تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 15 از 386 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

پروفشنال mazdakaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

پارس:

کارايي
    • مدل موتور : XU7JP/L3
    • حد اکثر سرعت : 186 KM/HR
    • حجم موتور : 1761cc
    • سيستم سوخت رساني : انژکتوري
    • حداکثر توان موتور : 100 HP در6000 دور بر دقيقه
    • حداکثر گشتاور: 15.3 Kgm در 3500 دور در دقيقه
    • شتاب از صفر تا 100 کيلومتر در ساعت : 11.8 ثانيه
    ظرفيت
    • ظرفيت مخزن سوخت: 70 ليتر
    وزن (kg)
    • وزن خودرو : 1190
    • وزن روي اکسل جلو : 700
    • وزن روي اکسل عقب : 440
    • حداکثر وزن مجاز خودرو : 1600
    • حداکثر وزن مجاز خودرو با تريلر : 2750
    سيستم الکتريکي
    • باطري : Ah 55
    • دينام : A 80
    • دينام : Kw 1.1
    سيستم فرمان
    • قطر دايره دوران : 11 متر
    • جعبه فرمان : هيدروليک - شانه اي
    تعليق
    • جلو: مستقل از نوع مک فرسون
    • عقب : مستقل از نوع فنر پيچشي
    سيستم ترمز
    • ترمز جلو : ديسکي با پره هاي خنک کننده
    • ترمز عقب : ديسکي
    لاستيکهااندازه لاستيکها : 65/185 R14
    تندر 90:

مشخصات (مدل)STDSTD A/CDLXDLX CPDLX CSPSLXSLX LPموتورنوع موتور K4Mحجم موتور 1598CCتعداد سيلندر 4نسبت تراكم 10:01حداكثر توان موتور 105hp at 5750 rpmحداكثر گشتاور148Nm at 3750 rpmسيستم انژكتوري چند نقطه ای ترتیبینوع سوخت بنزينتعداد سوپاپ 16استاندارد حد آلايندگي Euro IIسيستم سوخت انژكتوريكارايي حداكثر سرعت 183kphشتاب صفرتا 100كيلومتر10.2 ثانيهمصرف سوخت ( لیتر) در 100 کيلومترميانگين مصرف خارج شهر 7.1 ميانگين مصرف داخل شهر9.7سيستم انتقال قدرت گيربكس (جعبه دنده )پنج سرعته دستي كلاچ تك ديسكي مكانيكيديفرانسيل جلوسيستم تعليق سيستم تعليق جلو مك فرسون با ميله پيچشيسيستم تعليق عقب با ميله پيچشيظرفيت ها باك بنزين لیتر50حجم فضاي صندوق عقب لیتر 510روغن موتور (با ----- ) 4500ccروغن گيربكس و ديفرانسيل2980ccظرفيت آب سيستم خنك كننده خودرو 4800-4500 (CC)روغن هيدروليك فرمان 1000-800 (CC)فرمان نوع فرمان دستيشانه ای هيدروليكينوع دنده دستيتعداد دور چرخش قفل به قفل فرمان 4.5 3.2ترمزها نوع ترمز*******سيستم ترمز نوع ترمز جلو ديسكينوع ترمز عقب كاسه اينوع ترمز ضد قفل ندارد Bosch 8.0 ABSتجهيزات الكترونيكي نوع وتوان باتري 70Ahوزن وزن تقريبي خودرو
    بدون سرنشين با مخزن سوخت پر
    و بدون تجهيزات اضافي 1100Kgحداكثر وزن قابل حمل توسط خودرو 425Kgحداكثروزن مجاز با سرنشين 2300Kgحداكثر بار بر محور عقب 395Kgحداكثر بار بر محور جلو 585Kgتجهیزات كاتاليست اگزوز * * * * ***سنسور اكسيژن* ******

2. 6 کاربر از mazdakaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من فقط نظرمو گفتم و الانم پاکش میکنم تا دیگه نبینیدش.
    خوب اصلا من چی کار دارم خواستم راهنمایی کرده باشم.دیگه محال ممکنه تو هیچ تاپیکی از تندر تعریف کنم.اگه اطلاعاتی ازش خواستید من در خدمتم ولاغیر. دیگه از من تعریف تندر نخواهید دید. هر دفعه که که تعریف میکنیم یه چیز میشنویم.
    هر کی خودروشو خرید اگه تندر بود در مورد اطلاعاتی که میخواد من در خدمتم.
    Last edited by لوگان; 02-08-2008 at 15:43.

پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اینم از شانس ما تا من یه تاپیک می زنم چند نفر روانه بیمارستان می شن
    من خودم می دونستم الان چنین حرف های زده میشه و نام تاپیک نوشتم شباهت ها و تفاوت ها من کی گفتم لوگان بهتره یا پرشیا
    از همتون ممنون بخصوص mazdakaa که واقا دستش درد نکه قشنگ منظور رو رسنود

با تشکر
    محمد
    Last edited by Andaron; 02-08-2008 at 21:17.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام...
    دوستان عزیز و گرامی، چرا به جای پرداختن به اصل موضوع بیشتر حاشیه میرید؟ هر ماشینی در هر مقامی هم باشه نباید چنین القابی در موردش استفاده بشه. احترام به نظر دیگران کجا رفته؟ مگر دوستی که این تاپیک رو ایجاد کرده جدا از شماست؟ پس چه بهتر که مودب تر با همدیگه برخورد کنیم.
    در مورد مقایسه پرشیا و لوگان ، ضمن احترام به نظر همه دوستان به نظر من لوگان بهتر. به شخصه ظاهر لوگان رو هم می پسندم ولی در مقایسه با پرشیا ، پرشیا بهتر هست ضمن اینکه ظاهر یه امر کاملا سلیقه ای هست کما اینکه عکس پیوست شده رو ببینید.
    در مورد امکانات و عملکرد هم به نظر من لوگان از پرشیا سر تر هست . این رو بر اساس مطالعه های مختلف عرض می کنم. لوگان خودرویی جدیدتر با امکانات خیلی خوب هست که بر سر پروژه اون(همونطور که دوستان در جریان هستن) کارشکنی های بسیاری صورت گرفت حتی از درون کشور.
    ممنونم.

6. 2 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام...
    دوستان عزیز و گرامی، چرا به جای پرداختن به اصل موضوع بیشتر حاشیه میرید؟ هر ماشینی در هر مقامی هم باشه نباید چنین القابی در موردش استفاده بشه. احترام به نظر دیگران کجا رفته؟ مگر دوستی که این تاپیک رو ایجاد کرده جدا از شماست؟ پس چه بهتر که مودب تر با همدیگه برخورد کنیم.
    در مورد مقایسه پرشیا و لوگان ، ضمن احترام به نظر همه دوستان به نظر من لوگان بهتر. به شخصه ظاهر لوگان رو هم می پسندم ولی در مقایسه با پرشیا ، پرشیا بهتر هست ضمن اینکه ظاهر یه امر کاملا سلیقه ای هست کما اینکه عکس پیوست شده رو ببینید.
    در مورد امکانات و عملکرد هم به نظر من لوگان از پرشیا سر تر هست . این رو بر اساس مطالعه های مختلف عرض می کنم. لوگان خودرویی جدیدتر با امکانات خیلی خوب هست که بر سر پروژه اون(همونطور که دوستان در جریان هستن) کارشکنی های بسیاری صورت گرفت حتی از درون کشور.
    ممنونم.
    من هم کاملا نظر ایشون رو دارم . پرشیا تنها ظاهر بهتری داره همین .

8. این کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

متاسفانه بعضی از دوستان فکر میکنن ماشین فقط قدرت موتور و شتاب هست این دو تا ماشین هر کدوم معایب و محاسنی دارن ولی باید بدونید لوگان درسته امکانات خوبی داره حتی شاید بهتر از پرسیا ولی اینو هیچ وقت فراموش نکنید این ماشین جزو ارزونترین ماشینهای اروپا هست و ماشین چیپ و ارزونی هست حتی طراحی چیپی و ارزونی هم داره که نمیشه اصلا با طراحی ماشینهای روز اروپایی و حتی قدیمی تر مقایسش کنید البته این ایراد نیست چون اصلا هدف ساخت ماشین ارزون بوده اینکه در بازار ما انقدر قیمتش زیاده بدون شک به خاطر بی ثباتی کشور ماست ولی قرار بوده 7-8 میلیون باشه 7-8 میلیون یعنی قطعات ارزون قیمت مگه چطور میشه یه ماشین ارزون میشه یه ماشین گرون فقط هزینه های امکانات که نیست هزینه موارد اولیه نوع ساخت و... خیلی چیزها هست مثلا وقتی میشینید داخل لوگان اولین چیزی که نظر تون رو جلب میکنه مشخصا مواد بکار رفته در داخل ماشینه مثلا پلاستیک های بکار رفته که کاملا نشون میده از ارزون قیمت ترین مواد موجود استفاده شده بعد صندلی های نچندان جالبش هست که کمترین قوس ممکنه رو داره که یکی از دوستان جالب بود اصطلاح نیمکت رو براش به کار میبرد , بعد از روشن کردن ماشین متوجه میشید صدایه موتور در دورهای بالاتر مخصوصا به داخل اتاق نفوذ زیادی داره که این دقیقا خصیصه یه ماشین ارزون قیمت هست معمولا در ماشینهای ارزون قیمت چون میخوان هزینه ساخت کم بشه حداکثر امکان استفاده از مواد عایق برای مهار صدای موتور و صدای منتقل شده از جاده به اتاق خیلی کمه سواری ماشین بد نیست ولی احساس میکنید یکمی بلدتر از حالت طبیعی هست که البته این نیاز به عادت کردن داره در نمایه بیرونی درهای بشدت عجیب و بزرگ ماشین بدون شک توجه هرکسی رو جلب میکنه و خیلی موارد دیگه پرشیا معمولی موتور ضعیفتری داره 1800 موتورش و 8 سوپاپ که همون موتور بکار رفته در سمند و 405 هست از نکات ضعف دیگش یادمه ترمزهای خوبی نداشت شاید الان بهتر شده باشه (چون ما خودمون 2-3 پیش پرشیا داشتیم) ولی سواری خوبی داره تو سرعتها معمولا سرعت رو خوب مهار میکنه و همیشه فکر مکنید در سرعت کمتری نسبت به سرعت اصلی در حال حرکت هستین فضایه مناسبی برای سرنشین ها داره بهتر از لوگان بدون شک (البته لوگان هم صندوق عقب جادار و خوبی داره ولی فضایه داخلیش کمتره) و خیلی خیلی موارد ریز درشت دیگه که اگر بخوام بنویسم در حد یه مقاله میشه ولی به صورت کلی چون میدونم سواری پرشیا بهتره و حداقل احساسی ارزونی نمیکنی وقتی میشینی داخل پرشیا و البته ظاهر خیلی بهتری داره (مخصوصا رنگ سفیدش) من خودم پرشیا رو انتخاب میکنم که میشه با کمی تغییرات جزئی مثل بهبود ترمزها ماشین خیلی خوب و خانوادگی داشت .
    Last edited by milky way; 03-08-2008 at 00:29.

10. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

لفراموش نکنيد قرار بود لوگان جانشين پيکان بشه بشه يعني دور بر 5 الي 6 ميليون -پس اين ماشين از نظر قيمت ماشيني الکي گرونه
    در عوض پرشيا اگر بخواهيم از ديد استاندارد مصرف سوخت بهش نگاه کنميم ماشين خارج از رده حساب ميشه

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هرچندمقایسه این دوخودروصحیح نیست اما من خودم اگرقرارباشه ازبین این دوخودرویکی راانتخاب کنم برای خریدمسلما لوگان راترجیح میدم .اما اگرشما یک مدیرباشید برای پرستیژکارتون هم که شده بایدازبین این دوتاخودروپرشیاراانتخاب کنید. به نظرم مقایسه این دوتابه نحوه کاربردشون هم بستگی داره .

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینم یه نظر از یکی از افراد در سایت پی هالس.
    هفته پیش e1+cp صفر گرفتم 12600 نقره ای واقعا این ماشین عالیه خارج از تصورم بود
    glx , pershia , ... رو راحت تو جاده شمال پشت سر گذاشتم به نظرم این ماشین به قیمت واقعیش تو ایران هنوز نرسیده e1+cp کمه کم 15 تومان میارزه من نمیدونم پرشیا با اون موتوره فسیل 8 سوپاپ دهه 80 رو چطوری دلشون میاد 18500 میدن به ملت .
    با یه پرشیا کورس گذاشتم در همه حالات به قول معروف سوسک شد بعد تو پمپ بنزین همو دیدیم بعد از 15 مین صحبت کردن نتیجه گرفت یه لوگان صفر بگیره بقیه پولش هم اسپرتش کنه

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ضمن احترام به نظر دوستان در ابتدا دو تا لینک از ویکی پدیا میدم که خوندنش خالی از لطف نیست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در کل همونطور هم که دوستان اشاره کردن و می دونید لوگان به منظور ارائه ارزان در کشورهای اینچنینی اینگونه طراحی شده. استفاده از قطعات ارزان و شاید سطح پائین ولی هر چی که باشه از تکنولوژی های به مراتب بهتر و به روز تر از پارس استفاده می کنه.
    تا کی باید از قدیمی ترین خودروهای اروپایی استفاده کنیم و مشتری اونها باشیم؟! ببینید از پراید جدید یا 405 جدید چگونه استقبال میشه ، خب وقتی اینگونه هست مسلما شرکت های مختلف هم با تغییر در همون خودروها و فرضا عوض کردن چراغ جلو (!!) دوباره همون خودرو رو به ملت می فروشند . فراموش نکنید که لوگان ساخت شرکت رنو ، یکی از مطمئن ترین شرکت های سازننده خودرو هست و همچنین لوگان یکی از پر فروشترین خودروهای اروپا بوده(فکر می کنم سال 2005 ، مطمئن نیستم) البته اینم باید ذکر کرد که خودرو لوگان در اروپا کجا و اینجا کجا !
    بنده خودرویی جدیدتر و به روز تر رو با خودرویی قدیمی و به قول دوستان هرچند گران ترجیح میدم.
    اگه می بینید در تحویل خودروی لوگان این همه تاخیر هست به نظر من دلیلش عدم رغبت مسئولین به تولید این خودرو هست چرا که این خودرو می تونه رقیبی برای خودروهای از رد خارج اروپایی مانند 405 و پارس باشه و صد البته مسئولین دوست ندارن بازار کارشون اینگونه خراب بشه ! کما بیش شاید حرکت های مختلف شرکت ها بودین کما اینکه اطلاعیه دادن که بیاین بجای لوگان یه محصول دیگه انتخاب کنید و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •