نه فقط حروف فارسی
مثلا پرواز پ رواز
ویا چراغ چ راغ نوشته میشه البته بدون فاصله
شما اگه زحمتی نیست این دو کلمه رو امتحان کن نتیجه رو بگو
ممنون
نه فقط حروف فارسی
مثلا پرواز پ رواز
ویا چراغ چ راغ نوشته میشه البته بدون فاصله
شما اگه زحمتی نیست این دو کلمه رو امتحان کن نتیجه رو بگو
ممنون
امتحان کردم. بله حروف گچپژ رو نمیچسبونه. نمیدونم راهی داره یا نه. من با گذاشتن آندرلاین بین حروف هم امتحان کردم بازم نچسبید (مثلا گـچـپـژ بجای گچپژ). راستی یه چیز جدید فهمیدم، "ک" چسبان میشه"shift+."
مشکلات این ایپاد نانو چیه
مشکل خاصی نداره عزیز باید ببینی نیازت چیه اگه دیدی به دردت میخوره میتونی این نانو رو انتخاب بکنی ...
به نظر من پخش نکردن ویدیو و ... عیب یا مشکل نیست ! ... در مورد امکاناتی هم که تو این نسل نیست ولی تو نسل 5 هست قبلا تو صفحه های قبلی توضیح دادم ...
*شاید تنها مشکلش این باشه که کسایی انگشت بزرگی دارن نتونن به خوبی باهاش بعضی جاها کار بکنن ...
منظورم مشکلات نرم افزاری و هنگ کردن و این جور چیزاست منم فقط بخاطر آهنگ میخوام به نظرتون چیز خوبی هست یا نه
نه عزیز از این نظر هیچ مشکلی نداره -- برای گزینه مناسبی هست اطلاعات بیشتر هم تو تاپیک میتونی بخونی...
سلام. 3 تا سوال دارم.
1- دو تا آلبوم هست که نمیتونم روی آیپاد بریزم. مشکل چیه؟
یکیش رو توی itunes میریزم ولی در اصل ریخته نمیشه. یعنی وقتی سینک میکنم به ظاهر توی آهنگهای آیپاد میاد ولی پخشش نمیکنه.
یه آلبوم دیگه هم هست که اصلا توی itunes ریخته نمیشه. یعنی وقتی میکشمش میارم تو itunes فایده ای نداره و اصلا به لیست آهنگهای داخل itunes اضافه نمیشه.
فرمت هردوی این آلبومها mp3 هست.
2- وقتی مشخصات آهنگها رو توی itunes اصلاح میکنیم، آیا میشه کاری کرد که روی خود اون آهنگها هم تاثیر کنه؟ یعنی مشخصات خود اون آهنگها که روی هارد کامپیوتر هستن هم اصلاح بشه نه اینکه فقط برای آیپاد اصلاح شه.
3- artist با album artist چه فرقی داره؟
مرسی
در مورد سوال 2 خیر فقط اطلاعات توی ایتونز و ایپاد درست میشه میتونید برای اینکار از برنامه mp3 tag استفاده بکنید.
البوم اول رو که میریزید ولی میگید ریخته میشه یعنی تو ایتونز نمیتونید پلی کنیدش ؟ یا تو ایتونز پلی میشه ولی سینک
نمیشه در اصل ! توجه کن ببین اون تیک کنار ترک ها خورده یا نه !
* من تو ایتونزم چیزی به اسم album artist نمی بینم البوم و ارتیست از هم دیگه جدا هستن !
* اون البوم دومی هم ببین شاید به صورت ترک ترک اومده باشه تو ایتونز خیلی وقت ها برای من پیش اومده البومی
که تو خود فولدر کامپیوتر اسم و ... داشته وقتی اددش کردم تو ایتونز به جای اینکه اسمشون بیاد به صورت ترک ترک
و شماره اومده که میره اخر لیست ترک ها تو ایتونز یا به صورت unknown در میاد یه کم بگرد ! ...
از سرچ ایتونزم استفاده کن ( ولی اگه این مشکل پیش اومده باشه سرچ ایتونز فایده ای نداره خودت باید بگردی!)
کاش با همون شماره پاسخ میدادید!...
مطمئنید؟ راهی نداره؟در مورد سوال 2 خیر فقط اطلاعات توی ایتونز و ایپاد درست میشه میتونید برای اینکار از برنامه mp3 tag استفاده بکنید.
تو آیتونز پلی میشه. تو آیپاد هم میاد و لی پلی نمیشه.البوم اول رو که میریزید ولی میگید ریخته میشه یعنی تو ایتونز نمیتونید پلی کنیدش ؟ یا تو ایتونز پلی میشه ولی سینک
نمیشه در اصل ! توجه کن ببین اون تیک کنار ترک ها خورده یا نه !
تیکها کدومه؟
چرا تو همون قسمت اصلاح مشخصات هست:* من تو ایتونزم چیزی به اسم album artist نمی بینم البوم و ارتیست از هم دیگه جدا هستن !
خب این یکی مشکلش حل شد. علت غلط بودن اسم آرتیست و آلبوم در مشخصات آهنگه بود که باعث میشد پیداش نکنم.* اون البوم دومی هم ببین شاید به صورت ترک ترک اومده باشه تو ایتونز خیلی وقت ها برای من پیش اومده البومی...
بله راهی نداره !
تو ایپاد هم میاد پلی نمیشه ؟! اینجوریشو دیگه ندیده بودم - کنار هر ترک یه مربع هست تو ایتونز که باید تیکش خورده باشه که سینک بشه که اینا هم شدن.
اون البو م ارتیست هم من دیدم همون اسم ارتیست ها رو نشون میده یعنی ارتیست اون البوم چیز خاصی نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)