احسان جان همونطور که گفتم سال اولمون بود و کلی مشکلات و مسائل برامون توی نمایشگاه بوجود اومد و من باز عذرخواهی میکنم بابت همه چیز اونطور که باید میبود نشد انشالله سال بعد از خجالت همه در میایم
احسان جان همونطور که گفتم سال اولمون بود و کلی مشکلات و مسائل برامون توی نمایشگاه بوجود اومد و من باز عذرخواهی میکنم بابت همه چیز اونطور که باید میبود نشد انشالله سال بعد از خجالت همه در میایم
دوستان داشتم توی فایلهای بازی سرزمین رویا رو نگاه میکردم یه سری تصاویر اولیه از بازی رو که روزهای اول ساخت ساخته بودم و بصورت پیکسلی بودن رو پیدا کردم گفتم بیارم بزارم شما هم ببینید شاید خوشتون بیاد
جارجار از تاریکی الیسان را باز خواهد آورد ( الهام گرفته از فیلم رینگ )
غذا درست کردن نیکس
طناب بازی سای
دریملند به زبان ژاپنی
اولین تصویر ساخته شده بازی
![]()
تصلتت روی پیکسلا واقا معرکه است خیلی حال کردم فوقلعادست
وقتیکه غول بچه ها حمله میکنن
![]()
خیلی شاخ شده
راستی یه ایده ( که تویه یکی از بازی هام داشتم )
بد نیست یه سری چکه سیاه باشه که مثل بارون رو زمین بیان چکه های بزرگ
که وقتی به زمین خوردن تبدیل یه هیولا بشن ( یعنی زیرش هیولا رشد کنه ) مال بازی قدیمیمو فرستادم برات -
جهت ساخت تیزر تبلیغاتی ویدئوی بازی سرزمین رویا بازگویی داستان از افرادی که در ساخت اینگونه تیزرهای تبلیغاتی تبحر دارند دعوت میشود تا در ساخت این تیزر تبلیغاتی مارا یاری رسانند افرادی که توانایی ساخت تیزر تبلیغاتی را دارا میباشد جهت همکاری با ارسال یک نمونه کار و مشخصات فردی و شماره تماس به پست الکترونیکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام آمادگی نمایند. علاقمندان مبلغ یا هزینه کاری مورد نظر خود را نیز درج نمایند
با تشکر
بزودی وبسایت بازی سرزمین رویا بازگویی داستان فعال خواهد شد و شما میتوانید اخبار ، اطلاعات ، تصاویر و ویدئوها و پس زمینه های جدید از این بازی رو در اون ببینید و دریافت کنید هچنین اخبار مربوط به نشر این بازی بزودی اعلام خواهد شد
یک پس زمینه از بازی سرزمین رویا بازگویی داستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه عکس خوشکلی
ریلیزت کی میشه تغریبا فک کنم دو سال شده منتظریم
راستی تو چرا هیچوقت به بایز بچه ها سر نمیزنی نظرتو راجب کارشون بگی
بهت قول میدم کلی تو پیشرفت کیفی کارتون تاثییر بزاره
احسان جان ممنون تاریخ ریلیز رو هم انشالله یه مدت دیگه همراه اطلاعاتش درج میکنم انشالله دیگه بازی بزودی منتشر میشه در مورد بازی بچه ها هم خودم دوست دارم منتها خودت که در جریانی بدجوری درگیر کارای مربوط به این بازی شدم فکر نکنم یوبی و .. هم انقدر سر یه بازی وقت گذاشته باشن در کل بعد ازاتمام این بازی یه نفسی میکشیم
تریلر نهایی بازی سرزمین رویا بازگویی داستان فردا منتشر خواهد شد
Last edited by dragonboy; 22-08-2012 at 23:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)