ntv روی ترکست
ازد هست فرکانس 11054-h سیمبل ریت 30000
بلی
خیر
ntv روی ترکست
ازد هست فرکانس 11054-h سیمبل ریت 30000
بچه ها میشه بگید این کانال ها ماله چه ماهواره این؟
مثلا ntv روی چه ماهواره ای با چه فرکانسی هست؟ یا بقیش؟
از ترکست رایگان پخش میشه
از کانال 1 یا 2 rai sport هات برد میتونی ببینی
میشه ترکست و ازدهست رو به انگلیسی بنویسید ؟![]()
fouad-pes
andre22
ممنون دوستان
ای بابا غلط املایی می گیرید؟
منظورم ازاد (free) بود که نوشته شد ازد![]()
شما خودتون میگید که بسکتبال ایران در سطح جهانی نیست ، حالا که رسیده به جام جهانی و یه برد هم اورده افتخار محسوب نمیشه!؟
در مورد چاه نفت و تونس هم نظرتون خیلی جالبه ، یعنی آمریکا و بقیه غول های اقتصادی همیشه باید قهرمان های رشته های ورزشی بشن
سرمایه فقط یکی از عوامل رشد و مو فقیت هست اونم زمانی که مدیریت خوبی برای استفادش باشه
خب.شما هر حرفی که من می زنم رو به پای بی سوادی من و هر حرفی که خودتون می زنید رو به پای دانش گسترده ی خودتون میذارید.اصلا بر فرض من هیچی از بسکتبال نمی دونم به عنوان یه شهروند ایرانی باید از تیم بسکتبال کشورم انتظار داشته باشم یانه.
خب دوست عزیز من و شما هر دومون معتقیدیم با این شرایط به هیچ عنوانی نمی رسه.هر دو معتقدیم تو ایران به این ورزش هیچ توجهی نمی شه.با این تفاوت که شما به همین بی توجهی اعتراض نمی کنید و معتقدید که هر برد ایران افتخاره.من هم میگم افتخاره اما معتقدم لیاقت ما بیشتر از این هاست.
در مورد سیاست هم خب معلومه تو کشوری که زمین و زمان بودجش رو از دولت میگیره همه چیز به سیاست ربط داره.مگه فوتبال به سیاست ربط نداره؟مگه کشتی به سیاست ربط نداره؟
همین باشگاه صباباتری وابسطه به ارتش هست.چرا باید باشه؟به خاطر همین هست که ورزش به سیاست ربط داره.
آخرش هم حوصله ی بحث ندارم.موسی به دین خود عیسی هم به دین خود(یا برعکس)
یعنی نیستن؟در مورد چاه نفت و تونس هم نظرتون خیلی جالبه ، یعنی آمریکا و بقیه غول های اقتصادی همیشه باید قهرمان های رشته های ورزشی بشن![]()
خب شما اگه فکر می کردی می دیدی که همون آمریکا و غول های بزرگ جهان همیشه قهرمان رشته های ورزشی هستن به چند معدود رشته مثل دو و میدانی که به خاطر شرایط فیزیکی آفریقایی ها توش بهتر هستند.
------------------------------------------------------------------------------------
Last edited by M A M M U T; 01-09-2010 at 17:52.
رو ترکست میشه بگید فرکانس و اینا رو ؟
بجز rai جای دیگه ای رو هاتبرد نیست ؟
شاید اینا بازی ایران رو نشون ندن . چون در لحظه شاید 4 تا بازی هم باشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)