تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 62 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 616

نام تاپيک: Portal 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از دیروز عصر که بازی رو گرفتم خیلی زیاد نرفتم ولی سریع به چپتر 5 رسیدم
    نمی خوام بگم حرفه ایم ولی احساس می کنم این که سه بار شماره قبلی رو رفتم تاثیر داشته که اینقدر راحت معماها رو حل می کنم
    بعد جالبه من فکر می کردم بازی 5 تا چپتر داره به خاطر همین تعجب کردم گفتم اینم که اندازه شماره قبلی طول می کشه! ولی بعدش رفتم نگاه کردم دیدم 9 تا چپتره و خیلی هم خوشحال شدم
    تا اینجا که تقریبا نصف بازی رو رفتم بازی فوق العاده بوده. اصلا احساس نمیشه معماها تکرارین و تک تک معماها برای من خاطره انگیز بودن چون فوق العاده زیرکانه طراحی شدن و واقعا به قول شایان باید به هوش سازنده ها صد هزار آفرین گفت! دیالوگ ها هم خیلی عالین و پیشرفت داشتن. گرافیک هم پیشرفت خیلی خوبی داشته و به نظرم در حد 9 هست که حتی سایت ign به گرافیک پی سی 9.5 داده! صدا و موزیک هم راضی کننده بودن و یه سری جاها واقعا حرفه ای کار شدن که جالبه ign به این قسمت 10 داده!
    در کل پیشرفت در بازی رو آدم به طور واضح می بینه و اصولا هدف Valve همیشه همینه که قدمی رو به جلو داشته باشه....
    تا اینجا امتیاز بخوام بدم بین 9 تا 9.5 میدم که نصف اصلی دیگه بازی که مونده رو برم همین طور co- op فکر کنم امتیاز فوق العاده بهش بدم
    شک نکنید حداقل توی پی سی جزو 3 بازی برتر امساله این چیزی که میگم رو داشته باشید آخر سال شما رو می بینیم ....

+

این قسمت Extras رو هم ببینید چیزای جالبی پیدا می کنید
    مثلا توی یه ویدئو نشون داده که کفش ها چه جورین که از 100 متری می افتیم هیچی نمیشه

با اینکه نمیشه با این بازی در افتاد و منم نمیفتم... اما مطمئنا بازی از لحاظ فنی این نمرات رو گرفته...
    بحث من بیشتر رو شخصیت پردازی و محیط متنوع هست تا گیم پلی!
    ببینید من مطمئنم که بیشتر سایت ها به خاطره اون معماهایه شاهکار نمره دادند. خوب ! اما محیط ها یک جوری بودن... اصلا برام خیلی سری تکرار شدند!! دقت کنین! از این آسانسور به اون آسانسور تست... این یک سورپرایز ... اون نمیدونم چیه و ... تا جایی که به Cave رسیدیم واقعا خسته شدم از محیط!!اما جایه Cave هم باز محیط ها تکراری... اما این تیکه آخر که دیگه میخواستم بازی سریع تموم شه داشتم بالا میاوردم وقتی برگشتیم دوباره!! البته خوب اون آخر صحنه هایه هیجانی هم بود...
    شخصیت پردازی بسیار خوب بود. مخصوصا Wealthy که خیلی باحال بود. اما یک احساسی بهت دست میداد! این اواخر بازی اصلا حس نمیکردی که جدیه! کلا فان بود مثلا میگفت میخوام بکشمت اصلا میخندیدم من
    یا Glados !! خیلی بی احساس صحبت میکرد! با این بی احساسیش شخصیت خیلی خوبی داشت! اصلا انگار خاصیتش همین بی احساسیش بود ولی خوب صداش رو اعصاب بود!
    Cave هم که کلا نمیشه زیاد جزوه شخصیت ها حساب کرد چون کلا 2 ساعت هم باهاش رابطه نداشتیم...
    حالا مثلا اینا رو بخوایم با سایبریا مقایسه کنیم!!!!!!! ( باز نگین سبک ها فرق داشته و دو نسخه بود و ... چون ربطی نداره ).
    زمین تا آسمون فرق دارن. شخصیت هایه مرموز!! جذاب! واقعا من مثلا به شخصیت اسکار جذب شدم . طوریکه واقعا دوسش داشتم! یعنی واقعا واقعا دارم میگم که شخصیتی مثله اون ندیده بودم ( البته خوب طبیعتا سنمم اون زمان کم بود و بیشتر تاثیر گذاشت ) وقتی مرد واقعا از تهه دل گریه کردم! تا چند ساعت اشک تو چشمام بود. به این میگن شخصیت پردازیه ناب! نمیگم Portal 2 بد بود شخصیت هاش اما واقعا نمیرسه به همچین شخصیت هایی.
    از نظره من محیط های بازی بعده یک مدت تکراری شد... حالا هرکی موافقه دستا بالا ( البته میدونم هیچ کی موافق نیست الان وحید میریزه سرم نه این FPS فکری و ... )

آخه شایان اصلا برام قابل درک نیست که یه شوتر و ادونچر به هم ربط داشته باشن!
    توی سایبریا یه محیط کاملا گسترده با کارکتر های مختلف وجود داره که ما وظیفه داریم با گشتن در دنیای اون معماهای مختلف رو حل کنیم که بیشتر اونا نیاز به وسایلی که دارن که در جاهای مختلف بر می داریم
    ولی حالا پرتال رو در نظر بگیریم. در هر قسمت یه معماییی وجود داره که باید کلیدش رو پیدا کرد که بیشتر اونا با پرتال آبی و نارنجی قابل حله یعنی پرتال هایی که شلیک می کنیم که اسم بازی هم روشه شوتر!

در مورد شخصیت ها هم توقع داری یه بازی در یه محیط نسبتا کوچیک که شخصیت اصلی هم اصلا حرف نمی زنه شخصیت ها چه طوری باشن؟! انصافا در این فضا و شکل شمایل شرکتی دیگه هست بتونه همچین بازی با اینجور شخصیت پردازی خلق کنه؟
    سایبریا هم برای من خیلی به یاد ماندنی بود و چند بار هر دو شماره اونو تموم کردم ولی به نظرم باید هر بازیو نسبت به سبک و فضای خودش در نظر گرفت. این که سایبریا فلان شخصیتش خیلی به یاد ماندنی بود که دلیل نمیشه. پس منم بگم موریگان تو da از GLaDOS بهتره؟!
    فکر کنم بیشتر منظورت اینه که شخصیت های پرتال زیاد فان نیستن و یعنی باید یه چیزی مثل آواتارت توی بازی قرار می دادن تا قشنگ وری فان میشد
    من خوشم میاد که تو ادونچر باز و نقش آفرینی باز و اینا هستی ولی کلا گیر سه پیچ دادی به این Valve ولم نمی کنی
    جدا آخه یه سری چیزا خیلی به هم ربط ندارن. الان مثلا توی بازی های نقش آفرینی و ماجرایی دیالوگ های زیادی رد و بدل میشه ولی مثل توی شوتر ها همچین چیزی وجود نداره و مرسوم نیست که اینطوری باشه و به خاطر همین معمولا شخصیت هایی که باهاشون بیشتر صحبت می کنیم و اونا رو بیشتر می شناسیم به یاد ماندنی تر میشن
    من هنوز بازیو تموم نکردم ولی بعید می دونم بعد از تموم کردن اون هیچ سکانس به یاد ماندنی توی ذهنم نمونه!
    Last edited by vahidgame; 28-04-2011 at 16:17.

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خوبه دیگه به محیط هایه تکراری گیر ندادی یعنی قبول کردی
    آره فهمیدم قضیه چیه. در مورده سبک بازی که حق با تویه من حرفی هم نمیزنم.
    اما خوب بحث شخصیت پردازی رو که به وسط بکشیم نمیتونیم واقعا بگیم بازی شاهکاره! واقعا نمی تونیم بگیم. میتونیم؟
    البته بازی در نوعه خودش عالیه و منم حرفی توش اصلا ندارم و اینی که دارم میگم هم نکاتی هست که احساس کردم بد هست. نکات خوب اینقدر زیاده ! منم راحت میتونم بیام خوبی هایه بازی رو بگم 500 نفرم ازم تشکر کنن! نمی تونم؟
    ولی خوب... نچسبید بازی!! یعنی امتیازه ارزشی بازی حتی طوریکه IGN هم گفته پایینه! خداییش هم پایینه.مثلا من اصلا دلم نمیخواد که 2باره بازی رو برم و دلیلی هم نمیبینم که برم. چون چیزه دیگه ای نداره! اتفاقا وقتی به فکره دوباره رفتنش میفتم اعصابم از اون محیط ها خورد میشه. به نظره من که در مورده محیط ها کم کاری شده... با اینکه بازی Sci-Fi هست اما خوب ME هم هست اما محیط ها رو ببین! همش تاریک و یک جایه بسته و این اتاق و اون اتاق یک صحنه ی زیبا تو بازی هم نیست... از اینش خیلی خیلی بدم اومد. شخصیت پردازی هم اگه با Syberia نسنجیم با 4 تا بازیه شوتر میشه سنجید. مثله همین Halo ! البته یکم سنگینه
    البته من که دیگه بحث نمی کنم چون بازی یک سبک کاملا جداییه و رقیب هم نداره تو سبکه خودش که بشه مقایسه کرد.
    ولی من مطمئنم وحید... تو عاشق و دلباخته ی Valve هم نباشی صحنه ای از این بازی نخواهد بود که تا آخر عمر در کنارت بمونه... جوه بازی اینقدر تو دل برو نیست و بیشتر آدم رو از خودش دور میکنه... این تنها مشکل واقعیه بازی تو سبکه خودش هست!

4. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خوبه دیگه به محیط هایه تکراری گیر ندادی یعنی قبول کردی
    آره فهمیدم قضیه چیه. در مورده سبک بازی که حق با تویه من حرفی هم نمیزنم.
    اما خوب بحث شخصیت پردازی رو که به وسط بکشیم نمیتونیم واقعا بگیم بازی شاهکاره! واقعا نمی تونیم بگیم. میتونیم؟
    البته بازی در نوعه خودش عالیه و منم حرفی توش اصلا ندارم و اینی که دارم میگم هم نکاتی هست که احساس کردم بد هست. نکات خوب اینقدر زیاده ! منم راحت میتونم بیام خوبی هایه بازی رو بگم 500 نفرم ازم تشکر کنن! نمی تونم؟
    ولی خوب... نچسبید بازی!! یعنی امتیازه ارزشی بازی حتی طوریکه IGN هم گفته پایینه! خداییش هم پایینه.مثلا من اصلا دلم نمیخواد که 2باره بازی رو برم و دلیلی هم نمیبینم که برم. چون چیزه دیگه ای نداره! اتفاقا وقتی به فکره دوباره رفتنش میفتم اعصابم از اون محیط ها خورد میشه. به نظره من که در مورده محیط ها کم کاری شده... با اینکه بازی Sci-Fi هست اما خوب ME هم هست اما محیط ها رو ببین! همش تاریک و یک جایه بسته و این اتاق و اون اتاق یک صحنه ی زیبا تو بازی هم نیست... از اینش خیلی خیلی بدم اومد. شخصیت پردازی هم اگه با Syberia نسنجیم با 4 تا بازیه شوتر میشه سنجید. مثله همین Halo ! البته یکم سنگینه
    البته من که دیگه بحث نمی کنم چون بازی یک سبک کاملا جداییه و رقیب هم نداره تو سبکه خودش که بشه مقایسه کرد.
    ولی من مطمئنم وحید... تو عاشق و دلباخته ی Valve هم نباشی صحنه ای از این بازی نخواهد بود که تا آخر عمر در کنارت بمونه... جوه بازی اینقدر تو دل برو نیست و بیشتر آدم رو از خودش دور میکنه... این تنها مشکل واقعیه بازی تو سبکه خودش هست!
    درسته . اما اینا همش فقط نظر شخصی شماست
    .
    جوه بازی اینقدر تو دل برو نیست و بیشتر آدم رو از خودش دور میکنه... این تنها مشکل واقعیه بازی تو سبکه خودش هست
    کاملا بر عکس شماره یکش که حسابی تو دل رفته بود و به جای دور کردن حسابی هم جذبمون کرده بود ( اتفاقا منم با بازی هایی که همش تو محیطه بسته هستن حال نمیکنم !! میشه گفت متنفرم !! اما این معلوم نیست چی داره که اتفاقا لذتش به همون اتاق های تستشه )

محتوای مخفی: :دی 
    وای دوباره چشمم خورد به اواتارت
    Last edited by SA.JJ.AD; 28-04-2011 at 21:05.

6. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

درسته . اما اینا همش فقط نظر شخصی شماست
    .
    کاملا بر عکس شماره یکش که حسابی تو دل رفته بود

محتوای مخفی: :دی 
    وای دوباره چشمم خورد به اواتارت
    از جوه بازی واقعا خوشت میاد!!!!
    آخه اون چیه که خوشت بیاد! اصلا چی داره که خوشت بیاد!

محتوای مخفی: ! 
    خوبه عوض نمیکنم تا حرست درآد.

8. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض نقد مختصری از Portal 2

حدود پنج سال پیش Valve بسته ای ارئه داد که در ان بسته 3 بازی وجود داشت که نسخه اپیزود دوم بازی نیمه جان 2 hilflife 2 در ان قرار داشت این بسه ،بسته نارنجی نام داشت اما بازی های داخل ان رنگ ان را به رنگین کمانی هفت رنگ تبدیل کرده بودن چون واقعا هر یک از بازی های داخل ان یک ایده و خلقی نوین در کنار شوتر اول دنیا نیمه جان قرار گرفته بود valve به نوعی میشه گفت از این روش به خوبی استفاده کرد و توانست در زیر سایه Hlielife دو بازی دیگر را نیز به رخ یا نمایش بکشاند که یکی از انها Portal نام داشت که معیارهای یک شوتر را در زمینه تفکرات و به کار بردن هوش بازیباز به چالش کشید و خودی نشان داد در واقع موفقیت Portal مدیون نیمه جان خواهد بود که شاید اگر این عنوان به تنهایی ارائه میشد به موفقیت این چنین تبدیل نمیشد و حتی قسمت دوم این بازی نیز با این روند عالی رورو نمیشد این روند خوب تا جایی ادمه داشت که شرکت valve تا چند ماه پیش نسخه اول رو رایگان در سایت برای کاربران و بازیبازان این بازی قرار داد تفکرات زیادی ایجاد شد کمپانی مثل Valve کار عجیبی انجام داده شوکه ، و تعجب برانگیزی از اولویت های منتقدان و بازیبازان بود زیرا که کمپانی Valve در این امکان گزینه پول را نادیده گرفته بود و دو بسته ای بسیار زیبا برای این بازی ارائه کرده بود سیل عظیمی از بازیبازان برای دانلود این بازی روانه شد تا جایی که مرزهای میلیونی دانلود رو گذشت ...در روند نسخه رایگان بازی در سکانس پایانی ناگهان بازیبازان نمایی از یک صحنه رو میبینن که پورتال 2 هم در راه خواهد بود یکی از بهترین راه های تبلیغ دیگه برای همه معلوم شده بود که قصد Valve از این کار چی بود و خواست به همه نشان دهد که قسمت دومی از این بازی هم ساخته خواهد شد در واقع هدف اصلی این بود که نسخه اول رو به طور رایگان در اختیار قرار داد که حتی اونهایی که نتوانسته بودن بازی رو دنبال کنن و امتحان کنن به طور رایگان از بازی بهره مند شوند و بدانن که نسخه دومی هم در راه است تا این که چندی پیش نسخه جدید و قسمت دوم این بازی اما این بار نه در یک بسته رنگی بلکه به صورت کاملا پک کاملا در دسترس قرار گرفت همانطور که انتظار میرفت بازی همه اون معیارهای خوب را دارد و دارای رقابت با بازی های روز را دارد که حتی جوایز نفیسی هم دریافت کرده بود

گیم پلی...:
    چیزی جز دو تا حفره از اول تا اخر نخواهید داشت اماکاناتی که در حد تصورات زیاد باشد نخواهید داشت فقط یک اسلحه ای در دست که از دید اول شخص تا عنوان شوتر اول شخص هم برای ان نام گذاری شود خواهید داشت اما این سلاح این بار به جای شلیک گلوله فقط دو گلوله ایجاد میکند ان هم در دو رنگ ابی و قرمز که باعث ایجاد حفره هایی می شود اما این حفره ها یک امکان کاملا خاص رو دارند این که می تواند شخص بازیباز را پورتال کند یعنی پنجره ای از دید شخص به نقطه ای دیگر که فرد خود ان را ایجاد کرده است میبرد خواه برخلاف جاذبه زمین باشد خواه روی سقف برعکس یا عمود منصف باشد اون که واضح هست اینه که کار خودشو انجام میده این اسلحه و این ایجاد کردن ها باعث میشه تا شما راه خود را باز کرده و مرحله هارو یکی یکی طی کنید اما این راه رد کردن ها نیاز به سوزاندن فسفر دارد از نوع سلول های مغزی مشه گفت اگر قسمت اول رو بازی کرده باشید زیاد به مشکل بر نخواهید خرد معماها تا نصف بازی کاملا ساده و بی دردسر هستن یک طیف بی الایش از جابجه کردن و پرت شدن را دارند تا این که در نیمه راه باید اون سلول هارو به کار بندازید ولی انها هم اون تمرکز زیاد را ندارد گیم پلی بازی در میان و بعد راه با امکانات کمکی نیز همراه میشود تا به همراه اسلحه فضایی جالب ایجاد کنند معماها واقعا عالی و در نوع سادگی بسیار پیچیده کار شدند واقعا فکر سازنده برای ساخت همچین مواردی جای تحسین دارد اما دقت نکرده که شاید جذابیت کافی را ندارند شور و شوق حل کردن در بازیباز در حد کافی نیست حتی ان طو رکه بعد از حل کردن معما نگاهی به عقب بندازند ندارند احساس میشه که امری ضروری بود که باید انجام میگرفت و شده و مهم نیست گیم پلی حتی تم معتاد کننده هم ندارد بعد از نیم یا کمتر از یک ساعت نیاز بع خارج شدن از بازی احساس میشه که خب همگی بستگی به روحیات ان لحظه گیمر دارد ممکن است گیمری سلول های مغزش مدتی طولانی هست نسوخته و به کار نگرفته و مدتها در پشت بازی بماند ولی خب باز جذابیت حل کردن معماها بسیار سیر نزولی دارد نکته دیگر این که هیچ گونه بسته سلامتی در بازی نیاز نیست چون در این شوتر شخصیت بازیباز اصلا اسیب نمیبیند مگر د رمواردی که در اب بیوفتد که بدون هیچ گونه حرکتی یهو میبینید که صفحه لود شد و میدونید که بعله ما در اب خفه شدیم یا چند رباط هایی که در میان بازی خطری ایجاد خواهئید کرد که به مرور عادی خواهد شد....پورتال واقعا گیم پلی خوبی دارد و مدیون معماهاش و این حفره های خوبش هستش....

امتیاز...:9

گرافیک...:

موتور گرافیکی Valve برای ان دسته از افرادی که نیمه جان را تجربه کرده باشن کاملا اشناست همه ترتیب قدیمی این بار با بهینه شدن بسیار زیبا تکسترهای خوب بافت ها عالی رنگ پردازی فوق العاده و نور پرداز ی ناشی از نور رباطها...
    ولی اون چیزی رو نداشت که انتظار داشتم هیچ گونه تمایز خاص با اتفاقی که گرافیک رو به رخ بکشه در بازی نیست کلا واو به ایجاد اهن الات و لوله کشی در بازهاش علاقه داره که بیشتر محیطهای بازی و لوکیشن هاش با این تم بود که به مرور تکراری و یک حالت خاصی بد برای گیمر ایجاد میکند..

امتیاز..: 9

موزیک و صدا...:

در کل صداهای زیادی در طول بازی نخواهید شنید جز رباطی که همیشه در کنار شماست و یک صدای زن که کلماتی چوت عالی بود حرف نداشت این رو حل کن و....که در کنار وراجی های رباط کناریمون کاملا موضل میشه به هیچ که خودم بعد از مدتی صدای بازی رو به کل قطع کردم و فقط قسمت موزیک مونده بود که به لطف سبک بازی موزیکی در بازی وجود نداشت خود شخصیت هم که مثل فریمن هنوز نتوانستند لب به سخن باز کنند.

امتیاز..: 8.5

جذابیت ...:

رباط ها پس از از بین رفتن گلادوس Chell رو با خود میبرن او بعد از خواب طولانی در یک اتاق بیدار می شود و متوجه اوضاع می شود رباطی کوچک که به یک راه های ریلی وصل است وارد می شود و او را راهنمایی میکند داستان بازی رویدادهای جدید را نشلن میدهد chell متوجه می شود که برخی چیزها هنوز تغییر نکرده و باید جوابگوی معماهایی نیز باشد که برابر با زنده ماندن او خواهد بود بازی بسیار زیبا ادامه میابد و پایانی عالی نیز دارد روایت داستان حتی بسیار بهتر و برتر از قسمت اول هستش بیشتر اکثر داستان با دیالوگ همراه هستش و هیچ نقطه کات سکانسی که برای روایت داستان وجود داشته باشد نیست فقط و فقط دیالوگ ان هم اگر توانستید گوش بدهید

امتیاز..:9

بازی خیلی خوبی بود شاهکار نمیتونم بگم ولی فوق العاده میشه گفت چون معماهای بسیار عظیم و د رخور توجهی داشت مدتها بود که مغزمون در همچین خوب ورزیده شدنه و معمای انچنانی در بازی ها نداشتیم که Valve با این اثر ما را از اسارت نجات داد...

امتیاز کل...: 9
    Last edited by Layken; 28-04-2011 at 22:33.

10. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

وحید نمی دونم چرا کلا با پستات خیلی موافقم و حال می کنم!! حرفی برای گفتن نمیزاری...
    وحید و دوستان دیگه Co-op بازی رو از دست ندید که وحشتناک شاهکاره ! عین خود بازی!! یه چیز عجیبی هست فقط باید بازی کنید تا بفهمید من دارم چی میگم، الان چپتر 3 رو تموم کردیم، کلا 5 تاچپتر هم داره، تا نیمه های چپتر 3 به بعد دیگه سخت میشه و خیلی هم لذت بخش...
    شایان جان سوالی چیزی برات پیش اومده بگو بهت جواب بدم!(با توجه به پست 144)، صحنه های بازی تک تکشون تو ذهنمه! مگه میشه از یاد آدم بره آخه!! در مورد جو بازی واقعا نمی دونم چرا اینو گفتی، اتمسفر بازی فوق العاده بود!
    ---
    در مورد این پست بالایی: اگه یه امتیاز منفی یا چیزی کنار این تشکر بود بی شک از اون استفاده می کردم.

12. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

بچه ها من دیروز با داداشم co-op رو تموم کردیم. بسی حالداد. خیلی مشت ساختن. واقعا نیاز به فکر و کار گروهی شدید داره. اصلا طرز فکر کردن رو باید عوض کرد. واقعا فوق العاده بود.
    دو روز پیش چپتر 9 رسیدم ، حیفم اومد تموم کنم. امروز دیگه تمومش می کنم و نقد هم می نویسم. ولی از قبل بگم که خیلی مشت بود!

14. 4 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اول اینو بگم تا حد زیادی با نظر شایان موافقم
    گیم خوبیه اما برخلاف نظر بعضیا نمیتونه goty باشه
    شخصا حتی یه لحظه تجربه ناب skyrim رو با این پرتال عوض نمیکنم

16. این کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

سلام دوستان
    من دنبال Portal 1 بودم که صفحه زیر رو پیدا کردم
    یک لینک 800 مگابایتی داره
    همین رو دانلود کنم درسته یا اینکه چیز دیگه ای هم باید دانلود کنم .....؟؟؟؟؟؟؟
    اگه لینک دیگه ای سراغ دارید چه بهتر.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون میشم زودتر جواب بدید
    Last edited by virus2009; 29-04-2011 at 19:15.

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

نمی خوام بگم حرفه ایم ولی احساس می کنم این که سه بار شماره قبلی رو رفتم تاثیر داشته که اینقدر راحت معماها رو حل می کنم
    وحید حوصله ای داشتی ها!!
    بگیم یه بار واسه آشنایی با بازی. یه بار هم واسه خواندن Developer Commentary و توجه بیشتر به جزئیات ولی سه بار اراده آهنینی می طلبیده. باید بهت یه خسته نباشید بگم با این تلاش شبانه روزی ...

19. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •