با اینکه نمیشه با این بازی در افتاد و منم نمیفتم... اما مطمئنا بازی از لحاظ فنی این نمرات رو گرفته...
بحث من بیشتر رو شخصیت پردازی و محیط متنوع هست تا گیم پلی!
ببینید من مطمئنم که بیشتر سایت ها به خاطره اون معماهایه شاهکار نمره دادند. خوب ! اما محیط ها یک جوری بودن... اصلا برام خیلی سری تکرار شدند!! دقت کنین! از این آسانسور به اون آسانسور تست... این یک سورپرایز ... اون نمیدونم چیه و ... تا جایی که به Cave رسیدیم واقعا خسته شدم از محیط!!اما جایه Cave هم باز محیط ها تکراری... اما این تیکه آخر که دیگه میخواستم بازی سریع تموم شه داشتم بالا میاوردم وقتی برگشتیم دوباره!! البته خوب اون آخر صحنه هایه هیجانی هم بود...
شخصیت پردازی بسیار خوب بود. مخصوصا Wealthy که خیلی باحال بود. اما یک احساسی بهت دست میداد! این اواخر بازی اصلا حس نمیکردی که جدیه! کلا فان بود مثلا میگفت میخوام
بکشمت اصلا میخندیدم من
.gif)
یا Glados !! خیلی بی احساس صحبت میکرد! با این بی احساسیش شخصیت خیلی خوبی داشت! اصلا انگار خاصیتش همین بی احساسیش بود
.gif)
ولی خوب صداش رو اعصاب بود!
Cave هم که کلا نمیشه زیاد جزوه شخصیت ها حساب کرد چون کلا 2 ساعت هم باهاش رابطه نداشتیم...
حالا مثلا اینا رو بخوایم با سایبریا مقایسه کنیم!!!!!!! ( باز نگین سبک ها فرق داشته و دو نسخه بود و ... چون ربطی نداره ).
زمین تا آسمون فرق دارن. شخصیت هایه مرموز!! جذاب! واقعا من مثلا به شخصیت اسکار جذب شدم . طوریکه واقعا دوسش داشتم! یعنی واقعا واقعا دارم میگم که شخصیتی مثله اون ندیده بودم ( البته خوب طبیعتا سنمم اون زمان کم بود و بیشتر تاثیر گذاشت ) وقتی مرد واقعا از تهه دل گریه کردم! تا چند ساعت اشک تو چشمام بود. به این میگن شخصیت پردازیه ناب! نمیگم Portal 2 بد بود شخصیت هاش اما واقعا نمیرسه به همچین شخصیت هایی.
از نظره من محیط های بازی بعده یک مدت تکراری شد... حالا هرکی موافقه دستا بالا
.gif)
( البته میدونم هیچ کی موافق نیست الان وحید میریزه سرم نه این FPS فکری و ... )