مهندس شما جواب دوستان توي اون تاپيك كه عليه شما رو زدن نميدي؟
يه سر بزنين.شل.غ شده اونجا
مهندس شما جواب دوستان توي اون تاپيك كه عليه شما رو زدن نميدي؟
يه سر بزنين.شل.غ شده اونجا
سلام مهندس؛
من داروسازی میخوام؛ چه کار کنم ؟ منطقه 2 هم هستم؛
با 1500 منطقه داروسازی میارم ؟
من اکراه دارم که به راجع به اون موضوع پست بدم به چندین دلیل اما به هرحال به احترام این پست شما من جواب شما رو میدم
نخیر جوابشون رو نمیدم ... بذار هرچی دوست دارن بگن.. اهمیتی نداره ..حالا من الان بیام ثابت کنم که حرف ایشون اشتباه بوده .. شما فکر میکنی دیگه حرف جدیدی نمیگند؟؟ بهونه گرفتن که آسونه.یه بار میان میکن چرا خودشو معرفی کرده ..حالا اگه اسمتو نگی میگن چرا خودتو معرفی نمیکنی.. بگی وقتتو با کتاب های کم محتوا یا بی محتوا تلف نکن میگن داری اونا رو تخریب میکنی انگار اون کتابها رغیب من هستند.. حالا حوبه من از راه تدریس هم امرار معاش نمیکنم و از صبح تا یعد از ظهر تو کارخونه کار میکنم(البته چند تن از دوستان میدونند که تا مهر بنده وقت آزادم زیاده چون کار تعطیل شده به دلایلی) و انقدر نگران هستند که نکنه من بخوام از سادگیشون سوء استفاده کنم .. بنده نهایت تو سال 3 تا شاگرد خصوصی وقتم اجازه میده که داشته باشم .. دیگه واسه اون 3 تا در سال لازم نیست بیام همایش رایگان بذارم یا جزوه به کسانی که نمیتونن کلاس برن بدم یا تلفنی مشاوره رایگان بدم. تعریف جهان سوم همینه دوست من .. اینکه افراد به جای اینکه بیان نکات مثبتی که باعث پیشرفت و ترقی میشه رو ازش استفاده کنند میان و به موارد جانبی گیر میدهند .. حالا مثلا من ادم خوبی باشم یا آدم بدی باشم چه فرقی به حال اونا میکنه .. مگه قراره چه اتفاقی بیوفته حالا.. من اگه خوب باشم سودشو خودم میبینم و اگه بد باشم هم ضررشو من میبینم ..
به هر حال اونجا هر حرفی علیه من بزنند نه اینجا و نه تو اون تاپیم من از خودم دفاع نمیکنم و نه توضیحی میدم.
سوال درسی داشتید در خدمتم
والا نمیشه انقدر قطعی گفت .. تو رشته های گروه پزشکی جنسیت مهمه و پسر ها راحت تر قبول میشن(اینو کلی گفتم که بدونید).. با 1100 منطقه ی 1 میشد داروسازی زنجان قبول شد .
حالا شما چرا از الان میگی 1500؟؟ خب بهتر مطالعه کنید و رتبه 400 بیارید باور کنید امکان پذیره .. شما اگه از اول واسه 1500 درس بخونید که 5000 میشید .. به هرحال الان به نظرم بهتره کاری به رتبه نداشته باشید .. شما بشینید و خوب درس بخونید و بعد اعلام نتایج سال بعد فرصت واسه این حرف ها زیاده .
Last edited by Amin.M.1986; 22-08-2010 at 17:38.
آخه مشکل من فقط تو فیزیک و عربی است و همیشه کم میزنم برای همین گفتم 1500؛ در ضمن جنسیتم مرد است؛
راستی من گرامر درس آخر زبان 3 رو نمیفهمم چه کار کنم ؟
فیزیک و زبان رو چون خودم تدریس میکنم بیشتر میتونم کمکتون کنم..گرامر آخر زبان 3 رو نگرانش نباشید .. زبان پیش واسه کنکور کفایت میکنه .. بعد از اینکه زبان پیش رو مسلط شدید بیایید سراغ نکات زبان پایه
واسه عربی هم اگه تهران هستید من توصیه میکنم برید کلاس چون ارزش نداره هی وقتتونو تلف کنید و دور خودتون بچرخید .. معلم کنکور خوب واسه عربی زیاده و من خودم چند تا رو میشناسم ..
اقای چاووشی
آقای ایادفیلی
آقای ندوشن( من توصیه نمیکنم ایشون رو اما به هرحال معروف هستند و قدیمی و خوشنام)
خانم خاکباز
یکی رو انتخاب کنید و برید سرکلاسش و خودتون رو راحت کنی.
این مطالب رو در جواب یکی از دوستان در یک تاپیک دیگه نوشتم که اینجا هم همونا رو کپی پیست میکنم
اولا که شما باید الگوریتم تشکیل بدهید واسه مطالب .. یعنی در حین خوندن سعی کنید مطالب رو به صورت نمودار در بیارید و دسته بندی مطالب رو داشته باشید و کل درس رو تبدیل کنید به نمودار درختی(این کار واسه مرور هستش و خوب جا افتادن مطالب توی ذهن) در مورد ایه و حدیث هم شما نباید کل آیات رو حفظ کنید .. شما باید کلمات کلیدی رو توی آیات مشخص کنید.. مثلا درباره ی امی بودن پیغمبر شما کلمه" تخطه" رو باید هایلایت کنی و به ذهنت بسپری درسته که کل ایه رو باید مطالعه کنی اما این کلمه کلیدی راه حل مشکل شما تو مواقع فراموشی هستش و با دیدن این لغت سریع گزینه ی صحیح رو انتخاب میکنید.. شیرین نیست؟؟ با یک نگاه میتونید یک تست دینی رو جواب بدهید.
کلماتی که استخوان بندی تست رو تشکیل میدهند رو یاد بگیرید تا با یک نگاه تست صحیح رو تشخیص بدهید .. مثلا توی درس معجزه ای از نوع کتاب(فکر کنم درس چهارم سال سوم باشه) بدونید که وقتی با جمله ی "انسان های حقیقت طلب وقتی با دعوت پیامبران مواجه میشدند از آنان نشانه میخواستند" برخورد کردید باید تشخیص بدهید که استخوان این جمله چیست و اون کلمات رو یاد بگیرید .. باید جمله ی قبل رو به این صورت تبدیل کنید:
حقیقت طلب----درخواست نشانه
با این کار حجم مطالب تو ذهنتون کم میشه و سرعت تشخیص گزینه ی درست افزایش پیدا میکنه و احتمال اشتباه کم میشه..
شما باید فوت فن های مطالعه هر درس رو یاد بگرید تا راحت تر تست رو جواب بدهید و درس هم واستون لذت بخش بشه .. تو فکرش هستم که یک جزوه یا مقاله بنویسم با کمک دوستم خوبم آقای ترابی واسه آموزش درست درس خوندن ولی فکر نمیکنم تا 10 سال دیگه هم وقت بشه که بنویسیم.
هر سوالی به ذهنتون برسه من درخدمت هستم
راستی اگه کسی مطلب رو جایی کپی پیست کرد ممنون میشم با ذکر منبع باشه
چند روز پیش یک جلسهای با مهندس مجیدی در مورد تاپیکش توی p30world داشتیم. مهندس تو این جلسه سه تا طرح برای توسعه روابطمون با بچه ها پیشنهاد داد. هدف اصلی این سه تا طرح اینه که بتونیم هر چه بهتر و سریعتر به سئوالات بچهها پاسخ بدیم. البته نخواستیم یه کاری بکنیم که خیلی سر خودمون خیلی شلوغ بشه و به کارهای خودمون نرسیم. از بچههای فعال تاپیک میخوام که در صورت تمایل نظر خودشون رو در مورد این طرحها به صورت پیغام خصوصی به من یا مهندس مجیدی بفرستند.با تشکرطرح اول:دادن جزوه به داوطلبین عزیز. جزواتی که به نظر ما مفید هستند رو در اختیار داوطلبین قرار بدیم.مشکلات:اول اینکه ما اونقدر وقت اضافه نداریم که هر روز جز.ه کپی کنیم و بریم اداره پست و برای بچهها پست کنیم دوم اینکه آیا اگه بچه ها انقدر ارزون جزوه ها بدستشون برسه ارزش جزوه رو میدونن؟؟ من بعید میدونم.. لطفا تو پیشنهاداتون این نباشه که جزوات رو با قیمتی بالاتر به فروش برسونیم چون اونطوری از مسیر اصلی که کمک به داوطلبین هست دور میشیم.
طرح دوم:
ما یک شماره اعتباری تهیه کنیم و ساعاتی رو مشخص کنیم که کسانی که سوالی دارند زنگ بزنند و سوالشونو بپرسند.. البته سوالاتی که تو تاپیک قابل جواب دادن نباشند
طرح سوم:با مسئولین سایت صحبت کنیم و بخواهیم که ترتیب چند همایش رایگان رو بدهند که بچه های پی سی ورلد بیان و توش مباحثی که دقت بیشتری رو میطلبه آموزش داده بشه
مشکلات: اول اینکه آیا کسانی که بدون پرداخت هزینه بیان همایش ارزش این همایش رو درک میکنند یا چون مفت بوده واسه وقت تلف کردن میان و دوم اینکه اگه قرار باشه یک همایش رایگان برگزار بشه آیا کسی حاضر هست کمک کنه؟؟
Last edited by myloveismath; 23-08-2010 at 17:41.
سلام مهندس
آيا كسي كه ديپلم رياضي داره و پيش هم رياضي خونده و مدركشو گرفته ميتونه در كنكور تجربي شركت كنه و امتحان بده ؟ (اين شخصي مدرك كارشناسيشو بهمن امسال ميگيره البته نه در مقطع روزانه و تصميم داره دوباره كنكور شركت كنه. )
Last edited by m-a-88; 23-08-2010 at 18:14.
والا 2 تا کارشناسی گرفتن اصلا کار درستی نیست و بهتره ایشون واسه ارشد سرمایه گذاری کنه .. من قانون امسال رو نمیدونم اما چند سال پیش موارد مشابه شما بدون مشکل تو رشته دیگه کنکور دادند .. چندین مورد میشناسم که تجربی خوندند و کنکور انسانی دادند و بدون مشکل رفتند دانشگاه .. الان هم بعید میدونم مشکلی باشه![]()
ببخشید نظرتون راجع به آزمون های آزمایشی و موسسات موجود و عملکرد فعلی اونها چیه؟(میدونم سوال خیلی کلیه! دنبال یه اسم نیستم میخواستم آنالیز شما رو بدونم)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)