تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 28 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 280

نام تاپيک: سوالات متداول گرافیک سه بعدی

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در پنل Modifier در قسمت EditMesh و یا EditPoly در رولات Selection چکباکس Ignore BackFacing رو فعال کن فقط قسمتهای رویی جسم که در نما دیده میشن رو میتونی انتخاب کنی ویا از انتخاب در بیاری.

نباید اینطور باشه یا سیستم قاطی کرده که احتمالش کمه و یا اون ورتکسا به اون edge ها وصل نیستند و فقط مکانشون یکیه و اگه اشتباه نکنم احتمالا مدلتو از مایا وارد مکس کردی و درست تبدیل نشده.
    به هر حال میتونی برای چسبوندنشون همه ورتکسارو Select کنی و اونارو Weld کنی البته با Treshold مناسب مثلا شاید 0.01 بستگی به مدلت داره. البته بعضی موقع ها یه سری ورتکسا به اشتباه درست میشن که به هیچ edge و faceای وصل نیستن برای پاک کردنشون اول همه polygon هارو انتخاب کن و بعد مقدار مشخصی مثلا 1000 واحد مثلا در راستای z جابجا کن . بعد برو به مود vertex حالا ورتکسای آزاد و اضافی رو میتونی بهتر ببینی و راحت انتخاب کنی و پاکشون کن. بعد دوباره polygon ها رو برگردون سر جای خودش (مثلا در راستای z به مقدار 1000- واحد جابجا کنی به حالت اول بر میگرده.)

اینو دیگه گمون نکنم بشه چون یه اشکال منطقی وجود داره و مکس مقصر نیست چون بعد از تبدیل دیگه بین edge ها فرقی وجود نداره مگه اینکه دستی edge های دلخاهتو select کنی بعد اونارو برای EditPoly با استفاده از دکمه remove مخفی کنی و برای EditMesh از دکمه InVisible انارو مخفی کنی.

بله جسم که زیاد بزرگ بشه کلا همه چی خراب و خروب میشه چون دقت اعداد اعشاری برای vertec ها توی مکس 6 تا 7 رقم اعشاره طبیعیه که اگه Postion های جسم و یا vertex از یه حدی بزرگتر بشه هر طور که دلش بخاد اونا رو جابجا میکنه و معمولا اونایی که از Aoutocad جسم به max وارد میکنن این اشکال براشون پیش میاد . اگه از Unit پیش فرض خود max استفاده کنی و جسماتو خیلی بزرگ نگیری مشکل برطرف میشه .
    موفق باشی.
    1- این کذینه رو انتخاب کردم ولی باز بعضی ورتکس های پشتی رو میگیره ! نمیدونم چرا ! قبلا این کارو کرده بودم ولی نشده بود .

2- اینو ببین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا ریموو کردمش ببین ورتکس ها موندن :
    کد:
    3- فکر کنم نمیشه .
    4- اره ولی تو مایا هم همین جوری میشد یه مقداری رو افزایش میدادیم درست میشد . برای دوربین خود ویو پورت بود .

ممنون که جواب دادی

داره خودمونی میشه Qadiany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

- اینو ببین :
    کد:
    http://s2.picofile.com/file/7177093973/V1.jpg
    حالا ریموو کردمش ببین ورتکس ها موندن :
    کد:
    http://s2.picofile.com/file/7177093973/V1.jpg
    3- فکر کنم نمیشه .
    این دو تا کد که یکین!

- اره ولی تو مایا هم همین جوری میشد یه مقداری رو افزایش میدادیم درست میشد . برای دوربین خود ویو پورت بود .
    فکر کنم اونقدر هم بزرگ نکردیشون این چیزی که گفتی احتمالا منظورت Viewport Clipping هست که با کلیک روی اسم هر نما که در بالا سمت چپ Viewport هست منویی باز میشه که با انتخاب Viewport Clipping یک خط عمودی زردرنگ در ضلع راست Viewport ظاهر میشه که دوتا فلش روشه با تغیر اون فلشها میتونی محدوده ابتدا و انتهای فاصله قابل نمایش رو تغییر بدی.

3. این کاربر از Qadiany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دو تا کد که یکین!

فکر کنم اونقدر هم بزرگ نکردیشون این چیزی که گفتی احتمالا منظورت Viewport Clipping هست که با کلیک روی اسم هر نما که در بالا سمت چپ Viewport هست منویی باز میشه که با انتخاب Viewport Clipping یک خط عمودی زردرنگ در ضلع راست Viewport ظاهر میشه که دوتا فلش روشه با تغیر اون فلشها میتونی محدوده ابتدا و انتهای فاصله قابل نمایش رو تغییر بدی.
    کد:
    کد:
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بله دیدمشون. متشکرم. فکر میکنم اشکالش همونیه که عرض کردم وگرنه چیز دیگه ای به نظرم نمیاد!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کد:
    کد:
    ممنون
    وقتی میخوای edge رو پاک کنی اگه کلید Backspace رو بزنی فقط خط ها رو پاک میکنه و ورتکس ها باقی میمونن ولی با نگه داشتن کلید Ctrl و Backspace میتونی خطوط و ورتکس ها رو با هم پاک کنی

موفق باشی ...

7. 3 کاربر از Mostafa 3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

نه برای بازی میخوام واقعا میخوام دو طرفه باشه .
    سلام

اگه میخوای واقعا مدلت دوطرف پلیگان داشته باشه باید به مدلت ابزار shell بدی
    این ابزار به جسمت ضخامت میده

9. 3 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ممنون از همه که کمک کردن . ولی من بازم سوال دارم .!؟

1- وقتی یه تعداد ورتکس رو انتخاب میکنم ( گروهی سلکت میکنم ) ورتکس های یه فیس دیگه که پشت اون هست هم سلکت میشه ! مثلا کف دست رو سلکت میکنم روی دست هم سلکت میشه . حالا چجوری میتونم کاری کنم اون جایی که من میبینم سلکت بشه ؟ تو مایا یه روشی بود که جسم رو خیلی بزگ میکردیم و مشکل حل میشد ولی اینجا جسم که زیاد بزرگ میشه فیسا میپرن ؟!
    2- جسم که زیاد بزرگ میشه فیسا میپرن ؟! چیکار کنم که اینجوری نشه ؟
    3- من یه کاراکتر ساختم نصفش کردم و بعد میرور کردم و کامل شده حالا چجوری نقاتش رو با هم ولد کنم خیلی زیاده باید یکی یکی این کارو بکنم یا روشی هست ؟
    4- چیکار کنم هر کاری یه طرف مدل میکنم سمت دیگه هم اتفاق بیوفته مثل تو زی براش که x رو میزنیم میرور میشه !

ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

1- وقتی یه تعداد ورتکس رو انتخاب میکنم ( گروهی سلکت میکنم ) ورتکس های یه فیس دیگه که پشت اون هست هم سلکت میشه ! مثلا کف دست رو سلکت میکنم روی دست هم سلکت میشه . حالا چجوری میتونم کاری کنم اون جایی که من میبینم سلکت بشه ؟ تو مایا یه روشی بود که جسم رو خیلی بزگ میکردیم و مشکل حل میشد ولی اینجا جسم که زیاد بزرگ میشه فیسا میپرن ؟!
    2- جسم که زیاد بزرگ میشه فیسا میپرن ؟! چیکار کنم که اینجوری نشه ؟
    ای بابا ! این دوتا رو که جواب دادم. پستای قبلی رو درست بخون.

- من یه کاراکتر ساختم نصفش کردم و بعد میرور کردم و کامل شده حالا چجوری نقاتش رو با هم ولد کنم خیلی زیاده باید یکی یکی این کارو بکنم یا روشی هست ؟
    4- چیکار کنم هر کاری یه طرف مدل میکنم سمت دیگه هم اتفاق بیوفته مثل تو زی براش که x رو میزنیم میرور میشه !
    از Modifier->Symetry استفاده کن هم Mirror میکنه هم Weld میکنه اگرم خاستی دستی Weld کنی میری تو نمای Front خیلی راحت همهی vertex هایی که قراره weld شن با هم Selet میکنی بعد تو EditPoly روی دکمه کوچک کنار Weld کلیک میکنی Dialog مربوط به Weld باز میشه با انتخاب Treshold مناسب آستانه Weld شدن ورتکس های نزدیک هم رو مشخص میکنی بعدم دکمه تایید رو میزنی.
    موفق باشی.

12. 2 کاربر از Qadiany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا ! این دوتا رو که جواب دادم. پستای قبلی رو درست بخون.

از Modifier->Symetry استفاده کن هم Mirror میکنه هم Weld میکنه اگرم خاستی دستی Weld کنی میری تو نمای Front خیلی راحت همهی vertex هایی که قراره weld شن با هم Selet میکنی بعد تو EditPoly روی دکمه کوچک کنار Weld کلیک میکنی Dialog مربوط به Weld باز میشه با انتخاب Treshold مناسب آستانه Weld شدن ورتکس های نزدیک هم رو مشخص میکنی بعدم دکمه تایید رو میزنی.
    موفق باشی.
    سلام

شما اینو به من گفتید دیگه ؟

در پنل Modifier در قسمت EditMesh و یا EditPoly در رولات Selection چکباکس Ignore BackFacing رو فعال کن فقط قسمتهای رویی جسم که در نما دیده میشن رو میتونی انتخاب کنی ویا از انتخاب در بیاری.
    من انجام دادم ولی جواب نداد .

بله جسم که زیاد بزرگ بشه کلا همه چی خراب و خروب میشه چون دقت اعداد اعشاری برای vertec ها توی مکس 6 تا 7 رقم اعشاره طبیعیه که اگه Postion های جسم و یا vertex از یه حدی بزرگتر بشه هر طور که دلش بخاد اونا رو جابجا میکنه و معمولا اونایی که از Aoutocad جسم به max وارد میکنن این اشکال براشون پیش میاد . اگه از Unit پیش فرض خود max استفاده کنی و جسماتو خیلی بزرگ نگیری مشکل برطرف میشه .
    در مورد جسم بزرگ هم گفتید "خیلی بزرگ نگیری" ولی من میخوام جسمم بزرگ باشه .

موفق باشی.
    یه جا دیدم که هر کاری این ور میکرد اون ور مدل هم میشد اون چیه ؟

Last edited by iload; 08-11-2011 at 22:33.

14. این کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یه جا دیدم که هر کاری این ور میکرد اون ور مدل هم میشد اون چیه ؟
    همین Symetry هست ولی باید بعد از اعمال کردن بری تو لایه EditPoly که در زیر Symetry داری و در پنل Modifier دکمه ای هست که Show Result و یا End Result یا یه همچین چیزی (البته روش ننوشته اگه موستو روش نگه داری مینویسه) اونو فعال کنی بعد هر کاری میخای تو EditPoly انجام بده به صورت عانی نتیجشو برات نمایش میده همون چیزی که میخواستی ، همون چیزی که میگفتم.
    در مورد قبلی ها هم فکر میکنم اشتباه انجام میدی که نمیشه چون این Ignor BackFace مخصوص همین کاره.
    موفق باشی.

16. 3 کاربر از Qadiany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •