هنوز نیومده؟؟؟
2-3 روز پیش تو بازار اروپا اومد ولی حداکثر تا 2 هفته دیگه میاد ایرانهنوز نیومده؟؟؟
اینطور که خبردار شدم انگلیسی های توی فروشگاههای آنلاینشون فروشش رو شروع کردند.
و اینطوری که از خبرا بر میاد تا 25 اکتبر یعنی از 3 آبان ماه دیگه به فروش میرسه.
البته قبلاً یه خبرهایی بود مبنی بر اینکه تا آخر آبان ماه طول میکشه تا بیاد ولی بازم نمیشه سر از کار اینا درآورد!
به نظر من فقط در صورتی میتونه با گالاکسی اس مقابله کنه که قیمتش حد اکثر 70 تومن از گالاکسی بالاتر باشه وگرنه واقعا نمی ارزه ...ولی در صورتی که تقریبا هم قیمت باشن از نظر من و همه ی کسایی که مثل من بی طرف هستن انتخاب بین این 2 گوشی سلیقه ای هستش چون واقعا 2 تاشون در یه حد هستن ولی با فواید و مشکلات متفاوت....دوستان لطف کنن کل کل نکنین بابا بخدا از کل کل کردن هیچی در نمیاد تازه وقتی بحث بالا بگیره مدیرا فوری میان همه ی پستارو پاک میکنن.![]()
ببین دوست من هر گوشی دارای مزایا و معایب خاص خودشه.
من بارها گفتم که ممکنه یه سری از مزایا از دید بعضیها مزایای قابل توجهی نباشه و این در مورد معایب هم صادقه، و یا اینکه یه سری از امکانات برای بعضی مهمتر از یه سری از مشکلات باشه یا برعکس و و و ....
اینه که میگم معایب و مزایا تا حدودی شخصیه البته نه کاملاً
به هر حال کلا بهتره صبر کنیم این گوشی بیاد بررسی بشه و بعد نظر قطعی دربارش بدیم.
دقیقا من هم همین حرف رو زدم شاید شما منظورمو نگرفتین ...منم میگم خیلی جالبه که این 2گوشی دقیقا از نظر اکثر کاربرای بی طرف (تو کامنت های GSM) کاملا برابر و یکسان در نظر گرفته شدن و میانگین امتیازاتی که میشه به این دو گوشی داد تقریبا برابر هستش (یه ذره کفه ی ترازو به سمت Desire سنگین تره ولی) ولی این یه ذره دلیل نمیشه که دیزایر با 100 تومن قیمت بالاتر به بازار بیاد و به نظر من اگه تفاوت قیمت دیزایر چیزی حدود 50 تا 70 تومن بیشتر از گالاکسی باشه منطقیه اون موقع میشه گفت انتخاب فقط سلیقه ایه...به هر حال من معذرت میخوام اگه نمیتونم منظورمو خوب برسونم
نه خوب نظر من رد نظر شما نبود جسارتی هم که نکردیم داداش.
خوب براساس تجربه همیشه اچ تی سی قیمتهای بالاتری از اکثر برندها (البته به غیر از اپل) روی گوشیهای خودش میزاره.
ببینید من یه مدت بعد از تبلیغات خوب سونی منتظر xperia x10 بودم بعدش که اومد خوب من مشکلاتی دیدم و از خریدنش صرف نظر کردم ولی خیلیها خریدند خیلیها که این مشکلاتی رو که من میدیدم رو مشکل مهمی نمیدونستند اگر چه حالا خیلیها از خرید اون پشیمونند.
مثلا اگه شما کسی رو تصور کنید که الویت اولش دوربین گوشیه میبینید که حتی اگه مزایای فوق العاده ی گالکسی رو براش توضیح بدیم اون میدونه که این گوشی عکسهایی میندازه که نویز دارند و فاقد کیفیت فوق العاده اند و همینطور میدونه که گوشی فاقد فلشه پس باید قید عکاسی در تاریکی رو بزنه پس از نظر اون گالکسی گوشی خوبی محسوب نمیشه.
خوب وقتی گوشی بیاد هر کسی بسته به اولویتهایی که داره اون رو با گوشیهای دیگه مقایسه میکنه که صد در صد قیمت اون هم لحاظ میشه .
باز هم منتظر میمونیم تا ببینیم چه چیزی پیش میاد.
ببخشید به هر حال اگه متوجه منظور شما نشدم.
این دو گوشی خیلی شبیه هم هستن....
ولی توی قسمت دوربین، دیزایر برتره!!! خوب دو تا فلش داره، و اچ دی....که البته گلکسی هم داره ولی این دیزایر تخصصی برای اچ دی فیلم گرفتن ساخته شده...
سپورت این گوشی(دیزایر) بسیار عالی هستش و خوب بعد از نکسوس،بیشترین تعداد رام ها و -- ها رو برای خودش داره!!! میشه گفت عشق کوکر ها و هکر هاست....
من کفه ی ترازو رو به سود دیزایر میبینم!
ولی هر کسی اولویت خودش رو داره....
k800 جاوا رو با آندروید از نظر زمان بوت می سنجی ؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!![]()
هر چی فکر می کنم نمی دونم چی بگم
قضاوت با دوستان !!!!!![]()
Last edited by key_1; 24-10-2010 at 02:50.
ببخشید من دقت نکردم حق با شماست.
Last edited by tanatos; 24-10-2010 at 11:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)