در پنل Modifier در قسمت EditMesh و یا EditPoly در رولات Selection چکباکس Ignore BackFacing رو فعال کن فقط قسمتهای رویی جسم که در نما دیده میشن رو میتونی انتخاب کنی ویا از انتخاب در بیاری.
نباید اینطور باشه یا سیستم قاطی کرده که احتمالش کمه و یا اون ورتکسا به اون edge ها وصل نیستند و فقط مکانشون یکیه و اگه اشتباه نکنم احتمالا مدلتو از مایا وارد مکس کردی و درست تبدیل نشده.
به هر حال میتونی برای چسبوندنشون همه ورتکسارو Select کنی و اونارو Weld کنی البته با Treshold مناسب مثلا شاید 0.01 بستگی به مدلت داره. البته بعضی موقع ها یه سری ورتکسا به اشتباه درست میشن که به هیچ edge و faceای وصل نیستن برای پاک کردنشون اول همه polygon هارو انتخاب کن و بعد مقدار مشخصی مثلا 1000 واحد مثلا در راستای z جابجا کن . بعد برو به مود vertex حالا ورتکسای آزاد و اضافی رو میتونی بهتر ببینی و راحت انتخاب کنی و پاکشون کن. بعد دوباره polygon ها رو برگردون سر جای خودش (مثلا در راستای z به مقدار 1000- واحد جابجا کنی به حالت اول بر میگرده.)
اینو دیگه گمون نکنم بشه چون یه اشکال منطقی وجود داره و مکس مقصر نیست چون بعد از تبدیل دیگه بین edge ها فرقی وجود نداره مگه اینکه دستی edge های دلخاهتو select کنی بعد اونارو برای EditPoly با استفاده از دکمه remove مخفی کنی و برای EditMesh از دکمه InVisible انارو مخفی کنی.
بله جسم که زیاد بزرگ بشه کلا همه چی خراب و خروب میشه چون دقت اعداد اعشاری برای vertec ها توی مکس 6 تا 7 رقم اعشاره طبیعیه که اگه Postion های جسم و یا vertex از یه حدی بزرگتر بشه هر طور که دلش بخاد اونا رو جابجا میکنه و معمولا اونایی که از Aoutocad جسم به max وارد میکنن این اشکال براشون پیش میاد . اگه از Unit پیش فرض خود max استفاده کنی و جسماتو خیلی بزرگ نگیری مشکل برطرف میشه .
موفق باشی.
1- این کذینه رو انتخاب کردم ولی باز بعضی ورتکس های پشتی رو میگیره ! نمیدونم چرا ! قبلا این کارو کرده بودم ولی نشده بود .
2- اینو ببین :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا ریموو کردمش ببین ورتکس ها موندن :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- فکر کنم نمیشه .
4- اره ولی تو مایا هم همین جوری میشد یه مقداری رو افزایش میدادیم درست میشد . برای دوربین خود ویو پورت بود .
ممنون که جواب دادی