تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 107 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ووه شانس بیاره امسال سهمیه لیگ اروپا رو بتونه کسب کنه هنر کرده
    خب منم همینو گفتم در اخر
    ولی خدایی این چه وضعشه!!! 5ساله که ر...دن به یووه ، هنوز نتونسته برگرده به اوج

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب منم همینو گفتم در اخر
    ولی خدایی این چه وضعشه!!! 5ساله که ر...دن به یووه ، هنوز نتونسته برگرده به اوج
    نه دقت نکردی
    من گفتم شانس بیاره سهمیه لیگ اروپا رو کسب کنه،یعنی خیلی شانس داشته باشه ششم هفتم میشه
    موجی اون موقع که چپ و راست با داورا تلفنی صحبت میکرد باید فکر حالا رو هم میکرد

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

همین حرفا رو میزنه مرتیکه معتاد مافیا که وقتی تیمش تو لیگ قهرمانانه هیچ کدوم از مربیان و بازیکنان سری آ براش آرزوی موفقیت نمیکنن دیگه.

انصافا تو کشور خودمونم وقتی یکی از تیمای استقلال و پرسپولیس تو لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا بازی دارن واقعا طرفدارای تیم رقیب از ته دل آرزو دارن تیم ایرانی ببره ولی تو ایتالیا همه نسبت به اینتر یه دید دیگه دارن. نمونه اش مصاحبه های بازیکنا و مربیان سری آ در فصل پیش.

اینتر تیمیه که اخلاق و جوانمردی رو سالهاس که باخته
    نه بابا؟
    من طرفدار اینتر نیستم اما حرف شما عزیز به نظر کمی نادرسته..
    جوری از مافیا صحبت میکنی که انگار مختص اینتره وبس...
    زمانی که اینتر جوانمردانه وکاملا سالم بازی میکرد چی نسیبش شد؟..هیچی
    امثال یونتوس ومیلان با (به قول شما)مافیا بازی ،میزدن تو گوش قهرمانیها و...بله...
    اونها حتی به بازی های رودررو هم رحم نمیکردن ومیخواستن که اینتر رو تحقیر کنن..
    درست نیست که اینجوری انگشت اتهام رو روی کسی نشونه بگیریم...
    به نظرم که حرف دلش رو زد .کاملا رک وپست کنه...
    نه کنه دوست داشتی که تملغ وچاپ لوسی کنه؟
    بهرحال من هم موافق با شما هستم:
    مناسفانه فوتبال ،به خصوص در ایتالیا دستخوش بازی های مافیایی شده..
    حالا کی بیشتر کی کمتر خدا میدونه...

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نه بابا؟
    من طرفدار اینتر نیستم اما حرف شما عزیز به نظر کمی نادرسته..
    جوری از مافیا صحبت میکنی که انگار مختص اینتره وبس...
    زمانی که اینتر جوانمردانه وکاملا سالم بازی میکرد چی نسیبش شد؟..هیچی
    امثال یونتوس ومیلان با (به قول شما)مافیا بازی ،میزدن تو گوش قهرمانیها و...بله...
    اونها حتی به بازی های رودررو هم رحم نمیکردن ومیخواستن که اینتر رو تحقیر کنن..
    درست نیست که اینجوری انگشت اتهام رو روی کسی نشونه بگیریم...
    به نظرم که حرف دلش رو زد .کاملا رک وپست کنه...
    نه کنه دوست داشتی که تملغ وچاپ لوسی کنه؟
    بهرحال من هم موافق با شما هستم:
    مناسفانه فوتبال ،به خصوص در ایتالیا دستخوش بازی های مافیایی شده..
    حالا کی بیشتر کی کمتر خدا میدونه...
    وقتی دوتا گل سالم میلان رو به اعتقاد برنامه 90 ایتالیا مردود اعلام میکنن معلومه مافیا کدوم وری هست

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نه دقت نکردی
    من گفتم شانس بیاره سهمیه لیگ اروپا رو کسب کنه،یعنی خیلی شانس داشته باشه ششم هفتم میشه
    موجی اون موقع که چپ و راست با داورا تلفنی صحبت میکرد باید فکر حالا رو هم میکرد
    من گفتم خداکنه چهارم بشه
    این کار فدراسیون ایتالیا علاوه ضربه زدن به پرافتخارترین تیم ایتالیا باعث شد که جذابیت سریa حداقل واسه3-2 به شدت کاهش پیدا کنه و نتیجه اش این شد که لالیگا لیگ برتر(حتی در مقطعی بوندس لیگا) با فاصله زیاد از سریa بالاتر باشن
    علاوه بر اینا باعث شد که تیم ملی ایتالیا هم ضربه محکمی بخوره و به این فلاکت دچار بشه(حتما متوجه هستی که جام جهانی 2006 6-7 یوونتوسی تو ترکیب ثابت ایتالیا بودن)

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

یووه شانس بیاره امسال سهمیه لیگ اروپا رو بتونه کسب کنه هنر کرده
    چرا تا وقتی تیمی به نام رم هست اسم این تیما رو میارین؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

را تا وقتی تیمی به نام رم هست اسم این تیما رو میارین؟
    اگه منظورت عزیزان شهر میلان بود که بات موافقم
    ولی فکر نکنم این فصل شما چیزی بشین؟! 5گل تو یه بازی خوردین!

ولی خدایی این یووه جون بگیر بهتر نیست؟! لیگ ایتالیا دوباره تماشایی میشه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

این کار فدراسیون ایتالیا علاوه ضربه زدن به پرافتخارترین تیم ایتالیا باعث شد که جذابیت سریa حداقل واسه3-2 به شدت کاهش پیدا کنه و نتیجه اش این شد که لالیگا لیگ برتر(حتی در مقطعی بوندس لیگا) با فاصله زیاد از سریa بالاتر باشن
    علاوه بر اینا باعث شد که تیم ملی ایتالیا هم ضربه محکمی بخوره و به این فلاکت دچار بشه
    حرفای تکراری...!!!
    امثال یوونتوس و میلان و لاتزیو و... (با کمال احترام به هواداراش) باعث شدن که ایتالیا به این فلاکت بیفته...
    جالبه بعضی از دوستان صحبتاشون در حده جوک و لطیفس! اگه موراتی مافیای فوتبال ایتالیا بود چرا قبل از کالچوپولی نیومد کاری کنه که اینتر تو ایتالیا و اروپا به کمک مافیا و این چرت و پرت ها قهرمان بشه و نتیجه بگیره؟؟! چرا یه تیمی مثل رم که همیشه رقیب اینتر بوده، از رسوایی های سال 2006 مصون موند؟
    دوستان! اینجا دادگاه ایتالیا نیست که از دید خودتون میاید یووه و میلان رو تبرئه می کنید و اینتر و موراتی رو مافیا قلمداد می کنید...
    (حتما متوجه هستی که جام جهانی 2006 6-7 یوونتوسی تو ترکیب ثابت ایتالیا بودن)
    اولا 5 نفر از تیم ملی قهرمان سال 2006 ایتالیا یوونتوسی بودن! ضمنا باید هم یوونتوسی میبودن! چون یوونتوس تیم قهرمان اون زمان ایتالیا بودش... ثانیا از این پنج نفر فقط بوفون به عنوان دربازه‏بان و کاناوارو به عنوان کاپیتان و زامبروتا به عنوان تنها دفاع راست مجرب اون زمان تیم ملی ایتالیا در ترکیب ثابت تیم حضور داشتند (یعنی باید حضور میداشتند!!)! دلپیرو و کامورانزی اکثرا با بازیکنای دیگه یا با هم تعویض میشدن... فکر می کنم قبول داشته باشید قدرت تیم فقط در عهده سه چهار تا بازیکن نمیتونه باشه...
    ضمنا همین جام جهانی 2010 6تا یوونتوسی تو تیم ملی بودن... میشه بفرمایید چی شد؟! بوفون و کاناوارو چی کار کردن؟!
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حرفای تکراری...!!!
    امثال یوونتوس و میلان و لاتزیو و... (با کمال احترام به هواداراش) باعث شدن که ایتالیا به این فلاکت بیفته...
    جالبه بعضی از دوستان صحبتاشون در حده جوک و لطیفس! اگه موراتی مافیای فوتبال ایتالیا بود چرا قبل از کالچوپولی نیومد کاری کنه که اینتر تو ایتالیا و اروپا به کمک مافیا و این چرت و پرت ها قهرمان بشه و نتیجه بگیره؟؟! چرا یه تیمی مثل رم که همیشه رقیب اینتر بوده، از رسوایی های سال 2006 مصون موند؟
    دوستان! اینجا دادگاه ایتالیا نیست که از دید خودتون میاید یووه و میلان رو تبرئه می کنید و اینتر و موراتی رو مافیا قلمداد می کنید...
    دوست من ، من نگفتم یووه مافیا و ... نبوده ! میگم با این کارشون باعث شدن لیگ ایتالیا از جذابیت بیوفته+ تیم ایتالیا به این فلاکت بیوفته همین

اولا 5 نفر از تیم ملی قهرمان سال 2006 ایتالیا یوونتوسی بودن! ضمنا باید هم یوونتوسی میبودن! چون یوونتوس تیم قهرمان اون زمان ایتالیا بودش... ثانیا از این پنج نفر فقط بوفون به عنوان دربازه‏بان و کاناوارو به عنوان کاپیتان و زامبروتا به عنوان تنها دفاع راست مجرب اون زمان تیم ملی ایتالیا در ترکیب ثابت تیم حضور داشتند (یعنی باید حضور میداشتند!!)! دلپیرو و کامورانزی اکثرا با بازیکنای دیگه یا با هم تعویض میشدن... فکر می کنم قبول داشته باشید قدرت تیم فقط در عهده سه چهار تا بازیکن نمیتونه باشه...
    شما که میگی یوونتوس با مافیا بازی قهرمان شده بود!همین الکس کم گل نزد! همین کاناوارو تیم ایتالیا رو تا فینال برد ، همون سال هم بهترین بازیکن یوفا و فیفا شد، در وهله ی این گلر+ خط دفاعی ایتالیا بود که ایتالیا رو بالا اورد
    نمیگم ایتالیا فقط اینها بود ولی اینها هم جزو مهمی از اون تیم ایتالیا بودن

ضمنا همین جام جهانی 2010 6تا یوونتوسی تو تیم ملی بودن... میشه بفرمایید چی شد؟! بوفون و کاناوارو چی کار کردن؟!
    بوفون که از همون اول هم اماده نبود مصدوم هم شد ، کاناوارو هم دیگه پیرمرد شده بود و باتوجه به بازیهاش تو فصل قبل در یووه انتخاب اشتباه مربی بود...
    باقی یوونتوسی ها(پیرمردهاش) هم دیگه جنازه بودن! ولی کارشون رو همون سال 2006 انجام داده بودن
    البته کیلینی بد نبود

نتایج بد ورد کاپ 2010 از همون کالچیو پولی شروع شد
    الان یوونتوس داره کم کم یه تیم جوون با بازکنهای ایتالیایی میسازه
    ببین ایتالیا تو ورد کاپ 2014 چه نتایجی میگیره
    Last edited by Capcom; 15-09-2010 at 13:40.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کاربر pcforlife شما توی امضات کلکسیون منچستر زدی بعد میای اینجا طرف اینتر رو میگری؟
    یکرنگ باش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •