من بگه چه طوری تاکتیک بچینم؟مثلا وقتی میخواهم تیمم حمله باشه یا دفاعی باشه چه کار کنم؟مثلا کی ها پاس کوتاه یا بلند بچینم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من منظورم کمپ برای چند سال هست در بخش youth camp میتونی کمپ بزنی و بازیکن جوان را استعداد یابی کنی.
    حالا باز هم سوالم را میپرسم.

اهان ببخشید.من اشتباه فهمیدم.کشورهای صاحب سبک که امتحانشونو پس دادن گزینه های خوبی میتونه باشه ولی به نظرم هیچ قاعده ای نداره (تا اونجایی که من دیدم)
    من خودم از اونجایی که علاقه خاصی به اسکاتلند دارم اونجا یه کمپ دارم+ترکیه که خیلی خیلی بازیکنای خوبی به من معرفی کرده.

14. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •