تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 23 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 222

نام تاپيک: آپگرید LED سری 6 سامسونگ

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان من تلوزیون ua46f6450amshd خریدم میخواستم ببینم نیاز به آپدیت کردنش هست اگه آره سایتشو معرفی کنید ساخت مالزی هست.ممنونم
    خیر ؛ اگه مشکلی ندارید آپدیت نکنید ؛ اگه میخواید آپدیت کنید بهتره با خود TV به شکل آنلاین آپدیت کنید .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من تلوزیون ua46f6450amshd خریدم میخواستم ببینم نیاز به آپدیت کردنش هست اگه آره سایتشو معرفی کنید ساخت مالزی هست.ممنونم
    دوست عزیز
    از سایت امارات دانلود کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید یعنی از حالت زیپ خارج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام مجدد.ممنون از راهنماییتون.مشکل خاصی نداره گفتم شاید نیاز باشه به روزش کنم.سایتی هم که معرفی کردید رفتم اما مدل تلوزیون من UA46f4450am هست تو گفتگوهای دوستان متوجه شدم که نام اصلیش 6400 هست اما سایتی که معرفی کردید رفتم مدلش ua46f4400ar نوشته هم اسم یا واسه من نیت نصب نکنم مشکلی پیش بیاد یا خوندم میکروفن یکی از کار افتاد واسه منم اونطور نشه راستی واسه من کاملا زبان فارسی هست و گیرنده دیجیتال داره.
    یه سوال دیگه حس میکنم تصویرش زیاد دلچسب نیست البته فقط شبکه های دیجیتال نگاه میکنم و بس میشه راهنماییم کنید چطور به اون تصویر خوب واسه دیدن شبکه دیجیتال برسم.
    وهمچنین این مدل تلوزیون کلا چطوره؟
    ممنون میشم جواب سوالامو بدید و ببخشید که زیاد پرسیدم.
    یا عــــلی

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام مجدد.ممنون از راهنماییتون.مشکل خاصی نداره گفتم شاید نیاز باشه به روزش کنم.سایتی هم که معرفی کردید رفتم اما مدل تلوزیون من UA46f4450am هست تو گفتگوهای دوستان متوجه شدم که نام اصلیش 6400 هست اما سایتی که معرفی کردید رفتم مدلش ua46f4400ar نوشته هم اسم یا واسه من نیت نصب نکنم مشکلی پیش بیاد یا خوندم میکروفن یکی از کار افتاد واسه منم اونطور نشه راستی واسه من کاملا زبان فارسی هست و گیرنده دیجیتال داره.
    یه سوال دیگه حس میکنم تصویرش زیاد دلچسب نیست البته فقط شبکه های دیجیتال نگاه میکنم و بس میشه راهنماییم کنید چطور به اون تصویر خوب واسه دیدن شبکه دیجیتال برسم.
    وهمچنین این مدل تلوزیون کلا چطوره؟
    ممنون میشم جواب سوالامو بدید و ببخشید که زیاد پرسیدم.
    یا عــــلی
    دوست عزیز
    شما در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه قبل مدل تلویزیونتان را
    ua46f6450amshd ذکر کردید و ما هم سایت مورد نظر مدل اصلی تلویزیونتان را گذاشتیم ولی حالا در پست بالا مدل تلویزیونتان را UA46f4450am ذکر می کنید لطفا اول تکلیف خودتان را با خود تان معلوم کنید.
    و در ضمن کیفیت کانالهای دیجیتال ایران همان هست که ملاحظه می کنید و ربطی به کیفیت تصویر تلویزیون شما ندارد کیفیت تصویر تلویزیونتان را با فیلم های بلو ری و یا فیلم های در این حد تست کنید.
    Last edited by matinpour; 03-04-2014 at 17:21.

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بله دوست من model :au46f6450am model code:au46f6450amshd type no :ua46f6450 حالا به سوال بالای من جواب بدید ممنون.کدومش ملاکه model یا model code یا type no؟

داره خودمونی میشه makan.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان مدل 46f6450 اصلا گزینه آپدیت از طریق USB نداره،چکار باید بکنم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بله دوست من model :au46f6450am model code:au46f6450amshd type no :ua46f6450 حالا به سوال بالای من جواب بدید ممنون.کدومش ملاکه model یا model code یا type no؟
    دوست عزیز
    ملاک فقط ua46f6450 بدون پسوند است و اصلا آن پسوند ها کار برد خواصی ندارند و فقط مثل شناسنامه عمل می کنند برای بهتر فهمیدن به این تایپیک بروید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان مدل 46f6450 اصلا گزینه آپدیت از طریق USB نداره،چکار باید بکنم؟
    دوست عزیز
    باید فلش را در موقع خاموش بودن تلویزیون به آن وصل کنید وسپس تلویزیون را روشن و حدود 5 دقیقه صبر کنید و سپس از قسمت منو پشتیبانی و بروز رسانی وارد شوید
    نکته اینترنت تان حتما باید قطع یا خاموش باشد تا آیتم usb فعال شود

11. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

ببخشید کنترل ساده واسه مدل تی ویم ua46f6450 چیست واسه تنظیمات مخفی و چطور ازین تنظیمات بفهمم پنل واسه خودشه کلا اطلاعاتی در این زمینه بهم بدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    تلویزیون بنده مدل(مدلی که در پشت دستگاه ذکر شده)UA46FF6850AMSHD با گارانتی سام سرویس هستش و بنده کنترل معمولی ندارم تا با رفتن به منوی مخفی مدل اصلی رو ببینم ولی مشخصاتش با مدل F6800 یکی هست و مشکلی که داره اینه که بعضی وقتا خود به خود اپلیکیشن های اسمارت هاب پاک میشن و مجبورم دوباره دانلود کنم کلا اعصابمو بهم ریخته ریست کردم اسمارت هاب رو حل نشد مشکلش
    الان هم میرم از tv آپدیت کنم میزنه ورژن 1117 اومده که با لینک زیر همخونی داره ظاهرا
    سوال اصلی اینجاست که آیا دوستان صلاح میدونن اینو آپدیت کنم یا نه؟یوقت پورتی چیزی از کار نیفته بعد از آپدیت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •