تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا تیم ملی بسکتبال ایران به دور دوم صعود خواهد کرد؟

راي دهنده
98. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

32 32.65%
  • خیر

69 70.41%
Multiple Choice Poll.
صفحه 15 از 46 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 451

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی بسکتبال (FIBA World Championship) | ترکیه 2010

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ntv turkey ، tvp sport
    دوستان اين دو شبكه رو كدوم ماهواره هست ؟‌
    و اينكه واسه گرفتنشون رسيور بايد پروگرام شده باشه ؟ يا كانال ها ازاد هستند ؟
    ntv روی ترکست
    ازد هست فرکانس 11054-h سیمبل ریت 30000

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

بچه ها میشه بگید این کانال ها ماله چه ماهواره این؟
    مثلا ntv روی چه ماهواره ای با چه فرکانسی هست؟ یا بقیش؟

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ntv turkey ، tvp sport
    دوستان اين دو شبكه رو كدوم ماهواره هست ؟‌
    و اينكه واسه گرفتنشون رسيور بايد پروگرام شده باشه ؟ يا كانال ها ازاد هستند ؟
    از ترکست رایگان پخش میشه
    از کانال 1 یا 2 rai sport هات برد میتونی ببینی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

میشه ترکست و ازدهست رو به انگلیسی بنویسید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooyaabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

fouad-pes
    andre22

ممنون دوستان

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

میشه ترکست و ازدهست رو به انگلیسی بنویسید ؟
    ای بابا غلط املایی می گیرید؟
    منظورم ازاد (free) بود که نوشته شد ازد

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

امید وارم بسکتبال ایران روز به روز پیشرفت کنه
    اما دوست عزیز آمریکا بخواد کل تیم رو به هم گره میزنه.تیم ایران پیشرفتش خوب بوده اما در حد جهانی نیست.
    مثل فوتبال که یه دوره خیلی خوب کار می کرد اما همون زمان که جز بهترین های آسیا بودیم تو جام جهانی هیچ کاری نکردیم.
    فکر کردن ایران به اول شدن جهان با این وضعیت کشور محاله.
    خودمون رو بهتره خسته نکنیم.تیمی که قهرمانیه غرب آسیا براش افتخار محسوب میشه نباید به فکر جهانی باشه.
    بسکتبال وقتی باید به فکر جهانی باشه که بتونه مثل فوتسال قهرمان بی قید و شرط آسیا باشه.نه مثل بستکبال با سلام و صلوات قهرمان آسیا بشه.بعدش تا سه روز سرود ملی پخش کنن که چی شده؟بسکتبال شده اول آسیا.

دوست عزیز شما انتظار داری که ما انتقاد نکنیم و بشینیم دل خودمون رو خوش کنیم که تونس رو بردیم؟؟
    همین دلخوشی ها باعث بدبختی کشور ما هست دیگه.فقط دلمون خوش هست که تو دنیا آخر نیستیم یکی مونده به آخریم و این خودش یه افتخاره!
    دوست عزیز کی گفته من از قهرمانی ایران نا راحت میشم؟ما بریم تونس رو 100 بر صفر ببریم پیروزی مقتدرانس؟شما انگار توجهی نداری که تونس یه کشوریه که کل ثروتش رو بزاری رو هم به یه چاه نفت ایران نمی رسه.
    بسکتبال ایران پیشرفت کرده و دستش هم درد نکنه اما با این حرف های شما همین پیشرفتش ر وهم از دست می ده.هر وقت تو این مملکت توقع ها پایین اومده کشور بیشتر بدبخت شده .
    در ضمن تاپیک که ارث بابام نیست.شما اگه تحمل انتقاد نداری جواب انتقاد دیگران رو نده یا اگه میدی درست بده.
    شما خودتون میگید که بسکتبال ایران در سطح جهانی نیست ، حالا که رسیده به جام جهانی و یه برد هم اورده افتخار محسوب نمیشه!؟

در مورد چاه نفت و تونس هم نظرتون خیلی جالبه ، یعنی آمریکا و بقیه غول های اقتصادی همیشه باید قهرمان های رشته های ورزشی بشن
    سرمایه فقط یکی از عوامل رشد و مو فقیت هست اونم زمانی که مدیریت خوبی برای استفادش باشه

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خب شما اطلاعاتت ناقص هست ایران دو دوره پیاپی قهرمان جام ملتهای آسیا شده غرب آسیا که اصلا ملاک نیست همینطور باشگاهی صعود به المپیک و جام جهانی از دید یک اهل ورزش اینها همش پیشرفت و باز هم میشه منتها از نظر افرادی که بخوان همه چیز رو به سیاست گره بزنن با توجه به اسم کاربری و امضا ...!!باور کنید یا نه من با بعضی از بازیکنان حال حاضر تیم ملی و خیلی از بازیکنان باشگاهی بسکتبال بازی کردم وضع این رشته رو خیلی خوب میدونم ...
    با این حال من از فوتبال زیاد سر در نمیارم اما فکر می کنم اوج درخشش فوتبال در این دهه 2004 تا 2006 بود که تو آسیا خیلی خوب بودیم و به جام جهانی رفتیم حالا به نظر شما 2 سال موفقیت مقطعی هست یا 10 سال؟!
    اینو بهش میگن تخریب نه انتقاد شما انتقاد می خوای بکنی به چی عزیز دل؟اگه تونس چاه نفت نداره اگه شرایط سیاسی اقتصادیش با ما فرق داره از نظر امکانات سخت افزاری رشته بسکتبال از ما جلو تر هست نمی دونستی بدون!می خوای از اسپانسرهای قدرتمند این تیم برات بگم یا سالن های مجهز و پیشرفته یا حمایتهای دولتی و کمک های مالی شخص رئیس جمهور این کشور به تیم بسکتبال؟!؟ از این همه سرمایه کشور از این همه بودجه دولت به ورزش سهم بسکتبال چقدر بوده؟به قول دوستمون چی به بسکتبال دادیم که ازش انتقاد بکنیم؟شما حالت منتقد به خودتون میگیرید و میگید برد تونس با ارزش نیست؟!
    تونسی که رئیس جمهورش برای فقط آخرین دور آماده سازی این تیم بیش از 55 هزار یورو کمک کرده !در حالی که ما برای شرکت در رقابتهای لیتوانی مشکل بلیط و پرواز و خروج داریم؟مگه برای تیم ملی فوتبال با پرواز چارتر و هواپیما شخص رئیس دولت نرفتند!؟!
    انتقادت به چی هست باید چی میشده نشده!؟! قرار بوده با یک بازیکن NBA و یک بازیکن NCAA تیمهایی رو شکست بدیم که 7-8 بازیکن Euro League و NBA دارن؟
    می خواید یک نشان افتخار به صدا و سیما هم بدیم که بردهای کم ارزش بسکتبال کم ارزش در مسابقات کم ارزش جام جهانی رو پوشش زنده نداد!؟
    من چیزی به اسم انتقاد نشنیدم اینها غرغرهای بی پایه و اساس هست انتقاد بکنید بله تیم خیلی ضعف داره تو حمله ست تو بازی تحت فشار یا پرس تو پرتابهای آزاد و سه امتیازی و ....فدراسیون همچنین(با این حال موفق ترین و با ثبات ترین فدراسیون 10 سال اخیر ورزش ایران هست)
    از لحن من هم ناراحت نشید
    بدونید که این حرفی که زدید (برد تونس بی ارزش هست) رو هیچ کس از شما قبول نمی کنه
    خب.شما هر حرفی که من می زنم رو به پای بی سوادی من و هر حرفی که خودتون می زنید رو به پای دانش گسترده ی خودتون میذارید.اصلا بر فرض من هیچی از بسکتبال نمی دونم به عنوان یه شهروند ایرانی باید از تیم بسکتبال کشورم انتظار داشته باشم یانه.
    خب دوست عزیز من و شما هر دومون معتقیدیم با این شرایط به هیچ عنوانی نمی رسه.هر دو معتقدیم تو ایران به این ورزش هیچ توجهی نمی شه.با این تفاوت که شما به همین بی توجهی اعتراض نمی کنید و معتقدید که هر برد ایران افتخاره.من هم میگم افتخاره اما معتقدم لیاقت ما بیشتر از این هاست.
    در مورد سیاست هم خب معلومه تو کشوری که زمین و زمان بودجش رو از دولت میگیره همه چیز به سیاست ربط داره.مگه فوتبال به سیاست ربط نداره؟مگه کشتی به سیاست ربط نداره؟
    همین باشگاه صباباتری وابسطه به ارتش هست.چرا باید باشه؟به خاطر همین هست که ورزش به سیاست ربط داره.
    آخرش هم حوصله ی بحث ندارم.موسی به دین خود عیسی هم به دین خود(یا برعکس)
    در مورد چاه نفت و تونس هم نظرتون خیلی جالبه ، یعنی آمریکا و بقیه غول های اقتصادی همیشه باید قهرمان های رشته های ورزشی بشن
    یعنی نیستن؟خب شما اگه فکر می کردی می دیدی که همون آمریکا و غول های بزرگ جهان همیشه قهرمان رشته های ورزشی هستن به چند معدود رشته مثل دو و میدانی که به خاطر شرایط فیزیکی آفریقایی ها توش بهتر هستند.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by M A M M U T; 01-09-2010 at 17:52.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

رو ترکست میشه بگید فرکانس و اینا رو ؟

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

بجز rai جای دیگه ای رو هاتبرد نیست ؟
    شاید اینا بازی ایران رو نشون ندن . چون در لحظه شاید 4 تا بازی هم باشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •