آقا اين گوشي K970 به كامپيوترم وصل ميشه كرد يانه
تو جعبش كه سي دي و درايوري نبود
ممنون ميشم كمك كنين
من كابل كامپيوتر W700 را دارم با اون ميشه به كامپيوتر وصلش كرد
آقا اين گوشي K970 به كامپيوترم وصل ميشه كرد يانه
تو جعبش كه سي دي و درايوري نبود
ممنون ميشم كمك كنين
من كابل كامپيوتر W700 را دارم با اون ميشه به كامپيوتر وصلش كرد
بله به کامپیوتر وصل میشه و ظاهرا" شرکت جهت صرفه جوئی این چیزها رو تو جعبه نذاشته و با سایر کابلهای سونی اریکسون که اون فیشهای کتابی شکل مخصوص خودش رو دارن قابل اتصاله.
Last edited by shkz; 06-11-2010 at 17:49.
درايورش چي![]()
هر چی نیاز داشته باشی میتونی از سایتش دانلود کنی.
فدات ولي يه آدرسي چيزي
تو سايت سوني اريكسون چيزي پيدا نكردم
اصلا درايور ميخواد يا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PC Suite بکار میاد.
سلام دوستان
چند تا سوال در مورد k970 داشتم .
اول اينكه در خود سايت سوني اريكسون و جي اس ام آرنا، از اين مدل به عنوان elm نام برده شده و جعبه نشون داده
شده بزرگتر و روي آن elm نوشته شده .
خودم هم وقتي رفتم بگيرم يه مغازه بو د كه همين نوع رو داشت ، جعبه اي بزرگ كه روي آن elm نوشته بود ولي
چون صورتي بود نخريدم چون رنگ سياه رو مي خواستم .
مغازه ديگري كه رفتم همين گوشي رو سفارش دادم ولي وقتي آورد ، يه جعبه اي كوچيك داشت كه روي آن نوشته
شده بود k970 وقتي جريان رو به فروشنده گفتم گفت كه اطلاعي از اين موضوع نداره .
حالا مي خواستم بدونم آيا اين دو تا يكي هستند ؟ اگه اينطوره چرا در جعبه هاي متفاوت و با دو اسم مختلف تو بازار اومده ؟
سوال ديگه اي كه داشتم اينكه وقتي قسمت فيلمبرداري رو فعال مي كنم در حالت عادي مشكلي نداره ولي وقتي
فيلمبرداري در شب رو انتخاب مي كنم (علامت هلال ماه ) تصوير روشن تر ميشه ولي در عوض تصوير به صورت
"فريم فريم" مي شه يعني تصوير پيوسته اي نداره . مي خواستم بدونم چه مشكلي داره ؟![]()
آقا اگه كسي نيست جواب بده ، بگين تا الكي وقتمون رو اينجا هدر نديم .
سلام.
این گوشی با نامهای تجاری ELM & K970 معرفی شده و داخل خود گوشی مدل رو J10i2 میزنه حالا این تفاوتها چیه منم راستش نمیدونم ولی شاید اهمیتی هم نداشته باشه.
در مورد فیلمبرداری حق باشماست البته من تا الان امتحان نکرده بودم که بعد متوجه این قضیه شدم که البته موقع پخش مشکلی نداره. امیدوارم دوستان دیگه که اطلاعات بیشتری دارند راهنمائی کنند.
با تشكر از شما دوست عزيز
راستش اون چيزي كه منو به نام اين گوشي حساس كرد اين بود كه در سايت جي اس ام آرنا ، دوربين اين گوشي رو
از بهترين دوربين هاي پنج مگا پيكسلي قرار داده بود و نظرات خريداران هم اين بود . با اين توصيفات روي دوربين اين
گوشي خيلي حساب باز كردم . ولي با كمال تعجب بعد از خريد اين گوشي ، اصلا كيفيت عكساش با اون تعريفي كه
كرده بودند نبود .
حتي من از يه منظره با همين گوشي عكس انداختم و بعد با گوشي دوستم كه se k550 و 2 مگا پيكسل بود نيز از
همين منظره دوباره عكس انداختم و هر دو عكس رو روي يك صفحه مانيتور كامپيوتر ، در شرايط كاملا يكسان نگاه
كردم و ديدم عكسي كه با گوشي دوستم انداخته بودم خيلي بهتر بود .![]()
عكس اين گوشي تار و اصلا در خشندگي نداره . در ضمن حجم هر دو نيز يه اندازه بود ولي تا اونجا كه من سراغ دارم
هرچه پيكسل عكس بيشتر باشه بايد حجمش هم بيشتر باشه . با اين توصيفات گفتم شايد اوني كه در سايت جي
اس ام آرنا در باره اون وصف شده با ايني كه من خريدم فرق مي كنه.
در ضمن در مورد دوربين براي من در موقع پخش نيز همين شكلي است .و از طرفي فيلم برداري در شب بدون
استفاده از اين ويژگي اصلا بدرد نمي خوره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)