تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 29 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 289

نام تاپيک: معرفی گوشی LG P500 Optimus One با سیستم عامل اندروید 2.2 و دوربین 3.2 مگاپیکسل

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

برای مباحث تخصصی مثل رام واین ها بریزین این تو:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مجدد . بازم من و چنتا سوال ...
    داشتم تو یوتیوب دنبال بررسی گوشی میگشتم . بعد از دیدن چندین فیلم و بررسی این چنتا سوال برام پیش اومد .

۱ - توی یکی از فیلما که مولتی تاچ گوشی رو بررسی میکرد نشون داد که مولتی تاچ این گوشی مشکل بزرگی داره . اینجور بود که وقتی ۲ انگشتش رو روی صفحه قرار میداد و حرکت میداد دقیق بود . تا زمانی که ۲ انگشتش رو به هم نزدیک میکرد . دیگه کاملا اشتباه تشخیص میداد .
    کد:
    میخواستم ببینم این تو بازی ها مشکلی ایجاد نمیکنه یعنی ؟ برا شما مشکلی نداشته تالا ؟ اگر وجود این مشکل رو تایید میکنید آیا با مثلا عوض کردن رام و ... ممکنه حل بشه ؟؟!

۲ - فیلمی دیدم از اجرای بازی Need For Speed روی اپتیموس . واقعا دهنم آب افتاد .
    کد:
    میخواستم ببینیم بروبچی که اپتیموس دارن احیانا گیمر هم هستن یا نه ؟ بازی با گوش چجوریه ؟ مثلا همین نید فور اسپید رو تست کردید شما ؟
    کلا بازی ریختن رو گوشی دنگ و فنگ داره یا راحته ؟ مثلا کرک و ... میخواد ؟!

۳ - من ایشالا هفته ی دیگه میرم شیراز برای خرید گوشی . از شیرازی های عزیز که گوشی رو دارن میخواستم بپرسم تو شیراز که گوشی رو ۲۵۵ میدن به بهانه ی دیگه ای مثل برنامه و ... که پول بیشتر نمیگیرن ؟ . یعنی اجبارا برنامه هم برات بریزن !
    و اینکه تو شیراز مثل علاالدین ِ تهران مرکزی داره که فقط برای گوشی باشه ؟ یا مغازه های تک هست و باید گشت ؟ (جدا از آدرسی که برادر مصطفی داد) اصلا همین پاساژ آناهیتا که آقا مصطفی گفتن فقط برای گوشی هست یا چیز دیگه ؟!!

و سوال مهم اینکه تهران - شیراز با اتوبوس چقدر راهه ؟ سوال بسیار مهم هم اینکه تو شیراز ، از این موتوری های مسافرکش اختراع شده یا نه ؟

اینو یادم رفت ... . بعد از مثلا عوض کردن رام گوشی و روت کردن و کلا دستکاری کردن گوشی مشکلی برا اطلاعات گوشی پیش نمیاد ؟ مثلا مموری یا لیست دفتر تلفن و ...

ممنون میشم در مورد هر کدومش اطلاع دارید، کمکم کنید .

.
    Last edited by OSEN; 19-04-2011 at 20:24.

4. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

و سوال مهم اینکه تهران - شیراز با اتوبوس چقدر راهه ؟
    سلام.
    با اتوبوس حدود 12 ساعت میشه. (تقریبا 900 کیلومتر)

6. این کاربر از gharib158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزيز سلام
    توصيه مي كنم به خودت زحمت ندي،من خودم تو شيراز هستم. همه جاي شيراز رو هم گشتم. در حال حاضر در شيراز هم تمام گوشي هاي اين مدلي فقط با گارانتي تو بازار هست كه قيمت اون هم با تهران فرقي نداره.(در حد 340 هزار تومان)

داره خودمونی میشه hosseinriasati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض جواب

سلام
    این تست مولتی تاچ رو تو یوتیوب دیدم، عجیب بود، من که تاحالا مشکلی باهاش نداشتم، هم توی خوندن PDF، هم توی اینترنت، هم توی بازی. البته من خیلی از رام استوک گوشی استفاده نکردم. شاید این تست یوتیوب روی رام استوک بوده. ولی در کل تاچ گوشی خیلی قویه
    من Need For Speed Shift رو روی رام اصلی گوشی تست کردم بدون هیچ مشکلی جواب داد. ولی نسخه جدید Angry Birds به نام Rio یه کم روش مشکل داشت. اما هر رامی که روش نصب کردم اولین کاری که میکردم تست Angry Birds Rio بود که روی همش بدون هیچ مشکلی جواب داد.
    اگه از Applanet بازی بگیرین که همشون کرک شده هستن. ولی من خودم علاوه بر Applanet از همین سایت یا سایتای فارسی دیگه برنامه و شاید بازی می گیرم. خودم خیلی اهل بازی نیستم. شما دلت میاد یه گوشی اندرویدی تو دستت باشه بری باهاش بازی بکنی؟! ولی 1 بازی هست خودم معتادش شدم . Amtalee بازی فکریه
    از وی بی ان هم تو حالت Flight Mode استفاده می کنم، یا با برنامه Market Enabler مارکت رو فعال می کنم، تا حالا کلی برنامه از مارکت گوگل دانلود کردم (یه نسخش رو هم با برنامه Android PC Suite تو کامپیوترم save می کنم)
    من Contact هام روی سیم کارت ذخیره هست. بعد از تعویض رام می بینمشون (چون تعویض رام کاری به سیم کارت نداره). ولی همین برنامه Android PC Suite یه قابلیتی داره که باهاش می تونین Contacts, SMS, Calendar, Call History رو از گوشی قبلیتون که فرقی نداره مدلش چی هست (من خودم Nokia 5700 داشتم) به گوشی جدید منتقل کنین.
    اما اطلاعات مموری؟ می تونین پاکش نکنین. ولی بهتره فرمت بشه. فروم های خارجی هم نوشتن
    من خودم اول رفتم سراغ موبایل عرشیا توی پاساژ آناهیتا. 255 تومن مقطوع بدون برنامه و بازی. هیچ چیز هم مجبوری نیست
    اختراع پیک موتوری هم برمیگرده به سال 1370 هجری شمسی (در چنین روزی...)
    بعد از خرید این گوشی، تا حالا با چندتا از دوستام رفتم همون جا Optimus One خریدند. منو بردند که تخفیف بگیرن
    کسانی که تو شیراز نیستند، احتیاجی نیست بلند شن بیان شیراز. می تونین به دوستان p30world که توی شیراز هستند هماهنگ کنین بخرن (یا بخریم) بعد براشون بفرستن. خدا رو شکر ایران بانکداری الکترونیکم داره.
    الان خودم 2 روزه که آخرین ورژن رام سیانوژن رو نصب کردم. رابط کاربریش حرف نداره. یه فونت فارسی خوشکلم روشه. اورکلاک هم میشه. اندروید 2.3.3 هست. خلاصه آخر رامه
    موفق باشید

9. 4 کاربر از hosseinriasati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حسین جان من یکی که دلم رفت

حیف که پولشو ندارم...وگرنه یکی حتما می خریدم

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض چندتا اسکرین شات از رام سیانوژن

سلام
    این عکس ها رو با برنامه Android PC Suite گرفتم.

برای Swype از برنامه SlideIt استفاده می کنم. فارسی هم داره!
    پاساژ آناهیتا توی اون عکسه. بین پاساژ ملاصدرا و خیابان خلیلی

12. 7 کاربر از hosseinriasati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

12 ساعت راه بری 12 ساعت برگردی.بهترین کار ممکن رو داری انجام میدی
    ....

14. این کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    حسین جان خیلی خیلی ممنون از پاسخ کاملت . خیالم راجب به مولتی تاچش راحت شد .
    میگم راهی نداره که بغیر از گوشی بتونیم از مارکت دان کنیم ؟ آخه دانلود اونم با GPRS ایرانسل !!! این فرمت کردن مموری هم خیلی ستمه خدایی .
    راستی حسین جان با توجه به این پست، جدیدا موجودی گوشی رو چک کردی ؟
    من خودم تو شيراز هستم. همه جاي شيراز رو هم گشتم. در حال حاضر در شيراز هم تمام گوشي هاي اين مدلي فقط با گارانتي تو بازار هست كه قيمت اون هم با تهران فرقي نداره.(در حد 340 هزار تومان)
    راستی این ۱۲ ساعت راه خیلی ستمه که من تو گوگل ارث چک میکردم نزدیکتر به نظر میومد که ... . کی حال داره هلک هلک ۱۲ ساعت پاشه بیاد شیراز بابا
    با این حساب فکر میکنم باید تسلیم شم و بیخیال شیراز اومدن بشم . حسین جان.. واقعا شرمندم ... میتونی زحمتش رو برام بکشی ؟؟
    اگر بتونی این لطف رو برام بکنی خیلی ممنونت میشم . خدار و شکر شمائم که زیروبم گوشی رو واردی، پس خیالم راحته .
    فقط پولش رو با بدبختی جمع کردم . جون خودت و جون اپتیموسم . (حالا ببینم اصلا میتونی یا نه ؟!!)

ضمنا چرا این تاپیک نمیره تو انجمن آندروید ؟ . اینجوری بچه های بیشتری با این گوشی آشنا میشن که
    فعالای LG زحمتشو بکشن لطفا .

راستی hoho881 جان، میبینم که شمائم جزو دارو دسته ی بیگ بنگیان هستید . اون تیکه ی بزینگا رو خیلی باحال اومدی . کلی حال کردم . اینجا رو دیدی :
    کد:

.

16. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض جواب

خواهش می کنم
    برای دانلود از مارکت روی کامپیوتر، آره، راه هست. با SDK که اندروید مجازی داره میشه. ولی من تاحالا امتحان نکردم. یادم نیست کجا یه مقاله در موردش خوندم
    همین 3 شب پیش برای یکی از دوستام خریدم 255 تومن. شما درست میگین. قیمت این گوشی تو کل کشور حدود 340 تومن هست. ولی این طرف از دبی آورده ارزون میده. گارانتی هم نداره.
    در خدمتیم. اگه کسی خواست براش بفرستیم
    این شما هستین که باید مراحل اداری توسعه این کلوپ رو انجام بدین! شما "آخر فروم باز" هستین. ما که تازه داریم "خودمونی" میشیم.

18. 4 کاربر از hosseinriasati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •