درسته باید درخواست بدیم که مجریش رو عوض کنن سیل ایمیل ها و تلفن ها باید شبکه سه رو کچل کنه!
حتما جوهرچی با کسی یا کسانی لابی داشته که بین این همه مجری حرفه ای ورداشتن اینو انتخاب کردن
درسته باید درخواست بدیم که مجریش رو عوض کنن سیل ایمیل ها و تلفن ها باید شبکه سه رو کچل کنه!
حتما جوهرچی با کسی یا کسانی لابی داشته که بین این همه مجری حرفه ای ورداشتن اینو انتخاب کردن
راستی مهمون های برنامه مثل قبل هستن ؟ من کوچکترین مشکلی با مهمون های عزیز برنامه ندارم ولی آوردن این مهمونها رو برای برنامه ای که موقع افطار پخش میشه مناسب نمیدونم. (منظورم عزیزان معلول یا نابینا و ... هست که روی سر ما جا دارن ولی به نظرم این ساعت میتونه مهمونهای دیگه ای داشته باشه)
ولی خدا رو شکر که این افشانی نشدااااااااااا
خدا رو شکر
راست میگه، تا پارسال احسان علیخانی سعی داشت کسائی رو بیار که جّو برنامه رو روحانی کنه و بزنه زیر گریه! جداً از این ژستهای علیخانی دیگه خسته شدیم. بهترین انتخاب همون فرزاد حسنی بود که اون هم جریانات خاص خودشو داره...
به نظر من بهترین گزینه با این شرایط مدرس بود.
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
Last edited by oghyanoos; 13-08-2010 at 13:28.
جوهـرچـی بسیـار بیخود بود . . . جالب هم اجـرا نکـرد !![]()
لطفا با تماس با شبکه ی سه، اعتراض خودتون رو به اجرای جوهرچی اعلام و خواستار بازگشت فرزاد حسنی بشید! این جور اعتراض ها قبلا نتیجه داده. اگه تماس ها زیاد بشه حتما عوضش می کنن.
شماره تماس با روابط عمومی شبکه سه سیما
تلفن گویا : 22021901 - 22021955
22055025 - 22168395 - 22055717
نمابر : 22051579
پیام کوتاه : 300003
ما اهل كوفه نيستيم جوهر چي تنها بماند
بله تنها بماند بهتر است
يا فرزاد حسني يا همون مدرس اي بابا بد سليقه ها
منم دیروز به امید یه برنامه جالب تلویزیون رو روشن کردم ولی وقتی قیافه ی جوهرچی رو دیدم رفتم دنبال کارام یعنی اصلا رغبت نکردم ببینم چه خبره
تا دیدن اسم جوهرچی این روزا سر زبونه سریع اوردنش اینجا
تازه جوهرچی ادعای مجری گریش هم میشه اخه تو برنامه سینما گلخانه که اومده بود برگشت به مجریه گفت منم مجری گری میکردمو اون مجری بی مزه هه گفت بله شما از اساتید ما هستید(یه چیزی تو همین مایه ها)
بیایید تو این شبا از خدا بخواهیم که فرزاد رو برش گردونن![]()
این جوهرچی بلد نبود یه متن ساده رو از رو کاغذ بخونه کاشکی حسنی بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)