تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 194 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بسیار ممنون و سپاس گذارم.(شرمنده نمیدودنم دکمه تشکر کجاست،برای همین پست دادم)

2. این کاربر از dvbhot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rastad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام چر ا در مدل c7000 پخش بعضی از فرمتها که از طریق هارد اجرا میگردد کناره های تصریر سیاه است؟

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام چر ا در مدل c7000 پخش بعضی از فرمتها که از طریق هارد اجرا میگردد کناره های تصریر سیاه است؟
    -توي بعضي فايل ها خوب اينطور هست ببينيد با Fit screen اگه حل نشد نميشه ديگه

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه qazplm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

امروز از بانه قیمت کردم با گارانتی یک ساله 46c7000 رو میداد 2.300 اینجا میدن 3.500 اخه انفدر تفاوت قیمت البته خیلی ها میگن جنس های بانه مشکل داره موندم چه کنم کسی تجربه خرید از بانه رو داره لطفا یه کمک به من بده ):

7. این کاربر از qazplm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rastad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یکی از آشناها از بانه خرید یک هفته ای سوخت اما یکی دو ساله خریده هیچ مشکلی نداره حالا بستگی به شما داره که چقدر اهل
    ریسک باشی

9. این کاربر از rastad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه attakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

امروز از بانه قیمت کردم با گارانتی یک ساله 46c7000 رو میداد 2.300 اینجا میدن 3.500 اخه انفدر تفاوت قیمت البته خیلی ها میگن جنس های بانه مشکل داره موندم چه کنم کسی تجربه خرید از بانه رو داره لطفا یه کمک به من بده ):
    بانه فقط تلوزیونش خوبه .

من الان تقریبا 1 ماهی میشه که آوردیم . مثل ساعت کار میکنه . 40C7000 با قیمت 1,800 که اینجا اون زمان 2,850 بود .
    تفاوت قیمت واسه گارانتی نداشتنش هست . البته ریسکه ولی تو فامیل ما زمان ال سی دی خیلی ها آوردن و هیچ کدوم مشکل نداشتن .

فقط یه مرکز فکر کنم توی پاساژ خدری قدیم (ته پاساژ) 3D میفروخت و کارش هم حسابی گرفته بود . خودش که میگفت:« مشتری برده خراب بوده پس فرستاده من عوضش کردم» . در واقع ضمانت خودش بود .
    همه چیزش هم خداییش کامل بود (هیچی ازش ندزدیده بودن ) . همونجا هم واست تستش میکنه (روشن ، پخش فیلم ، پخش صوت ، تست 3D ، خاموش). کلا تستش 1 دقیقه نمیشه .قطعا توی 1 دقیقه اگه ایرادی داشته باشه نشون نمیده .

مدل دو عینک داشت و سه عینک . قیمتش هیچ تفاوتی نداشت . دو عینکش منو فارسی داشت که سه عینک نداشت . من سه عینک آوردم . البته زیر نویس فارسی را کاملا ساپورت میکنه . چون عربی و اردو را داره . فقط گفت به علت تحریم دیگه از این به بعد منو فارسی نمیذارن روش .

در کل اگر میخواهید برید فقط تلوزیون اصل پیدا میکنید . بقیه جنساش 80 درصد چینی آشغاله .

11. 3 کاربر از attakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه attakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

راستی گفته بودم گیرنده دیجیتالم پرش داره . به خاطر آنتنش بود . سمت برج میلاد گردوندم درست شد .

ممنون t_tanhayam عزیز .

من کابل HDMI خریدم . تلوزیون فیلم 3D لپتاپ را به عنوان 3D تشخیص نمیده . فیلم را با powerDVD 10 3D اجرا میکنم . خودش تنضیمات 3D داره ولی با TV سازگار نیست . دوباره باشد توی TV سه بعدیش کرد تا عینک روشن بشه . منو 3d را که میزنی 7 - 8 تا گزینه میاد و هیچ کدوم با تصویر لپتاپ سازگار نیست .

یعنی عینک روشن میشه ولی تاری تصویر از بین نمیره . که درستم هست . چون خود لپ تاپ یه جوری باید به TV بفهمونه که من 3D ارسال میکنم عینک را فعال کن . وگرنه اینطوری هم لپتاپ 3d میده و هم TV دوباره 3d میکنه . اثر 3d خود TV با عینک دیده میشه ولی 3d لپ تاپ دست نخورده میمونه و تصویر تار میشه .

خود سامسونگ نرم افزاری ارائه نداده که کامپیوتر را با tV هماهنگ کنه ؟

کاش یه بلوری 3d هم از بانه آورده بودم . اینجا حدود 400 تومنه . بانه قیمت نکردم . حیف شد .

13. این کاربر از attakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

-در مورد تنظيمات و ستينگ ها خوب متاسفانه من 3d ندارم تا بتونم بيشتر راهنماييتون كنم بزرگوار با اين حال در اين تاپيك دوستي با نام كاربري m3rdyid گويا توانسته اند كارهايي در اين رابطه انجام بدن باهاشون در ميون بگذاريد ان شا... راه حلي پيدا ميشه
    -در مورد بلوري 3d هم پيشنهاد ميكنم دنبال مدل زير BD-6900 باشين اين پست رو ببينيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اولا از بانه نخرید
    به چند دلیل:
    1)جنسهاش آشغاله-از هر 10تا 8تاش خراب میشه
    2)اگه خراب شد-قطعه هاش پیدا نمیشه--سام سرویس هم بهتون قطعه نمیده
    3)سامسونگهای ایران کیفیت کره هستند-ولی بانه کیفیت عرقه(خیلی بده)
    4)زیاد هم تفاوت قیمت نداره--تو ایران روی ال ای دی یک سینمای رایگان هم میدند--حدود 300-400تومان

1سوال اساسی:
    اینترنت تلویزیون من کار نمیکنه
    تمام تیکهای اتصال هم میخوره(منظورم اون4تا تیک هست)
    ولی بازم تو اینترنت نمیره

چه کنم؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه m3rdyid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

راستی گفته بودم گیرنده دیجیتالم پرش داره . به خاطر آنتنش بود . سمت برج میلاد گردوندم درست شد .

ممنون t_tanhayam عزیز .

من کابل HDMI خریدم . تلوزیون فیلم 3D لپتاپ را به عنوان 3D تشخیص نمیده . فیلم را با powerDVD 10 3D اجرا میکنم . خودش تنضیمات 3D داره ولی با TV سازگار نیست . دوباره باشد توی TV سه بعدیش کرد تا عینک روشن بشه . منو 3d را که میزنی 7 - 8 تا گزینه میاد و هیچ کدوم با تصویر لپتاپ سازگار نیست .

یعنی عینک روشن میشه ولی تاری تصویر از بین نمیره . که درستم هست . چون خود لپ تاپ یه جوری باید به TV بفهمونه که من 3D ارسال میکنم عینک را فعال کن . وگرنه اینطوری هم لپتاپ 3d میده و هم TV دوباره 3d میکنه . اثر 3d خود TV با عینک دیده میشه ولی 3d لپ تاپ دست نخورده میمونه و تصویر تار میشه .

خود سامسونگ نرم افزاری ارائه نداده که کامپیوتر را با tV هماهنگ کنه ؟

کاش یه بلوری 3d هم از بانه آورده بودم . اینجا حدود 400 تومنه . بانه قیمت نکردم . حیف شد .
    کامپیوتر نباید تصویر رو سه بعدی کنه بعد بفرسته برای تلویزیون، بلکه این کار رو خود tv باید انجام بده. چیزی که توی کامپیوتر پخش میشه باید دو تا تصویر کامل کنار هم یا روی هم باشه که هر دو واضح اند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •