تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 23 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 229

نام تاپيک: یورو 2012 (UEFA Euro) | مرحله مقدماتی

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سامی خدیرا: برای بازی با اتریش آماده می‌شوم

این هافبک از ماه آوریل تاکنون به دلیل مصدومیت غایب بوده است.

سایت گل – سامی خدیرا، هافبک آلمان مطمئن است که می‌تواند به بازی با اتریش در مرحله مقدماتی یورو 2012 برسد.
    بازیکن رئال مادرید در جریان پیروزی یک بر صفر جام حذفی مقابل بارسلونا آسیب دید و از آن هنگام تاکنون بازی نکرده است.
    مردان یواخیم لو یکشنبه میزبان اروگوئه هستند اما این هافبک دفاعی سابق اشتوتگارت در این بازی حضور نمی‌یابد تا ریسک انجام نشود، هرچند که او برای بازی هفته آینده با اتریش آماده است.
    خدیرا می‌گوید: «این مصدومیت دارد بهبود می‌یابد و در مسیر مناسبی برای بهبود هستم. مطمئنم که برای بازی جمعه با اتریش به اندازه کافی آماده خواهم بود.»
    خدیرا در اولین فصل خود در لالیگا درخشان ظاهر شد و 25 بازی انجام داد.
    این بازیکن 24 ساله یکی از مهره‌های کلیدی خط میانی تیم ملی است و 18 بازی ملی انجام داده است.
    بازی آلمان و اروگوئه در راین نکر آرنا برگزار می‌شود. آخرین باری که آنها بازی کردند به دیدار رده‌بندی جام جهانی برمی‌گردد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هولگر بد اشتوبر: آلمان می تواند قهرمان یورو 2012 شود

تیم یواخیم لوو یکی از مدعیان قهرمانی جام جهانی 2010 بود اما در نیمه نهایی مغلوب اسپانیا شدند.

سایت گل- هولگر بداشتوبر، مدافع تیم ملی آلمان، معتقد است این تیم می تواند نمایش های خوبش در تورنمت های اخیر را ادامه دهد و قهرمان یورو 2013 شود.

تیم یواخیم لوو یکی از مدعیان قهرمانی جام جهانی 2010 بود اما در نیمه نهایی مغلوب اسپانیا شدند.

این مدافع جوان تیم بایرن مونیخ معتقد است جو مثبتی که در اطراف تیم ملی آلمان وجود دارد می تواند این تیم را برای مقابله با اسپانیا آماده نگه دارد.

او در گفتگو با سایت یوفا گفت:" جو داخل تیم فوق العاده است. بازیکنان به خوبی یکدیگر را می شناسند و با هم احترام می گذارند و در داخل زمین خیلی خوب کار می کنند.

ما به دنبال قهرمانی در یورو 2012 هستیم. ما دو تورنمت اخیر را در آخرین گام ها از دست دادیم. یک بار به فینال رسیدیم و یک بار به نیمه نهایی و اکنون نوبت قهرمانی است.

بداشتوبر فصل قبل بازی های بسیار خوبی در ترکیب بایرن مونیخ انجام داد و به همین دلیل لوو او را در فهرست نهایی آلمان برای جام جهانی قرار داد.

" اگر در باشگاه تان خوب بازی کنید، می توانید مربی را متقاعد کنید که شما را به تیم ملی دعوت کند. من دعوت شدم تا با تیم ملی به آفریقای جنوبی بروم که بعد از یک فصل خوب، برای من حکم بستنی روی کیک را داشت."
    تیم ملی آلمان که در حال حاضر با 15 امتیاز از 5 بازی در صدر گروه اول مقدماتی یورو 2012 قرار دارد، جمعه و سه شنبه آینده با تیم های ملی اتریش و آذربایجان دیدار خواهد کرد.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/5/31

آندری شوچنکو: بعد از یورو 2012 از فوتبال خداحافظی می کنم

این مهاجم 34 ساله دیناموکیف قصد دارد بعد از حضور در رقابت های قهرمانی اروپا که در کشورش برگزار می شود از دنیای فوتبال خداحافظی کند.

سایت گل- آندری شوچنکو، ستاره سابق میلان، اعلام کرد بعد از رقابت های یورو 2012 از فوتبال خداحافظی خواهد کرد.

این مهاجم 34 ساله دیناموکیف قصد دارد بعد از حضور در رقابت های قهرمانی اروپا که در کشورش برگزار می شود از دنیای فوتبال خداحافظی کند.

اوکراین و لهستان به طور مشترک میزبانی رقابت های یورو 2012 را برعهده دارند و "شوا" دوست دارد یک افتخار در سطح ملی را نیز به کارنامه اش اضافه کند.

او در گفتگو با نشریه لارپوبلیکا گفت:" من قصد دارم بعد از یورو 2012 از فوتبال خداحافظی کنم. این مسئله کملا قطعی است."

او همچنین در مورد رقابت های یورو گفت:" ما از نظر ذهنی کاملا آماده این رقابت ها هستیم و می خواهیم مقابل هواداران مان بهترنی نمایش ها را ارائه بدهیم.

من همچنین فکر می کنم اوکراین می تواند همه تیم های مدعی قهرمانی را شکست دهد؛ البته به اندکی شانس نیاز داریم."

شوا و هم تیمی هایش هفته آینده در دیداری دوستانه مقابل فرانسه قرار خواهند گرفت. .

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/5/30

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

مانوئل نویر : با روحیه بالا به مصاف اتریش می رویم

‌مانوئل نویر، دروازه بان تیم ملی آلمان امیدوار است تا بتواند به رکورد فوق العاده ای که در گروه آ رقابتهای مرحله مقدماتی یورو2012 داشته ادامه دهد.
    ژرمنها اخیرا در دیداری دوستانه مقابل اروگوئه قرار گرفتند و با نتیجه 1-2 این تیم را شکست دادند.
    نویر که انتظار می رود با آغاز بازار تابستانی به بایرن مونیخ برود، در مورد آینده اش سکوت اختیار کرده و تنها درمورد بازی های ملی صحبت می کند: «ما مقابل اروگوئه خوب بازی کردیم و اکنون منتظر بازیهای مرحله مقدماتی یورو2012 هستیم. با وجود تغییرات زیادی که در جریان بازی شاهدش بودیم، عملکرد خوبی را به نمایش گذاشتیم. این علامت مثبتی است و با روحیه فراوانی به وین خواهیم رفت.»
    دروازه بان جوان آلمانی در مورد آینده اش گفت: «من بازیهای مهمی را پیش رو دارم و مسائل دیگر برایم در اولویت دوم قرار دارد.»

برنامه دیدارهای تیم ملی فوتبال آلمان
    Die Nationalmannschaft

Termine

Datum Zeit
    Paarung Ort TV 03.06.201120.30
    EMQ: Österreich - DeutschlandWien
    ARD
    07.06.201119.00
    EMQ: Aserbaidschan - DeutschlandBaku
    ARD
    10.08.2011
    FSP: Deutschland - Brasilien
    StuttgartARD
    02.09.201120.45
    EMQ: Deutschland - ÖsterreichGelsenkirchenZDF
    06.09.2011
    FSP: Polen - DeutschlandWarschau
    07.10.2011
    EMQ: Türkei - DeutschlandIstanbul
    ARD
    11.10.2011
    EMQ: Deutschland - BelgienDüsseldorfZDF
    15.11.2011
    FSP: Deutschland - Niederlande (geplant)Hamburg

29.02.2012
    FSP: Deutschland - FrankreichBremen

15.08.2012
    FSP: Deutschland - Argentinien

06.02.2013
    FSP: Italien - Deutschland

05.03.2014
    FSP: Frankreich - Deutschland

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

يواخيم لو: بازي با اتريش بسيار دشوار است
    يواخيم لو، مربي آلمان به تيمش هشدار داده و گفته آنها جمعه ديدار دشواري مقابل اتريش در پيش دارند.

آلمانی‌ها در دیداری دوستانه اروگوئه را یکشنبه دو بر یک بردند.
    لو انتظار دیدار دشواری مقابل حریف قدیمی دارد که هشت امتیاز از آنها عقب‌تر است: «این آخرین فرصت رقیب است، پس به نظرم اتریش بسیار خطرناک خواهد بود. کار دشواری پیش روی ماست.»
    پیروزی مقابل اروگوئه علامت‌های مثبتی به همراه داشت. لو می‌گوید: «هر دو تیم در بازی بسیار عالی بودند و این پس از فصلی طولانی شگفت‌انگیز بود.
    اما اگر می‌خواهیم تورنمنتی را فتح کنیم باید پیشرفت بیشتری داشته باشیم.»
    آلمان با پنج برد از پنج بازی صدرنشین گروه آ است و اتریش با تنها هفت امتیاز چهارم است.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

لام آماده دیدار مقابل اتریش

مدافع بایرن معتقد است بازی امشب مقابل اتریش در مرحله مقدماتی یورو 2012 بازی سختی خواهد بود اما امیدوار است ژرمن ها پیروز این جدال باشند

فیلیپ لام مدافع ملی پوش بایرن امیدوار است بازی امشب آلمان مقابل اتریش که در چارچوب مرحله مقدماتی یورو 2012 برگزار خواهد شد با پیروزی ژرمن ها به پایان برسد.
    آلمان هر 5 بازی قبلی خود در گروه نخست رقابتها را با پیروزی پشت سر گذاشته و با اختلاف 5 امتیاز در صدر جدول رده بندی این گروه قرار دارد.
    بلژیک در ین گروه در جایگاه دوم قرار دارد و شاگردان یواخیم لو به احتمال فراوان عنوان نخست این گروه را از آن خود خواهند کرد اما لام امیدوار است هم تیمی هایش در بازی امشب که در وین برگزار می شود سه امتیاز بازی را کسب کنند.
    لام می گوید :" بازی با اتریش همیشه برای ما حکم یک بازی حیثیتی را داشته چرا که آنها همسایه ما هستند و رقابت زیادی با ما دارند. از طرف دیگر با پیروزی در این بازی گام بلندی برای صعود به رقابت های یورو 2012 برمی داریم."
    اتریش در این گروه با 7 امتیاز از 5 بازی در جایگاه چهارم قرار دارد اما مارک یانکو کاپیتان این تیم هنوز به صعود اتریش امیدوار است.
    یانکو که مهاجم باشگاه توئنته هلند است می گوید :" ما برای بازی های سخت برنامه ای ویژه داریم. چیزی برای از دست دادن نداریم و برای کسب پیروزی یا تساوی به مصاف آلمان می رویم."

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آندره شورله ستاره 20 ساله آلمان ها، رقیبی جدی برای لوکاس پودولسکی

ستاره 20 ساله آلمان ها در پیروزی 2 بر 1 یک شنبه شب مقابل اروگوئه عملکرد خوبی داشت و موفق شد گل دوم ژرمن ها را به ثمر رساند

سایت گل- به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران، یوآخیم لوو سرمربی آلمان ها از کلمات خاص برای تمجید عملکرد شورله استفاده می کند. آندره ستاره 20 ساله آلمان ها در پیروزی 2 بر 1 یک شنبه شب مقابل اروگوئه عملکرد خوبی داشت و موفق شد گل دوم ژرمن ها را به ثمر رساند. لوو در مورد وی می گوید:" بازیکن بسیار خوبی است نه به این دلیل که در این بازی گل زده است. او از تمرکز بالایی برخوردار است و تکنیک قابل ملاحظه ای برای حفظ توپ دارد و علاوه بر این یک بازیکن سرعتی نیز محسوب می شود." این بازیکن جوان فصل آینده با پیراهن لورکوزن در میادین حاضر خواهد بود به نظر وی می تواند یکی از گزینه های اصلی لوو در دیدار مقدماتی یورو 2012 مقابل اتریش باشد.

تمجید کان و لام از شورله
    شورله در مورد بازی یک شنبه شب می گوید:" من همیشه سعی می کنم خواسته هایی را که مربی از من انتظار دارد در زمین انجام دهم و این کاری است که در زمان حضور خود انجام می دهم." ستاره پیشین باشگاه ماینتس با این وجود هنوز بر این باور است که لوکاس پودولسکی کاپیتان کلن همچنان از وی بهتر است و خود را ذخیره پودولسکی می داند و می گوید:" پولدی بازی های بسیاری برای آلمان انجام داده است او اولین انتخاب در سمت چپ هجومی تیم است. من ذخیره او هستم." کاپیتان لام در باره گل شورله می گوید:" این یک گل حرفه ای بود" دروازه بان و کاپیتان سابق باشگاه بایرن و تیم ملی آلمان الیور کان نیز از حرکات تکنیکی و ضربات دقیق وی از گوشه های محوطه جریمه تمجید می کند و می گوید:" موقعیت وی به گونه ای بود که از شانس گلزنی کمی برخوردار بود ولی شورله ثابت کرد که دقت وی در این گونه ضربات بسیار خوب است و آن را شگرد دارد."

حضور در لیگ قهرمانان
    رودی فولر بازی تیم ملی و بازیکن تازه به خدمت گرفته لورکوزن را از نزدیک تماشا می کرد او عملکرد شورله را بسیار قوی خواند و امیدوار به درخشش او بهمراه لورکوزن در لیگ قهرمانان است. شورله قراردادی 5 ساله با باشگاه لورکوزن ثبت کرده است و پس از درخشش در تیم ماینتس و رساندن آن به لیگ اروپا حال به در انتظار درخشش با لورکوزن در لیگ قهرمانان اروپا است. شورله در مورد حضور خود در تیم لورکوزن و بازی در لیگ قهرمانان اروپا می گوید:" من واقعا مشتاقانه منتظر فصل آینده هستم همیشه حضور در لیگ قهرمانان برایم رویا بوده است و حال این رویا به حقیقت خواهد پیوست. حضور در ترکیب لورکوزن و بازی در لیگ قهرمانان تجارب بسیاری را برای بازیکنان جوان مانند من بهمراه خواهد داشت."

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

یواخیم لوو: ارائه بازی زیبا مهمتر از کسب جام است

سرمربی ژرمن ها معتقد است رسیدن به یک جام مهم مانند قهرمانی در جام جهانی یا یورو با ارائه تاکتیک هایی دفاعی و تخریبی چندان در ذهن هواداران نخواهد ماند

سایت گل- یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی المان معتقد است انجام بازی های زیبا مهمتر از قهرمانی در جام های مختلف با انجام ضد فوتبال است.
    سرمربی ژرمن ها معتقد است رسیدن به یک جام مهم مانند قهرمانی در جام جهانی یا یورو با ارائه تاکتیک هایی دفاعی و تخریبی چندان در ذهن هواداران نخواهد ماند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر نتوانید به جام دست پیدا کنید اما فوتبال زیبایی ارائه بدهید، ارزش بیشتری دارد. این چیزی است که در سال 2008 به من اثبات شد.
    حتی قبل از جام جهانی نیز گفتم که تیم هایی که بخواهند با تخریب بازی حریف به مراحل بالا برسند، شانسی برای قهرمانی نخواهند داشت.
    ما همیشه به دنبال قهرمانی هستیم اما ما با ارائه بازی هایی جذاب بود که میلیون ها هوادار در دنیا برای خود کسب کردیم و این مسئله نیز برای من به عنوان مربی اهمیت زیادی دارد.
    ما می خواهیم به هر دو این ها دست پیدا کنیم. در آفریقای جنوبی همه شیفته تیم ما شده بودند. بازیکنانی مانند مولر و اوزیل توجهات زیادی را به خود معطوف کرده بودند. بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، به من گفت که هرگز ندیده بوده که آلمان چنین فوتبال زیبایی به نمایش بگذارد. این برای من یک افتخار بزرگ است. این ارزش بیشتری از قهرمانی با ارائه فوتبالی زشت دارد."
    لوو در پاسخ به سوالی در مورد برنامه اش برای آینده گفت:" من پیش از جام جهانی 2014 کارهای زیادی برای انجام دادن دارم. بعد از آن باید دید چه اتفاقاتی برای من رخ می دهد."
    آلمان امشب در مقدماتی یورو 2012 مقابل اتریش قرار می گیرد.

کد:

8. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتیجه ی بازی ها تا دقیقه ی 50 :

اتریش ۱ - آلمان ۱
    گل ها : ماریو گومز (۴۴)
    آرنه فردریش (۵۰) (OG)

ایتالیا ۲ - استونی ۰
    گل ها : جوزپه روسی (۲۱)
    آنتونیو کاسانو (۳۹)

بلاروس ۱ - فرانسه ۱
    گل ها : اریک آبیدال (۲۰) (OG)
    فلورنت مالودا (۲۲)

.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هیدینک از صحبت درمورد آینده طفره می رود

مربی سابق چلسی بار دیگر از صحبت کردن درمورد احتمال بازگشتش به استمفورد بریج سرباز زد

سایت گل- گاس هیدینک، سرمربی هلندی تیم ملی ترکیه بعد از تساوی 1-1 تیمش مقابل بلژیک در دیدارهای مرحله مقدماتی یورو2012 از صحبت کردن درمورد آینده اش طفره رفت.

این روزها شایعات متعددی این مربی 64 ساله را در آستانه بازگشت به لندن و چلسی می دانند و خود او در صحبتهایی اعلام کرده که به دنبال لذت بردن از فوتبال به صورت روزانه است

با این وجود هیدینک تائید نکرد که می خواهد هدایت تیم انگلیسی را به دست بگیرد یا خیر و بدین ترتیب نظرش را برای خودش نگاه داشت.

درپایان دیدار جمعه شب، هیدینک به گل دات کام ترکیه گفت:« تیم ما در شرایط خوبی است. ما تغییراتی را اعمال می کنیم و بازیکنان جدید به تیم خواهند آمد. این وجه بسیار مهمی است.»

هیدینک در پاسخ به سوال خبرنگار اسوشیتد پرس درمورد آینده اش گفت:« خواهیم دید که چه خواهد شد. هنوز هیچ چیز مشخص نیست. با سن و سال من، زمانی که صحبتی مطرح می شود می توان درمورد آن صحبت کرد.»

ترکیه درحال حاضر با کسب 10 امتیاز از شش بازی اش در گروه آ ، سوم است و یک امتیاز با بلژیک که یک بازی بیشتر برگزار کرده فاصله دارد.

کد:
    2011/6/4

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتیجه ی نهایی بازی های دیشب :

اتریش ۱ - آلمان ۲
    گل ها : ماریو گومز (۴۴)(۹۰)
    آرنه فردریش (۵۰) (OG)

ایتالیا ۲ - استونی ۰
    گل ها : جوزپه روسی (۲۱)
    آنتونیو کاسانو (۳۹)
    جیامپائولو پازینی (۶۸)

بلاروس ۱ - فرانسه ۱
    گل ها : اریک آبیدال (۲۰) (OG)
    فلورنت مالودا (۲۲)

--------------------------------------

انتقاد لو از تیمش با وجود بردمقابل اتریش

جمعه شب آلمان در مرحله مقدماتی یورو2012 موفق شد تا با نتیجه 1-2 اتریش را شکست دهد ولی درپایان این دیدار یواخیم لو سرمربی ژرمنها به انتقاد از عملکرد تیمش پرداخت.
    لو به خبرنگاران گفت:« در تمام بخشهای تیم سرعت، دینامیک ، دقت و احساس اعتماد به نفس دیده نمی شد.باید بگویم که خوشحالم که بردیم.اتریش با عشق و احساس می جنگید.»
    لو در توضیح شیوه عملکرد تیمش در بازی جمعه شب گفت:«حس می کنم که بازیکنانی که در جام جهانی برای آلمان بازی کردند از نظر فیزیکی درپایان رقابتهای فصل محدودیت دارند.»
    آلمان به لطف گل دقیقه 90 ماریو گومز توانست سه امتیاز این بازی را مال خود کند و گومز در پایان این مسابقه گفت:« فوتبال دیوانه است.من گفتم که به جلو می روم، حتی در این استادیوم.»
    بدین ترتیب ژرمنها به روند موفقیتهایشان در رقابتهای مرحله گروهی یورو2012 ادامه دادند. آلمان روز 3شنبه مقابل آذربایجان قرار می گیرد و با پیروزی در آن دیدار صعود آلمان از نظر محاسبات ریاضی عملا تمام شده خواهد بود.
    کد:

------------------------------------------

بلان ناامید از تساوی تیمش مقابل بلاروس

لوران بلان، سرمربی تیم ملی فرانسه ناامیدی اش را از تساوی 1-1 تیمش مقابل بلاروس در دیدار جمعه شب که از سری رقابتهای مرحله مقدماتی یورو2012 در گروه دی برگزار شد ابراز کرد.
    اریک آبیدال که بعد از پشت سرگذاشتن بیماری سرطان، هفته پیش با بارسلونا قهرمان اروپا شده بود در دقیقه 20 این بازی، به اشتباه دروازه خودی را باز کرد و گل فلوران مالودا بازی را به تساوی کشاند تا دیدار شهر مینسک با تساوی 1-1 به پایان برسد.
    بدین ترتیب فرانسه با کسب 13 امتیاز از 6 دیدار خود هنوز صدرنشین گروهش است و 4 امتیاز با بلاروس رده دومی فاصله دارد ولی این برای آوردن لبخند به صورت بلان کافی نبود.
    مربی جوان خروسها به ای اف پی گفت:« بازی ناامید کننده ای بود، به ویژه در نیمه اول. تیم ما چندان قبراق نبود و فکر نمی کنم که ما شایسته پیروزی در این بازی بودیم. ما در دو دیدار اخیرمان 4 امتیاز از دست داده ایم و این خیلی زیاد است. با این وجود تیم بهتری نسبت به ما در گروه وجود ندارد. »
    بلان درمورد بازی جمعه شب تیمش گفت:« ما برای کسب سه امتیاز آمده بودیم ولی به آن نرسیدیم.»
    بلاروس هفته آینده مقابل لوگزامبورگ قرار می گیرد و بازی بعدی فرانسه درماه سپتامبر و مقابل آلبانی خواهد بود.
    کد:

.

12. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •