خوب با عرضه آپدیت حدید از سوی سونی برای مقابله با روش های مختلف ه کی که این چند روزه بر روی کنسولش انجام شده و طی آخرین خبرها موفق هم بوده خیلی ها نگران این هستن که عاقبت این ه ک نابودی خواهد بود یا هنوز باید شاهد ادامه کار و ه ک شدن با وسیله های مختلف ( از جمله افتابه و کاسه توالت و سیفون و ...) و البته بازی موش و گربه از سوی سونی و ه کرها باشیم!
اما در همین راستا مصاحبه ای با Mathieulh از طریق کاربراین سایت MC انجام شده که میتونه تا حدودی جوابگوی سوالات مختلف باشه! که به شرح زیر میباشد (البته سوال مهماش ):
آیا سونی میتواند جلوی این دستاورد عالیه شما رو بگیرد؟ اگر جواب مثبت است در چه مدت زمانی موفق به این کار میشود؟
بله آنها قادر به انجام این کار هستند. همانطور که با عرضه آپدیت جدید موفق به این کار شدند.
آیا این ه ک به نصب دوباره Linux بر روی این کنسول کمک میکنه؟ و استفاده از تمام قدرت کنسول مخصوصا قدرت گرافیکی اون؟
برای این کار نیاز به یک درایور مناسب برایRSX است این امر میتواند با جایگیزینی LV2 به وسیله Linux Kernel محقق شود.
چرا شما و تیمتون تصمیم گرفتید که قابلیت Backup را غیر فعال کنید ؟
چون ما تحت هیچ شرایطی دزدی ادبی را تائید نمیکنیم تصمیم به انجام این کار گرفتیم.
چه زمانی ما Homebrew و شاید یک پورت از XBMC را بروی این کنسول شاهد خواهیم بود ؟ ایا میتوان امیدوار به بازگشت Other OS و یا چیزی شبیه به آن توسط PJ بود ؟ وایا سونی قادر به بن کردن از طریق آنلاین کسانی که ازین وسیله استفاده میکنن خواهد بود یا خیر؟
من واقعا نمیتونم به طور دقیق به این پرسش پاسخ بدم . با توجه به این که XBMC یک منبع باز هست و همگان میتوانند در آن (ساخت یک پورت) مشارکت داشته باشند.بازگشت Other OS مستلزم Downgrade است که به هر حال این امر از نظر فنی امکان پذیر است.
سونی میتونه (ولی من بعید میدونم) که شما رو هر لحظه در حالت انلاین بن کنه!!
به مجرد انلاین شدن و بازی کردن اونا به طور دقیق متوجه میشن که شما چه بازی رو در حال اجرا بر روی کنسول هستید .به علاوه انها توانایی هایی دارن که ما ازان بی اطلاعیم پس بهتره که با این ه ک در محیط آنلاین ظاهر نشوید!
سوال اصلی من اینه که آیا شما قادرید که PSGroove ی را عرضه کنید که با یک PSP کار کار کند؟
فعلا این مورد توسط یکی از اعضای گروه داره انجام میشه ولی من نمیتونم هبچ ضمانتی به موفقیت اون بدم!
آیا شانسی برای تیم شما و یا شخص دیگری برای راه اندازی آنلاین با استفاده از این ه ک به صورت امن وجود داره؟
هم اکنون هیچ شانسی وجود نداره!
در آینده ای نزدیک تر شاهد سوالهای بیشتری ازین ه کر خواهیم بود !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید