ببخشید کسی میدونه نو این گوشی چند mb برای نصب نرم افزار کار گذاشتن (وبا اون حجم میشه چقدر برنامه نصب کرد؟)
ببخشید کسی میدونه نو این گوشی چند mb برای نصب نرم افزار کار گذاشتن (وبا اون حجم میشه چقدر برنامه نصب کرد؟)
دوستان یه خبر خوب دارم. motorola defy در Q1 2011 ( در چهار ماهه اول سال 2011) قراره آپدید 2.2 froyo براش بیاد. اگه اینطور باشه که خیلی عالی میشه. خداییش کف کردم! اول بین وایلدفایر و xt05 مونده بودم، حالا تصمیمم عوض شده و میخوام این شاهکار رو بگیرم!!!خداوکیلی ارزش 450 رو داره(حتی بالاتر) !!!
در ضمن منبع خبر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیشتر از 450 رو دیگه نمی ارزه خداییش.
منظورتون رو دقیق نفهمیدم
اما گوشی 2 گیگ حافظه داخلی داره که برای نصب نر افزارهاست
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
بعید میدونم زیر 420 گیر بیاد
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
شما چطور بین وایلد فایر و xt5 گیر کرده بودی![]()
Defy از لحاظ سخت افزاری در رنج قیمتی که داره فوق العاده گوشی خوبیه. تنها چیزی که باعث شده تا الان نخرمش نگرانی از ساپورت نرم افزاریشه. کلا مشکلی که گوشیهای آندرویدی موتورولا دارند اینه که بوت لودرشون لاک شده هست (غیر از Droid) و به همین دلیل ساخت و نصب Custom ROM روی اونها خیلی پردردسر تر از سایر گوشیهاست.
با توجه به سیستم encryption ای که موتورولا روی بوت لودرش گذشته بسیار بعید است که کسی بتونه اون رو باز کنه. البته خود موتورولا (غیر رسمی) اعلام کرده که احتمالا این قفل رو برداره هرچند معلوم نیست منظورش در گوشیهای بعدیش است یا گوشیهای فعلیش هم شامل میشه.
الان تعداد کمی Custom ROM فرویو برای Defy وجود داره که ظاهرا هیچ کدوم هم ساپورت فارسی نداره. بعید هم هست که موتورولا بعد از آپدیت رسمی 2.2 اش (که فکر می کنم اون هم فارسی رو ساپورت نکنه)، برای 2.3 آپدیت دیگری ارائه کنه. بنابر این اگر بخواهیم از این گوشی 2-3 سالی استفاده کنیم چاره ای به جز رو آوردن به Custom ROM نیست که اون هم به خاطر مشکلی که گفتم دردسر داره.
دوستانی که گوشی رو گرفتند اگر امکان داره مشخص کنند Firmware Version گوشیهایی که ایران اومده چنده (بی زحمت یک عکس از صفحه about بندازند)
خلاصه مطلب اینه که دوستانی که این گوشی رو میخرند :
" بی خیال فارسی بشن و ماکزیمم رو اندروید 2.2 حساب کنند که بالاترشم بعید میدونم برای این گوشی بیاد "
برای مایلستون که عربی اومد
شاید برای اینم اومد !
بچه به نظرتون ارزش داره توو این وضعیت بی پولی، گوشیمو (nokia 5800) بفروشم یه پولی بزارم روش، این موتورولارو بخرم؟
من از گوشیم راضیم ولی قیمت و کارائی این گوشی هم خیلی برام جالبه!!
+ من هر گوشی خریدم، از منوی انگلیسی استفاده کردم. از منوی فارسی بدم میاد! بخاطر اینکه درست ترجمه نمیکنند.
گوشی شاپ اورد باخدمات پارسه 525000تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)